Hoppá hoppá hoppá!
Ugyanott a kelemotornál találtam az Icon TARMAC nyári cordura dzseki Régi ára: 38500.-Ft Új ára: 25900.-Ft
Nem ismerem az Icon márkát.Vélemények? Valaki ismeri? Jol néz ki,az ujai is levehetök,meg a protektorai is jobb fajták.26ért szerintem jobban megéri mint a shoxos 30ért.ami ráadásul nem is tetszik
Ezt találtam az oldalon :
TONY
nyári cordura dzseki
CE protektor
Régi ára: 19900.-Ft
Akciós ára: 17900.-Ft
Erre gondoltál? Nem tom megnéztem,de én nem látom rajta a hálós anyagot.Ez olyan mint egy rendes dzseki,vagy tévedek?
Sziasztok!
Na már nagyon elegem van ebböl a melegböl.belerohador a ruhába :(
Szükségem lenne valami hálós dzsekire gyorsan,de azt se tom hol nézzek.Milyet érdemes venni és hol?
Valami elfogadható áron kellene.
Vala egy feket bőr overálom 56 os méretben full kemény protektoros, amitől jutányos áron megszabadulnék! Akit érdekel véssen egy mail a dino77@zipernowsky.hu ra
a banditomhoz! Elsö tapasztalatok: Hangos, de közben mégis halk...
Menet közben a motor hangját alig hallom, de a szél az süvit a buko hátsó részénél, ez lehet minden bukonál ilyen, nemtom! majd elmegyek kiprobálni egy Shoeit, mert mostmár kiváncsi vagyok rá!
Tudtommal nem lehet forgalomba hozni olyan sityakot aminek nincs E minősítése.
Nekem volt airoh bukóm, mondjuk az zárt volt, de azon kivül h 100km/h fölött hangos volt nem volt vele gondom.
Van vkinek tapasztalata az Airoh sisakokról, azon belül is az Airoh Runner Titanium cross sisakról?
Most elég olcsón hozzá lehet jutni, csak nemtom, hogy milyenek az Airoh sisakok és ez a típus megfelel e crossozásra, és megfelel-e az E-s előírásoknak.
...vagy először a csöveket, amiken keresztül majd táplálni fognak, miután elpereceltél...
De lehet, hogy téged megvéd a gyapjú sapka is...
"Brit tudósok azt állapították meg, hogy a gyapjú sapka a bukósisaknál jobban véd...
...ugyanis egy 20. emeletről ledobott bukósisak megrepedt, míg a sapkának semmi baja nem lett. "
Ugyanott a kelemotornál találtam az Icon TARMAC nyári cordura dzseki Régi ára: 38500.-Ft Új ára: 25900.-Ft
Nem ismerem az Icon márkát.Vélemények? Valaki ismeri? Jol néz ki,az ujai is levehetök,meg a protektorai is jobb fajták.26ért szerintem jobban megéri mint a shoxos 30ért.ami ráadásul nem is tetszik
TONY
nyári cordura dzseki
CE protektor
Régi ára: 19900.-Ft
Akciós ára: 17900.-Ft
Erre gondoltál? Nem tom megnéztem,de én nem látom rajta a hálós anyagot.Ez olyan mint egy rendes dzseki,vagy tévedek?
A kabátot nem találom
A kelomotornál van Spool hálos dzseki 16Eft !
Nagyon jó
Na már nagyon elegem van ebböl a melegböl.belerohador a ruhába :(
Szükségem lenne valami hálós dzsekire gyorsan,de azt se tom hol nézzek.Milyet érdemes venni és hol?
Valami elfogadható áron kellene.
Érdeklődnék esetleg képek és ára?
Köszi Tibor.
Széles utat mindenkinek.
Kereesd a Cölöpöt.06 20 337-2355
Cegléden van.
Motoros kétrészes bőruha átalakítást ki vállal? Tudtok címeket mondani?
Menet közben a motor hangját alig hallom, de a szél az süvit a buko hátsó részénél, ez lehet minden bukonál ilyen, nemtom! majd elmegyek kiprobálni egy Shoeit, mert mostmár kiváncsi vagyok rá!
Milyen géphez vetted?
Köszi.
védeni védeni fog szerintem.
Tudtommal nem lehet forgalomba hozni olyan sityakot aminek nincs E minősítése.
Nekem volt airoh bukóm, mondjuk az zárt volt, de azon kivül h 100km/h fölött hangos volt nem volt vele gondom.
Van vkinek tapasztalata az Airoh sisakokról, azon belül is az Airoh Runner Titanium cross sisakról?
Most elég olcsón hozzá lehet jutni, csak nemtom, hogy milyenek az Airoh sisakok és ez a típus megfelel e crossozásra, és megfelel-e az E-s előírásoknak.
köszi
De lehet, hogy téged megvéd a gyapjú sapka is...
"Brit tudósok azt állapították meg, hogy a gyapjú sapka a bukósisaknál jobban véd...
...ugyanis egy 20. emeletről ledobott bukósisak megrepedt, míg a sapkának semmi baja nem lett. "