Tényleg hülye kérdés.
Húzzál bőrt még most, legalább hamarabb megszokod.
Nekem nemrég 30-nál (!) sikerül perecelnem, eleg szerencsétlenül estem, de hála a protektoroknak olcsóbban megúsztam mint kollega, aki tavaly hasonlót módon esett (neki műtét, draincső, gyakorlatilag a szezonban már nem motorozott, nekem bő 2 hét merevítő gipsz).
Azzal a pacival is lehet menni rendesen, gondolj bele, ha egy fasz autós úgy menekül egy elszurt előzésből, hogy inkább téged tol le, mint frontálisan ütközzön...
Az "emberekről" meg annyit, hogy elég hülyék ahhoz, hogy nyáron dugóban araszoljonak, elfüstöljönek egy helyben 2-4x annyi benzint mint te, aki ráadásul haladsz is, vagy elég szerencsétlen ahhoz, hogy tömegközlekedjen...
Kis motorral is lehet szarul és nagyot esni. Mindennél fontosabb a védelem. Lásd macit elég komolyat bukott, de mégvédte a sisak és a gerincproti. Ha nem hordja azokat akkor többel köti be. Szóval szerintem nem gáz ha "drágább" a ruha, mint a motor. Amúgy milyen magas vagy és hány kiló?
Engem érdekelne a ruha. Ha valaki tud bőrruhát eladót a méreteimre 175cs/75 kg, akkor írjon már egy mailt : hush@enternet.hu vagy csörgessen meg a 30/2296508-on.
Csak kétrészes érdekel és hibátlan állapotú. Előre is köszönöm
Lenne egy hülye kérdésem
Sokan azt mondják hogy a ruha és a védelem mindennél fontosabb, a motornál is akár.
Jelen állás szerint csak jövő tavasszal vennék valami komolyabb gépet, jelenleg egy régi CB125-öm van. Viszont ruhát meg most akarok venni, de 2x nem akarnék vásárolni, vagyis valami 2 részes bőrre gondoltam.
Tehát, mennyire "illik", vagy mennyire röhejes ha drágább a ruha ami rajtam van mint maga a motor? Tudom fura kérdés, de inkább itt akarom látni erről a véleményeket, minthogy az utcát nevessenek ki
Valaki vigye már el végre a dolgaimat !
Hihetetlen hányan beszo...ttak a portékáimmal. Volt egy ember, aki egy hónapig hitegetett a Shoei-el kapcsolatban. A belvárosból 33 fokban kivittem Dunaharasztiba (V56, B23, HÉV, Taxi..) a csávó meg flegmán küldött egy sms-t, hogy nem tud tovább várni ! Mindezt a megbeszélt idő előtt fél órával.
Rohadjak meg ha egy métert is kimozdulok ezután.
ELADÓ,áron alul dainese kétrészes összecipzározható bőrszerkóm! Szinte új,alig használtam,nem is adnám el csak kinőttem kondizás miatt! Tavalyi modell,pár hónapos csupán! 52-es méretben! Iá.: 160000
egy ilyen bukót szeretnék venni és az lenne a kérdésem, hogy vkinek van e tapasztalata a bukó tisztításával kapcsolatban, mert nem fényes a felülete hanem matt, inkább gumi jellegü...
elöre is köszi mindenkinek
Ne haragudj,hogy eddig nem jelentkeztem.Ígérterm Neked még annak idején,hogy visszajelzek.No,arra jutottam,hogy egyelőre még nem veszek protektor mellényt.Remélem,nem haragszol rám...
Köszi az eddigi segítséget.
Pár hónapja (lehet egy éve is) még naon reklámozott a Superbike magazin egy céget, amelynek a motoros bőrszerkó-tisztítás volt a specialitása... Asszem olyasmi neve lehetett, mint: Katayuma vagy valami ilyesmi... Még a jobb viccek beküldőinek is ezt tolták ajándékba.
Ha vannak ilyen újságaid, nyálazd át a 2005/06 környékét, ha nincs csörgesd meg a szerkesztőséget..
Én pedig személyesen voltam nálluk.
Ott hirtelen jónak tünt. Mikor felvettem a fejemre éreztem hogy nagyon király, kényelmes.
Hétvégén elmentem túrázni és mire hazaértem teljesen elnyomta a búrám.
Sajonos meg kell válnom tőlle, de már láttam az apróban M-t, de előtte el kell adnom az enyémet hogy megbírjam vanni. EZ VAN.
nincs mit szűcsöt nem tudok, de ők a hálós részt nem vállalják be. Fogj egy szivacsot szívasd meg vízzel, tegyél rá folyékony mosószert és sikálj. Nincs jobb ötletem. Sorry.
na Roli!
Neked nemsikerült eltalálni a méretet?
Én is csak ajánlani tudom a sisakot. Nekem hál istennek látatlanul is sikerült eltalálni a méretet! nagyon profi sisak. simán megéri még az árának a kétszeresét is...
Kedves thebear!
Köszönöm válaszod, igen a hálós részre lennék kiváncsi, a külső részét tudom mivel kell tisztítani. Nem tudsz esetleg egy jó szűcsöt Bp-en?
Hááááát nemtom, de nekem a bőrruciban is k.va melegem van és ugy ramizzad h segitseg kell, h levegyem ... Mondjuk a mérete 46os , mintha nő lennék , mármint a mérete miatt...
Továbbra is eladó egy Oxtar Titánium sportcsizma (42-43-as méret, 2 éves, kis sérülés) 18 ezerért (új ár 65), és egy hibátlan ufo gerincprotektor (175-180cm-es emberkére) 8 ezerért (új ár 17 e). Érdeklődni az fmiklos@kecskemetilapok.hu e-mail címen lehet.
Húzzál bőrt még most, legalább hamarabb megszokod.
Nekem nemrég 30-nál (!) sikerül perecelnem, eleg szerencsétlenül estem, de hála a protektoroknak olcsóbban megúsztam mint kollega, aki tavaly hasonlót módon esett (neki műtét, draincső, gyakorlatilag a szezonban már nem motorozott, nekem bő 2 hét merevítő gipsz).
Azzal a pacival is lehet menni rendesen, gondolj bele, ha egy fasz autós úgy menekül egy elszurt előzésből, hogy inkább téged tol le, mint frontálisan ütközzön...
Az "emberekről" meg annyit, hogy elég hülyék ahhoz, hogy nyáron dugóban araszoljonak, elfüstöljönek egy helyben 2-4x annyi benzint mint te, aki ráadásul haladsz is, vagy elég szerencsétlen ahhoz, hogy tömegközlekedjen...