mitot akarsz venni, és ahhoz egy ilyen sisakot? Sosem fogom megérteni miért jó ez a sisak. Remélem sok hülye meghal miatta...
szerintem Te inkább biciklit vegyél barátom...
szia Roli!
Nézegettem a sisakom és rájöttem, hogy az egész belsejét ki lehet cserélni, akár M-re is. Szóval, ha ne adj isten nem sikrül elpasszolnod, akkor tudsz bele vásárolni egy M-es bélést és máris patika lesz... Ott a hátulján van egy ilyen fekete műanyag csavar(ilyen kupakszerű), azt kitekered és kijön az egész bélése... Nekem adtak hozzá egy ilyen noeprén lapocskát, eddig nem tudtam, hogy mire jó(most se...), de beleragasztottam és most még patikább lett. Nagyon zsííír ez a sipka!
Mindenkinek minden jót!
Valamelyik gyártónál akár 3 eltérő héjméret is létezik. Asszem az X-Lite 601 -esemnél írták, hogy van kicsi (XS-S), közepes (M-L) és nagy héjméret (XL-XXL). A két fajta héjméret ma már tök alap. Nehéz lenne az XS és a XXL közötti 10 cm körüli eltérést béléssel behozni.
Eladó egy új és egy használt SPIKO ful protektor mellény + egy WIND felnőt páncél!Az új XL méret,a használt M!i.á. új:23000 ft. ; használt: 13000 ft. ; páncél: 6000ft.
Ha a bukó alapból ugy van kitalálva hogy kivehető béléses akkor simán lehet bele venni egy xs-es belsőt, persze csak ha találsz hozzá! amugy a héjméret minden bukónál ugyanakkora, mármint márkán belül. csak a bélés s-es, xs-es! én igy tudom!
szerintem Te inkább biciklit vegyél barátom...