hát én jól rá is ba..tam ezzel. olyan ruhát vettem:hogy majd belenövök. azt most szívom... véleményem szerint olyan ruhát vegyél ami passzentos(attól függ, hogy szeretnéd használni: vedd fel alá a pulcsit, vagy csak polót...)nekem is azt mondták, hogy bőrből mindig passzentosat kell venni(csak későn:( ), mert az tágul, a textil nem így van. Sisakot én is most akarok venni. mérd meg a fejed átmérőjét a homolkonál, és úgy vegyél. Ez is szorítson az arcnál, de ha a felső részen(a homlok környékén szorít) az kicsi, mert ott nem nagyon tágul... csak arcba szoríthat, homlokba pont jónak kell lennie.
szertnék venni komplett bőr felszerlést utcai használatra és sisakot, hogyan válaszak méretet? érezzem egy kicsit szűknek mikor megveszem? Sokat nyúlik egy új bőrruha?
Köszi a véleményt, vhogy én is így gondolkodok. Legalábbis a józan paraszti ész ezt diktálja, aztán hogy ez mennyire valós, pl a csizmánál a beázás, azt nem tom, ezért is dobtam fel témának a fúrumra.
az universalmotor.hu-n talász hologrammosat, az gondolom sötétített. amúgy ilyen füstszínűt, vagy cromosat én se láttam még sehol. vagy esetleg a loui.de-n próbáld meg, asszem ott is árulnak Scott szemcsit... és ott mindig vannak ilyen kiegészítők
hát az enyém egy elég hitvány ruha a Tiédhez képest, abban nincs bélés, de szerintem nyáron, ha igen meleg van kicsit lehúzod a cippzárt és átjár a szél, ha elég gyorsan mész. szerintem a csizma tuti be fog ázni, bár ezzel sincs még tapasztalatom, de úgy hallottam, hogy ezek a lukacsos cuccok csak kánikulában jók. például pályázáshoz, ott ugye esőben nem igen mész.... sajnálom, hogy nem sokat tudtam segíteni, de a többiek biztos tapasztaltabbak...
Egy olyan problémám van, hogy ruhát és csizmát szeretnék venni. Én ki is néztem magamnak vmit, mind a kettő a Parilla boltban található. Az egyik ez lenne a ruha a csizma ez lenne.
A kérdésem az lenne a ruhával, hogy nem kivehető bélésű. Azt olvastam róla, hogy nyáron elég kemény tud lenni, véleményetek. A csizmával meg az a gondom, hogy perforált bőr, vagyis lyukacsos, vagy nem tom. Hogy ez esetleges esőben mit jelentene?
Én ruha téren tapasztalatlan vagyok, a tippeket előre is köszönöm!
Széles utat!
csá! köszi ez gyors volt. de mi a helyzet a harmadik mosás után? akkor kell az impregnáló anyag? és ugyanazzal a mosószerrel,mint a többi ruhát(tix persil,mittudomén)?
shoxban kapsz ilyet. Meg impregnáló cuccot is. De ha még nem volt mosva, akkor folyékony mosószer, 30 fok, előáztatás, és nem lesz baja. Az első két mosásnál nem veszti el a vízállóságát.
sziasztok! nem túl nehéz kérdés talán,de nekem még új a téma. cordura a ruhám és már kegyetlenül tele van bogárral. kefézni tilos,azt mondták,mert szétszedte az anyagot egy haveromnak és utána beázott neki. oldószertől félek. van vkinek bevált módszere?hallottam egy spec mosószerről,amit a mosógépbe kell önteni és azza kimosni,oszt úgy jó lesz. szóval? előre is köszi
csáóó mindenki .. kéne 1 kis segítség scott szemüvegre szeretnék sötétített lencsét csak sehol nem találok a neten...esetleg vki tud írja meg előre is köszi.. a képen látható szemüveghez kéne de sima scott szóval biztos jóó lenne,,
A foktnál megkapod 58-ért, de sztem egy pár ezrest Ők is elengednek, ha nem kell számla. Minek rizikózni egy webáruházzal? Szaladj ki, próbáld fel, alkudj...
A sima rsf2-t megkapod Dunabogdányban 25 rudiért, annál többet sztem nem is ér. Nekem legalábbis a valaha volt legkényelmetlenebb kupakom volt. Nagy csalódás volt a Shark. Bezzeg utána a Shoei ! Mint egy kötött sapka...
Shark RSF2i sima fekete 180 euró (45Eft)+ 25 euró szállítási költség (6250ft) ha minden igaz, de még nem rendeltem innen.
Ugyanitt a szines 245 euró (62Eft)
Összes szellőzőnyitás kinyitása mellett sajnos tényleg zajosabb, mint a hasonló árfekvésű kollégái.
Viszont kényelmes és szép :)
Ami hátrány: már 3 hónapja várok a sötétített plexire ... kissé zabos vagyok a kereskedőre
szertnék venni komplett bőr felszerlést utcai használatra és sisakot, hogyan válaszak méretet? érezzem egy kicsit szűknek mikor megveszem? Sokat nyúlik egy új bőrruha?
Üdv: Sas_1.
Valakinek van tapasztalata Shark RSV sisakkal kapcsolatban?(kényelem zajosság, extrák....)
Egy olyan problémám van, hogy ruhát és csizmát szeretnék venni. Én ki is néztem magamnak vmit, mind a kettő a Parilla boltban található. Az egyik ez lenne a ruha a csizma ez lenne.
A kérdésem az lenne a ruhával, hogy nem kivehető bélésű. Azt olvastam róla, hogy nyáron elég kemény tud lenni, véleményetek. A csizmával meg az a gondom, hogy perforált bőr, vagyis lyukacsos, vagy nem tom. Hogy ez esetleges esőben mit jelentene?
Én ruha téren tapasztalatlan vagyok, a tippeket előre is köszönöm!
Széles utat!
A két talán legnagyobb név:
www.miket.hu (Ő fújja a hazai menők kupakjait is, lásd honlapján)
www.baathory.hu
esetleg mások: www.airbrush.lap.hu
Egyébként egy fószer jó áron kínál most az apróban kifutott Shoei és Shark sapkákat, ha vki még nem látta volna.
Ha tudnátok valakit, aki tud "okos" hitelt intézni mocira (lásd BAR, 0%, minimálbér...), megköszönném!
majd beszélek vele
Mennyire rongálja a sisak anyagát, ha ilyen egyedi mintára átfestetem(airbrush-al)?
A sima rsf2-t megkapod Dunabogdányban 25 rudiért, annál többet sztem nem is ér. Nekem legalábbis a valaha volt legkényelmetlenebb kupakom volt. Nagy csalódás volt a Shark. Bezzeg utána a Shoei ! Mint egy kötött sapka...
Shark RSF2i sima fekete 180 euró (45Eft)+ 25 euró szállítási költség (6250ft) ha minden igaz, de még nem rendeltem innen.
Ugyanitt a szines 245 euró (62Eft)
Viszont kényelmes és szép :)
Ami hátrány: már 3 hónapja várok a sötétített plexire ... kissé zabos vagyok a kereskedőre