Na a tapasztalatok! Azzal kezdem hogy van egy jo és egy rossz hírem.A jó hír hogy az ICON kabát király! Szinte teljesen hálós anyagból van,csak a kabát ujjának a külsö részén van bör erösítés,de ha nagyon zavar ez akkor az ujját le lehet venni.Igaz akkor nincs alkar proti csak váll protektor.Volt pont a méretemben,ráadásul pont az a szin amit kinéztem magamnak.Na a jóhir eddig tartott.A rosszhír hogy ez volt az utolsó darab :( Azt mondták hogy talán a jövöhéten lesz(igaz kicsi rá az esély)de ha lész is az már nem akciós áron lesz :(
Na a tapasztalatok! Azzal kezdem hogy van egy jo és egy rossz hírem.A jó hír hogy az ICON kabát király! Szinte teljesen hálós anyagból van,csak a kabát ujjának a külsö részén van bör erösítés,de ha nagyon zavar ez akkor az ujját le lehet venni.Igaz akkor nincs alkar proti csak váll protektor.Volt pont a méretemben,ráadásul pont az a szin amit kinéztem magamnak.Na a jóhir eddig tartott.A rosszhír hogy ez volt az utolsó darab :( Azt mondták hogy talán a jövöhéten lesz(igaz kicsi rá az esély)de ha lész is az már nem akciós áron lesz :(
Sziasztok!
Mit javasoltok bukógomba ügyben (Yamaha FZ6N)? Én az LSL és a gyári Yamaha gomba között vacilálok. Igaz a gyári gomba duplája az LSL-nek, de láttam már olyat, hogy az LSL gomba lehajlott és kitört egy darabot a vázból.
Ok! Holnap elugrok megnézni a kabátokat.Nem irom fixre hogy meg is veszem,mert ugye egy kép nem mond el mindent,de remélem jo lesz.majd holnap este irok róla
A legnagyobb poén hogy töbször halottam már erröl a kelemotorrol,már rég el akartam menni,de azt se tudtam hol van.Most néztem a cimet..hát ez itt van melettm! Én a madárdombon vagyok
Ok! Akkor holnap megnézem a kelemotornál azt a 26ezres Icon nyári kabátot.Szerinted az hálós? én nem ugy látom,de a Spool kabát amire azt is irják hogy hálós azonsem veszem észer
Na most akkor hogy van ez?
A shoxos kabáton legalább látszik tutira hogy hálos,de az meg drágálom és nem tetszik
Egyébként teljesen egyetértek veletek! A kabátok nagyon melegek iylenkor,a gerincvédőjük egy nagy kalap szar.Igazábol láttam már más oldalakon ilyen protektor ingeket,de nem igazán foglalkoztam velük mert ezek crosscuccok.Talán ha lenne hozzá valami póló ami nincs tele crossmárkák felirataival.
Denem tudom hogy nézne ki sportmotorhoz ilyen crosscucc
Mert csukott szemmel jársz...
Olyan anyagra vannak rogzítve a protik, ami mint a háló, átengedi a levegőt...
30k körüliek már jók...
Egy dzseki semmit nem ér egy protimellénnyel szemben... a dzsekik gerincprotija egy darab vastag szivacs... nagy semmit nem ér... Nézt meg universalmotor-nál a magnéziummagos protit pl... meglátod a különbséget...
+dzsekibe besülsz...
...sztem...
Suomy Bargy design bukóim 2 db L-es 59-60cm fejkörméretre 25EFt/db,
Sportcsizma koptatós 42-43 lábra 20EFt,
Orina XXL-es nyári dzsekim rövid fazonú 20EFt,
Suomy esőruha L-es rejtett kesztyűs 7EFt.
Nem tom, szted ez jó név egy bukógombának?
Sztem nagyon megnő az esélye annak, hogy "elesel".
Huh de állmos vagyok!
Mit javasoltok bukógomba ügyben (Yamaha FZ6N)? Én az LSL és a gyári Yamaha gomba között vacilálok. Igaz a gyári gomba duplája az LSL-nek, de láttam már olyat, hogy az LSL gomba lehajlott és kitört egy darabot a vázból.
Na most akkor hogy van ez?
A shoxos kabáton legalább látszik tutira hogy hálos,de az meg drágálom és nem tetszik
Szerintem marad a sima hálós kabát
Denem tudom hogy nézne ki sportmotorhoz ilyen crosscucc
Hülyén néznék ki cros cuccban rajta
Olyan anyagra vannak rogzítve a protik, ami mint a háló, átengedi a levegőt...
30k körüliek már jók...
Egy dzseki semmit nem ér egy protimellénnyel szemben... a dzsekik gerincprotija egy darab vastag szivacs... nagy semmit nem ér... Nézt meg universalmotor-nál a magnéziummagos protit pl... meglátod a különbséget...
+dzsekibe besülsz...
...sztem...
Na akkor így majd hátha.
http://www.hejjamotor.hu/