Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mitot akarsz venni, és ahhoz egy ilyen sisakot? Sosem fogom megérteni miért jó ez a sisak. Remélem sok hülye meghal miatta...
szerintem Te inkább biciklit vegyél barátom...
Ma meglesz a kicsike! Shark RSF2i Smoke...
ezt kultsisak!
az alkohol megvéd a motoron ,meg a bőrmellény vele
hja meg a rockandrolllll
imádom az ilyeneket. Nem védenek semmit, de legalább belédállnak, ha úgy esel.
Helló

Szeretnék venni egy német kromos rohamsisakot aminek a tetején van egy kis tüske is

Ha valaki tudja hogy hol mennyiért lehet venni az irjon
szia Roli!
Nézegettem a sisakom és rájöttem, hogy az egész belsejét ki lehet cserélni, akár M-re is. Szóval, ha ne adj isten nem sikrül elpasszolnod, akkor tudsz bele vásárolni egy M-es bélést és máris patika lesz... Ott a hátulján van egy ilyen fekete műanyag csavar(ilyen kupakszerű), azt kitekered és kijön az egész bélése... Nekem adtak hozzá egy ilyen noeprén lapocskát, eddig nem tudtam, hogy mire jó(most se...), de beleragasztottam és most még patikább lett. Nagyon zsííír ez a sipka!
Mindenkinek minden jót!
Azt hiszem a HJC csak 3 féle héjmérettel dolgozik.
Mindegy !
Találtam más példát is ! :

http://www.shoei-europe.com/en...

Középen a specifikációra kick ! 1 ábra is mutatja hogy melyik mérethez melyik héj tartozik !
Goldolom hasonlo lehet a HJCnél is a dolog !
Most is kiválasztom ,de semmi
112K a kép !
Max 2mega, azt hiszem...
Ha tudod, akkor miért nem a releváns topikban kérdezted meg?
tudom, hogy nem ide tartozik, de hogy lehet on-board felvételt csinálni? milyen kamera kell hozzá és hogy kell rögzíteni a motorhoz?
Miért nem akarja elküldeni a képet is ?
hopp a kép lemaradt !
A buko bélése cserélhető tudtommal ! De csak bizonyos méretekig !
Pl :
Múltkor keresett itt valaki Spidi Airback gerincprotektort: az enyém sajna eladó, még nem is volt rajtam, vadi új, 30 ezerért.
nekem a fokt-nál mondták, hogy ez a 2, mármint a xs-es és az s-es ugyanakkora, akkor lehet, hogy az xl-es már tényleg más!
Valamelyik gyártónál akár 3 eltérő héjméret is létezik. Asszem az X-Lite 601 -esemnél írták, hogy van kicsi (XS-S), közepes (M-L) és nagy héjméret (XL-XXL). A két fajta héjméret ma már tök alap. Nehéz lenne az XS és a XXL közötti 10 cm körüli eltérést béléssel behozni.
M és annál kisebbekhez és a L és nagyobbakhoz
Sztem két héj van .
Eladó egy új és egy használt SPIKO ful protektor mellény + egy WIND felnőt páncél!Az új XL méret,a használt M!i.á. új:23000 ft. ; használt: 13000 ft. ; páncél: 6000ft.
á-á
léteznek különböző héjszerkezet méretek is adott márkán és tipuson belül is
Ha a bukó alapból ugy van kitalálva hogy kivehető béléses akkor simán lehet bele venni egy xs-es belsőt, persze csak ha találsz hozzá! amugy a héjméret minden bukónál ugyanakkora, mármint márkán belül. csak a bélés s-es, xs-es! én igy tudom!
Szia.

Nekem van egy eladó SHARK RSV S-es sisakom. Nekem kicsi lett. Kék-szürke színben.
Az apróban megtalálod. Az árban megegyezünk.