Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az IMET-nél asszem 92 körül van egy HJC HQ1. Na ennél olcsóbban vettem ugyanitt a Raid II.-t. Ebben az árban már van Spec1R is meg az Arai Signet is. Akkor meg minek rizikózni egy múlt nélküli cég marketing kupakjával...?
amúgy csúcs
az nekem már a megfizethetetlen kategória.....
Arai sisakokról kinek mi a véleménye?
Én most azt szeretnék/fogok venni...
az a sityak a gyenge pont. Hiába üvöltött volna nekem a moci, a csajnak az se használ. Ment a rádiója, és szőke volt
Kipura azért költök, mert ha előbb meghallanak akkor talán nem dobom el a motort. Lehet ha téged is előbb hall meg az a hülye picsa elkerülhető lett volna ami megesett. Sisakból nekem CL-14-em van, ez ABS kompozit, tudom hogy nem a legbiztonságosabb sisak, de így tudtam venni conrdura együttest is magamnak. Plusz riasztót is már másnap tetettem a vasba, fullos cuccost. Ja meg bukógomba is felkerült 1 héten belül. Szép lassan leváltom majd a bukót is jobbra meg a ruhát is bőrre, de addig ez is jó mert így legalább felülhetek a vasra. Természetesen én is úgy közlekedek mintha vadásznának rám, így remélem elkerülöm a baleseteket.
amúgy az AGV GP Pro elég hangos.
kipura bezzeg van, mi?
A HJC HQ1 sisakja elég tuti árban és összetételben is. Lehet, az lesz a következő......
És mit vettél végül?
Amúgy a honlapjukon írja, hogy átszőve van ezekkel. Tehát 99% műanyag, 1% többi
Éppen azért nincs 100 rongy a fejemre, mert pont nem vagyok az a meggondolatlan hogy pólóban, fariban mocizzak. Inkább vettem ruhát is, mert hiába a bukó ha esel, nemcsak fejre esel. Sajnos ezt Te tudod a legjobban.
Kompromisszumot kellett kötnöm, mivel a pénz az véges. Kipufogót is szeretnék mert pár autós okozott meleg pillanatokat azzal hogy nem vett észre hogy jövök, és sorolt átfele rám.
Szerintem tévedsz a sisakkal kapcsolatban. Nem hiszem hogy 1 cm2-ert üvegszálból csinálnak, 10cm2-ert meg műanyagból. De ezt természetesen kideríteni úgyse fogjuk.
most már értem,miért vagy ilyen furcsa!

bevertem a fejem, aztán csúsztam rajta......
most vettél egy 2 milliós motort, aminek a végsebssége 260. Nincs 100 rongyod a fejedre?
A kulcsszó a sisakkal kapcsolatban: nyomokban megtalálhatóak benne amiket felsoroltál. De ez műanyag.
Sokan mennek farmerben, pólóban motorral. Mindenki a saját kárán tanul.
Nekem az a tapasztalatom és véleményem, hogy 30000-ért nem kapsz olyan bukót ami szénszál erősítésű. Ennyiért max kompozitot lehet venni. Kompozit+üvegszál hélyszerkezet 45000-től kezdődik, a szénszálasok meg 70000-től. Nem csak azoknak kell jó bukó aki 250-el száguldozik! Ismerősöm 80-al esett, és ha nem szénszélas bukója van akkor neki lehet annyi is! Leugratott az útról és lefejelt egy fát...
A HJC-t nem tartom rossz márkának de itt valami turpisság lehet.
Ez mind szép és jó, csak sajna nem mindenkinek tellik 100 ezres bukókra.
Vegyünk egy példát:
ZF-9 KAST
erősített üvegszál+spektra+kevlár anyagú héjszerkezet
kétrétegű sisakhéj
kivehető és mosható antiallergén belsőrész
dupla plexizárral rendelkező párásodásgátló plexi, UV védelemmel
dupla D-gyűrűs sisakcsat
27900.-Ft

Szerintem ez egy elfogadható sisak azoknak akik nem 250-el száguldoznak. És mégis tök olcsó. AGV-ben van párja? Ilyn áron csak műanyagot kapsz szerintem.
ez is jó...amit nm látsz a motogp-ben az sux...hja...a marketing nagy úr...
azt az esést egy korrekt Laser is kivédi...azon a sisakon inkabb csúszásból adódtak a sérülések, az meg nem ugyanaz mint az ütés....de a hit a legfontosabb, én meg a héjjszerkerzetben, anyagban, ismertebb, elterjedtebb márkákban és a vételárban hiszek....
Szvsz
A Nitro az OGK-val van kapcsolatban
Maci, ne felejtsd el hogy HJC is csinál olcsó és drága sisakokat, ugyanúgy az AGV is.
Olcsó HJC és az olcsó AGV között nincs külömbség, valszeg kettényílik mindkettő. Drága HJC és drága AGV nem nyílik ketté. Ennyire egyszerű.
...nem a legjobb időzítés ma délután feltenni egy nitrót ide... Csapkodnak a villámok a MotoGp-n nem látható márkák körül..:-(
Képeket tudok küldeni!
Alig használt Nitro N610-V.Üvegszálas,kivehető bélés,2db orrvédő,tetején karc,de nem látszik!
3hete vettem Pesten Pardi-nál,45.000Ft-ről volt 25.000Ft.
AGV Rossi buko csere miatt sürgösen eladó!Szép sisak!Kb.4-5x használt.
Méret XS,de S-nek is jó!Szín:szürke-ezüst-fekete-fehér.
Ár:17.000Ft.Esztergomban eladó!
Tel:06-30-913-3965
E-mail:ghostrider1984@freemail.hu
én most nyaltam fel az aszfaltot egy AGV-ben, és semmi bajom. Láttam már olcsó bukót kettéhasadva. Az unokabratyó 90-nél fejelet le egy fát, SHOEIban. Én hiszek.
ugyanmár.... ne tulozzunk...