Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kiushitani? Shoxban.
Akciós náluk a MONZA rövid protis bőrkabát, 60 helyett 40, én vettem egyet.
Kesztűt is ma vettem újjat, 15-ért Spool sp23-at. Tapasztalat, hogy csak dupla tenyérvarrásút szabad venni, a szimpla szétment eséskor, a kezemmel együtt.
hát én annyit nem adok egy kesztyűért, én megveszem 7500-ért a versenytechnikát... az is tud annyit csak az van ráírva,hogy ESQU, jah és nem szar fos kinában készült gagyi, hanem az osztrákok csinálják... nekem nagyon bevált. nem cserélném el egy 60 rugós alpinestarra se....
Sziasztok!

Vett már valaki Alpinestars SP2-es kesztyűt? Nekem nagyon tetszik, de az is érdekelne, hogy "bevetésen" hogyan viselkedik. Vagy milyen kesztyűt tudnátok ajánlani esetleg 20-25e Ft körül ami ehez hasonló?
Olyan mint a képen, csak teljesen fekete ami tetszik.
hétvégén hozza haza a bátyám, mert ő pesten megvette, én meg 250 km-re lakom pesttől. de szombaton már tudok nyilatkozni(ha nem szakad az eső...)
Szia nem próbáltad még ki?
Sziasztok!

Most akció van a HJC sisakokra a www.hjc.hu oldalon, azaz a Spirro Kft. Budapest Üllői út 202. szám alatt.

Üdv, Kristof
Szisaztok!

M800-hoz szeretnék venni csizmát, inkább chopper stílusú kellene, de talán ehhez még passzolhat egy jobb túra is! Merre keressem? Ötleteket, s ajánlatokat szivesen veszem!

Előre is köszi!
Mivel sikerült teljesen tönkremennem, potom pénzért eladom sokat népszerűsített Shoei Raid II-es kupakom. A sisakot kétszer használtam maszkban (tanfolyam...)
Mérete XL-es, állapota természetesen makulátlan.
108.000 Ft-ról volt leárazva 81.000-re plusz vettem hozzá több mint 30 ezer forintért egy speckó plexit, bogárhálót, pinlockot és orrmaszkot.
Az egész szett most 85-ért elvihető.
Alku nincs, sürgős
Sziasztok !
Hol van ilyen Akció HJC-re ?
Én is most akarok veni , de még nem tudom melyiket .
Üdv
Nekem van egy HJC CL-14-es L-es sisakom, 20k-ért megválok tőle, két hónapot használt, újszerű állapot. (infók az apróban)

Másnak: Csere is érdekel, "S" méretű sisakot keresek.
Hali.

Hol lehet kapni ennyiért?
Szia!

Örülök h megtaláltad. Én nem néztem és nem ismerema Lazer sisakokat.
Viszont a Spool Alberto ruhát lehet megveszem.

Van valakinek tapasztalata a kétrészes ruháról és a Spool sportcsizmájáról?:)

Üdv,RiderD
jah...már megtaláltam.
Új kérdés.
HJC FG-14 vagy valami Lazer 30 körül?
RideR!
Mókás hogy pont post irsz ilyet, én is vásárlás előtt vagyok. Ird meg lécci hol találtál ezekre az akciókra. küldheted sz.adam83@index.hu- ra is. Köszike!
Sziasztok!

Sisak vásárlás előtt állok, a kinézett márka a HJC.
Hatalmas akcioban 3 sisakot néztem ki. Szeretném segítségeteket véleményeteket,tapasztalatotokat kérni, melyiket ajánlanátok az akciós árat figyelembevéve.

1. HJC FG 14 Catch me (51100 Ft helyett 30.000)

-üvegszál+spektra+kevlár
-supervent szellőzőrendszer
-dupont coolmax kivehető és mosható antiallergén belsőrész
-dupla plexizár
-gyorskioldós sisakcsat
-plexi UV védelemml és párásodásgátlo réteggel

2. HJC AC 11 Solid black (49500 helyett 33000)

-tualjdonsági uaz mint az előző, eltérés a D gyűrűs sisakcsat és a szellőzőrendszer az ACS professzionális7 pontos rendszer

3. HJC CL 14 Sword (26000 helyett 17300)

-ABS kompozit
-gyorskioldós csat
-plexi UV védelemmel,párásodásgátlo réteggel
-dupla plexizár
-7 pontos sellőzőrendszer
-szélzajmentes kialakítás

Az én vleményem h megkéne vennem a drgábbik közül vmelyikt ,sokat motorzom valoszinüleg érdemes lenne nem olcso siaskot vennem már csaka komfort miatt. A szellőző rendszerek közötti eltéréseket és a D gyűrűs sisakcsatot ne ismerem használat közben.
Várom véleményeteket!
Előre is köszi mindenkinek!

Üdv, RiderD
Szasztok!
A segítségeteket kérem.
Melyik a jobb választás?
HJC CL 14 vagy Lazer Vertigo
Mindkét sisak 30 körüli, többet nem igazán tudok áldozni sisakra. Supermoto-ra kell, a cross+szemüveg páros nekem nem fekszik, ezért gondolkozom zárt-ban. Ha van más lehetőség, tapasztalat, jótanács, szívesen fogadom.
üdv
A dunabogdányi szakitól én már megvettem (pontosabban haverral megvetettem) a honlapján is látható RSF Nieto-t és egy kék s500 air-t is. Másnap visszavittem, mert pokol kényelmetlen sisakok voltak, legalábbis nekem. Ezek XL-es méretűek voltak, ha ekkora búrád van, vedd meg inkább az én Uvexem, elképesztő lesz a különbség....
Ha a HJC mellett voksolsz, nem árt tudni, hogy az FG-14 (amiből az XXL-es is kicsi nekem!) 39.990,- a Latoniban, máshol meg még 60 felett is lehet látni.
Szia,

Igen. Meg Dunabogdányban van RSF.

Köszi. Várom a tapasztalataidat.
szeva Roland!
Az apróban láttad a Sharkot? Mert én úgy tudom, hogy már csak RSV van... nekem ma lesz egy ilyenem. úgyhogy csak hétvége felé tudok neked róla véleményt mondani. a másik típussal (HJC) nincs tapasztalatom.
Sziasztok.

Sisakot akarok venni egy ideje.

Most hírdetnek SHARK RSV-t meg SHARK RSF-et jó áron vagy inkább vegyek
HJC - FG14-et?

Köszi.
Hello!Valakinek van vmilyen tapasztalata a spool ruhákkal kapcsolatban?Írjatok létszi!
Eladó a bukósisakom: HJC CL14
Infó az apróban.
szeva!
nekem is hasonló cuccom van, csak én jóval olcsóbban vettem... szerintem(bár lehet, hogy össze lehet zippzározni) a dzsekihez olyan nadrágot vegyél amit össze lehet zippzározni. majd erre figyelj, mert szerintem nagyon jó dolog... én nem is megyek úgy sehova, hogy ne volna összezippzározva. ha érdekel a dolog, a dzsekit, meg a nadrágot egy helyen több mint 10.000Ft-al olcsóbban megkapod. ugyan ez a minőség, még kinézetre is , csak nincs rajt a SHOX logó. de ha valakinek az megér több mint 10 rugót... nekem végülis mind1
Sok sikert
Sziasztok!

Köszönöm az infokat, sokat segítettek, így már lesz egy pár szempontom ami szerint választok. Igazság szerint a shox-ban néztem ki az alábbi cuccokat:
dzseki mondial: http://shox.hu/webshop/termekf...
nadrág manx: http://shox.hu/webshop/termekf...
sisak agv s4: http://shox.hu/webshop/termekf...
Csizma monza raid: http://shox.hu/webshop/termekf...
kesztyű monza rapido: http://shox.hu/webshop/termekf...
valakinek valamilyen tapasztalata ezekkel a termékekkel kapcsolatban?
Szia Sas1,

hát a bőrruha az elég szépen képes nyúlni , de valóban az fontos hogy mennyire vagy fázós, mert ha csak egy hálós belseje van, akkor tudnod kell aláöltözni (nagyon jó aláöltözős holmijai vannak a Hein Gericke-nek, vagy a Louis- vagy polo-nak). Ezekből kevesebb és nagyon vékony réteg képes akkora hatást elérni, mint ha normál ruhákból több réteget próbálnál alápréselni... Én személy szerint a külön esőruhának vagyok a híve, amit ráhúzol a bőrruhára, ha kell, vagy ha nagyon fázol. Az esőruha lehetőleg ne overall legyen - sokat fogsz vele szívni - nem tudod egyedül felhúzni... Tehát külön nadrág és (kapucnis) dzseki!
Bukóötlet: én úgy választottam, úgy hogy elkísértek "okos, nagyfiú motorosok" - ők azt mondták, hogy vegyél fel minnél többet, legyen összehasonlítási alapod, az arcodat kicsit nyomja össze, és ha erősen megrázod oldalirányba a fejed válltól vállig, akkor csak minimálisat, pár mm-t csúszkálhat a fejeden, viszont szorítani sehol sem szoríthat... Az is jó, ha viszel magaddal motoros napszermüveget is a próbához, mert nem árt, ha annak a szára is befér még a sisakba és nem nyom...!

Csizma: nem igazán vannak igazán vízálló csizmák, attól függ, hogy túrázni akarsz, és esőben akár 3-500 km-t is nyomod, vagy csak pár km-re kell. Túrázásnál célszerű a külön esőcsizma, amit ráhúzol a motorosra... Igazi esőben megváltás a jó esőruha és csizma. Sok motorost láttam vacogni még nyáron is a benzinkutaknál, mert bőrig áztak. Hosszú távon érdemes...

Remélem, tudtam segíteni,
szép napot mindenkinek!

Csaj a Motoron