Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HI!

Hogyan lehet egy bör-karbon kesztyűt tisztitani? Egyszerüen kimosom, bőrápolóm és kész?
Sziasztok.

Nekem van egy Eladó SHARK RSV S-es sisakom megtaláljátok az apróban!

Nagyon király csak kicsi lett. M-es csere érdekel.
na igen, egy esés és kuka.
engem is megvédett a kordura végülis.....
robogóval is nagyon csúnyát lehet esni. Most én is azzal járok, amíg levizsgázik az új motorom. De amikor estem akkor 50-60-al mentem.....
én is csak egyszer csusztam cordurában vagy 50 métert. igaz megvédett, de a ruhábol nemsok maradt ( "egyszerhasználatos" )
Én egyszer csúsztam cordura ruhában és tökéletesen megvédett, nem is szakadt ki, pedig sikerült betonon pár métert megtennem... Viszont a protektor valóban elengedhetetlen, anélkül asszem többet kaptam volna...
íHát nem tom nézted-e az adatlapomat de csak egy ötvnes robogót hajtok azt mondjuk egél sokat napi 45 km. Elég lesz ez is. NEm leginkább az ütés miat veszem hanem a csuszás ellen de ha már van akkor legyen az is. De majd egyzser megprobálok egy bőrkabátot is hogy miylen az ha tudok valakitől kérni egyet egy napos teszt erjéig.
vigyázz a kordurával. Én többé nem veszek.
A bvőr nem meleg, és jóval többet véd.
Ha már kordura, akkor olyan, ami mindenhol állítható. És alá egy hátproti, ne bízz a ruháéban. Amúgy sem nyúlik elég mélyre.
Szoval lukasztott na már ezt is tom. De mondjuk ettől én is tartok hogy ami vállba jó az derékbe elég tág
és lehet felcsuszik de van bene hát protektor egész kemoly azthittem gaytibb van benne.
a hálós anyagból, vagy honnan? Amúgy sima szappanpos víz, aztán bőrápoló. A szűcsök tisztítanak.
a perforált azt jelenti, hogy luggatott. Szellőzik. Nekem kevésbé van melegem benne, mint a kordurámban volt. Nem beszélve arról, hogy a kordura az esésemkor felcsúszott, és ha nincs gerincprotim szétnyúzza a beton a hátam.
Hello Mindenki!
Tudna valaki segíteni, hogy hogyan lehet tisztítani a bőrruhákat? Esetleg valaki tud egy olyan helyet, ahol elvállalják a bőrszerkó tisztítását? Lassan itt az ideje a szagok elűzésének. Nagyon!
Köszi
Helló!

Ha valakit érdekel egy eladó Arlen Ness Torsion Bőrruha az üzenjen! 2006 júniusban vettem, azóta alig volt rajtam! 50-es méret, kétrészes, de összezippzározható! térd-, könyök-, hát- és vállprotektorok illetve térdkoptató!
Az ára 110.000 forint
hát menetközben (már 30tól!) kellemes szóval szerintem megéri bár olyan régen volt nyár majd meglátjuk idén milyen lesz
Az mit jelent? NEkem egy 3-4-es corduró van de hát ha levan huzbva a melgim a cipzár aztán ot megy be a levegő akkor majd megrohadok még kkor is ha még táska is van rajtam akkor halál az alkalom az kegyetlenül be tud izadni. Meg uyg meleg az egész.
nem vészes
Hát a bőr is marha melg nyára mint állat vagy nem? Mondjuk sokan mondják az eredeti bőr az abszlút nem melg de hát nem tom.
Nekem egy Shox arrow kétrészes bőrruha.
Kurvára meglepődtem mondjuk azért annyira nincs elméretezve met ami válba jó volt az derékba volt egy pcit nagy na de mindegy azon van iylen öszehuzos cucc. Amuyg mid van eladó?
Hát igen a Shox az egy kicsit el van méretezve. Annó mikor még 195/110 voltam nekem az 5XL-es volt jó. De mostmár csak 100 kiló környékén vagyok szóval egy kicsit nagy. Na mindegy most pont árusítás közben vagyok.
A peforált azaz teljesen korduró? MA nézegetem egy keőt szám szerint két helyen néztem meg egyik az elég gaytinak tünt a protektotk nagyon komolyan voltak benne de valahogyan elég gagyi anygból volt az egész nem igazán aszfaltra volt az a szeki tervezve szerintem. Meg még akkor egy shoxot az farkó volt felprobáltam de kb a 3XL-es jó rám válba a többinem rövid az uja meg kcis válba. PEdig csak 75 kló vagyok és oylan 185 cm de a vállam atlagnál széleseb az evezés miat iylekor viszok ezerel.
ja
a 110 kg nálad is 110, csak máshol
Xchris!

Most olvasom az ajánlatod....
Mindegy, már késő.

Medve!

Sajnálom, h rossz a méret.
A fényképed alapján azt hittem beleszorulsz a csimmába meg a kupakba is...
Ezek szerint az én tükröm a szar...
perforált. Szellőzik. Ne sajnáld rá a pénzt, ha esel visszjön az ára.
Amúgy meg más összeizzadt szarát megvenni......
ööö, délelött 10-ig.