nézem az oldalt,. de marha drágák, a Shoei sisakok 30 ronggyal, a Lazerek meg 50-el kerülnek többe, mint a többi boltnál. Azért ez durva, főleg, hogy az EUR olcsóbb....
Tegnap fedeztem fel az Bázismotor oldalán, h. a Schuberth Concept matt fekete bukók le vannak akciózva.
Olvastam teszteket róla, mindenhol tutinak minősítették. Valakinek tapasztalat?
nem azér mondom, de ha 260 al elnyalsz és lefejelsz valamit kurvára mindegy hogy mi van a fejeden mer a nyakad tuti széttörik szal.... lehet hogy a bukó nem törik szét de a többet az életbe nem motorozol sőt talán a napot se látod többé enyi
A HJC? Ha így van, megkövetem magam, elnézést mindenkitől. Nekem az eladó kedvesen elmosolyodott, mikor azt kérdeztem, esetleg abból a sorból (HJC) mit lehetne a Raid helyett...
...ma már létezik olyan műanyag is amivel többszáz méter fesztávú, nyolcsávos hidakat lehetne építeni... Nem hiszem, hogy spórolásból nem rakják be a legjobb sapkákba a karbont és a többieket. Számomra egy fix: csak az Arai és a Shoei kupakok kurva kényelmesek. Esetleg a Schubert, de azt ugye meghagyom a boxeres, fényképezős németeknek. Téma lezárva.
....műanyag?
Az Arai és a Shoei kupakjai is speckó keverékből készülnek. Egyikbe sincs kevlár, de azért ne hívjuk már műanyagnak!
Arai a motoroazis.h-n van.
Tegnap fedeztem fel az Bázismotor oldalán, h. a Schuberth Concept matt fekete bukók le vannak akciózva.
Olvastam teszteket róla, mindenhol tutinak minősítették. Valakinek tapasztalat?
Nekem ez bejött, bár még nem teszteltem élesben
Beleugorhatsz a belvárosban, sztem csodálatos darab.
Amit nem ismerünk az még nem biztos hogy nem létezik.
Kínában meg japánban már olyan kütyük vannak az embereknél hogy mi csak lesnénk hogy mi az.
Csupán 35 éve vannak a piacon
Az Arai és a Shoei kupakjai is speckó keverékből készülnek. Egyikbe sincs kevlár, de azért ne hívjuk már műanyagnak!
Arai a motoroazis.h-n van.
kupakfejek....ehhh