Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nézem az oldalt,. de marha drágák, a Shoei sisakok 30 ronggyal, a Lazerek meg 50-el kerülnek többe, mint a többi boltnál. Azért ez durva, főleg, hogy az EUR olcsóbb....
Hali!

Tegnap fedeztem fel az Bázismotor oldalán, h. a Schuberth Concept matt fekete bukók le vannak akciózva.
Olvastam teszteket róla, mindenhol tutinak minősítették. Valakinek tapasztalat?
Nézd meg ezt: MDS
Nekem ez bejött, bár még nem teszteltem élesben
Nem érdekel valakit egy B-Square bukósisak, teljesen új, 2-szer volt rajtam, fekete, M-es, dobozában?! 7000 Ft, képeket majd holnap rakok fel!
a bukónak kényelmesnek kell lennie, és halknak. Védeni csak kis sebességig fog, 260-nál már minden mindegy.
nem azér mondom, de ha 260 al elnyalsz és lefejelsz valamit kurvára mindegy hogy mi van a fejeden mer a nyakad tuti széttörik szal.... lehet hogy a bukó nem törik szét de a többet az életbe nem motorozol sőt talán a napot se látod többé enyi
lehet...de nekem szar... 67k-ért ..normális plexitnyitást, páramentességet akarok...amúgy kényelemre jó, puha kényelmes, de sokat tágul emiatt....majd gyüjtök egy schubert felnyithatóra...
...lásd hsz. 3519
Beleugorhatsz a belvárosban, sztem csodálatos darab.
hjc
Amit nem ismerünk az még nem biztos hogy nem létezik.
Kínában meg japánban már olyan kütyük vannak az embereknél hogy mi csak lesnénk hogy mi az.
aha, raided van!
A HJC? Ha így van, megkövetem magam, elnézést mindenkitől. Nekem az eladó kedvesen elmosolyodott, mikor azt kérdeztem, esetleg abból a sorból (HJC) mit lehetne a Raid helyett...
ja, tetszik a három rétegű karbon héjjszerkezet.
nem fikázom, csak most akarok újjat venni, és nem tom melyiket. Neked mid van? És mit ne?
"múlt nélküli cég marketing kupakjával...?" Bocs de ezen nevetnem kell
Csupán 35 éve vannak a piacon
...ezt ne. Szerelmes vagyok a sisakomba. Már írtam, h mekkora vagyok. Ne fikázd, mert megkereslek...:-)))
amúgy az x-spirit sisakba berakja a karbont a Shoei is.
neee, negem érdekel. A Shoei Xr-1000 sisakjai nagyon tetszenek. Arról vélemény?
...ma már létezik olyan műanyag is amivel többszáz méter fesztávú, nyolcsávos hidakat lehetne építeni... Nem hiszem, hogy spórolásból nem rakják be a legjobb sapkákba a karbont és a többieket. Számomra egy fix: csak az Arai és a Shoei kupakok kurva kényelmesek. Esetleg a Schubert, de azt ugye meghagyom a boxeres, fényképezős németeknek. Téma lezárva.
nem is mondtam azt. Csak a karbon-kevlár jobban tetszik, minta műanyag kevlár.
... a kevlár is műanyag meg a lexan is. Azért nem u.a. mint a kakaószacsi...
NZI-vel megy Bautista és Lorenzo is. Biztos nem szar.... Nekem a plüssszerű bélése elég izzadósnak tűnt, de csak egy percig volt a fejemen.
a shoei.com-on azt írja: kompozit múanyag+ különböző szerves anyagháló.
....műanyag?
Az Arai és a Shoei kupakjai is speckó keverékből készülnek. Egyikbe sincs kevlár, de azért ne hívjuk már műanyagnak!
Arai a motoroazis.h-n van.
a tökömet a fejetlenségbe...nekem NZI van....
kupakfejek....ehhh
a raid II. műanyag sisak. Az Arait hol lehet megnézni a neten?