Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Hosszas nézelődés után ezt a 3 bukót néztem ki:
Suomy Spec1R
HJC FS10
Nolan N84
Ha van tapasztalatok róla, kérlek osszátok meg velem, mert Kecskemét azért nem kis távolságra van tőlem...
Köszi mindenkinek!
az off road az terepcsizma, crossozni. A trucker az csopperes csizma. Ne legyen nagy a méret, mert lötyögni fog, és zavarni vezetés közben.
Sziasztok!

Segítsetek lécci.
Mi a különbség az off road és a trucker csizma közt?
És igaz az, hogy 2 mérettel nagyobb csizma a kényelmes?
Köszi a válaszokat előre is.

Amúgy meg van egy L-es, 59-60-as felnyitható, vadonatúj bukóm. Érdekel valakit?
15000-ért? Nem használta még senki sem!
Az XL-es AGV minimum 2 centivel kisebb bármelyik más márkánál.... Olyan a számozása, mint a kínai óvszernek...:-)
....nekem kopaszon ekkora az irányító egységem, el sem tom képzelni, mi lenne ha rasta lennék...
Nem sok ember mászkál ám XL-es (61-62) fejjel! Mondjuk bizakodhatsz mert nekem is sikerült hasonló árfekvésben eladni az XL-es AGV Airtech-et. A leggyakoribb férfi fejméret az 58-as, az a legtöbb sisakból M-es. Akinek meg ekkora feje van az zömmel chopperen ül és nem vágyik csini speed-kupakra hiába ragasztod tele neki bőrlógókkal.
Valaki végre ráharaphatna az Uvexemre...
Hogy tegyek vmit az ügyért, az árat 29990Ft-ban minimalizáltam.
Prémium kupak, pokol könnyű, karcmentes, frankó kevlár...XL körüli méret.
More infó az apróban.
Hajrá!
Az a baj hogy a motoromban kettérepedt a dugó, úgyhogy most tuti nem lesz rá pénzem, de ha meg lesz később majd beszélünk!
Hali domi meg van még a kesztyű ird le hogy mekkora a kézfejed körbe. Minden attól függ. Én most hiába írom le hogy nekem mekkora kezem van nekem nagy a kesztyű. Ha még érdekel akkor írj.
Én úgy hallottam hogy mostmár áttért az angol e-bayről a németre. Gondolm olcsóbb és közelebb van és neki jobban megéri. De szerintem nekünk is megéri mert ha 7000ért hozza be még akkor is alatta vagyunk az itthoni áraknak. Mikor lesz egy kis pénzem valószínű hogy én is veszek majd valamit onnan.
Tudna valaki akciós Shoei raid II. plekót (sötét) és/vagy Pinlockot szerezni ?
...van egy kifutó Shoei Raid hirdetés is az apróban (tegnapi). Állítólag azon a számon is több akciós cuccot találsz...
Köszi a választ!
Az apróban lévő Arai-t néztem ki magamnak. Abban a színben ami ott van. Csak sajna már elkelt mind a kettő, de ha minden igaz akkor tudnak szerezni mégegyet ami az én fejemre való.
Tegnap kíváncsiságból az egyik motoros szalonba fel is próbáltam egyet a pontos méret és kényelmi szempontok miatt. Nagyon király sisak! Össze sem hasonlítható a jelenlegi AGV-mel.
De azt sajnos nem néztem meg pontosan, hogy milyen azonosító jelek vannak benne, amire érdemes odafigyelni. Ezért keresek olyat, akinek ilyen sisakja van és felvilágosít.
Hamisításról még nem hallottam. Vannak olyanok, akik egy kiskőrösi kupakot felmatricáznak Arainak, de konkrétan koppintani....nem hiszem. Ha nem vagy teljesen hülye, egyből észreveszed ha gagyi.
1. Sztem 3 márka létezik, amelyet bármilyen hülye formájú fejen (lásd enyém) kényelmes hordani. Ezek az Arai, a Shoei és a Schubert. Utóbbit inkább a dagadt fritzek hordják a boxereken útban az Oktoberfestre.... Mindhárom qrva drága, balekság lenne átfesteni. Szal ha kényelmes homlokban a sapka, a grafikája hibátlan és megvannak a kötelező jelek (dupla "D" gyűrű asszem minden Araiban és talán a bélés sem kivehető hasonlóan mint a Shoeinál) akkor frankó a kupak. Ha bizonytalan vagy, hívd a Motoroázist (honlapcím u.a), Ők sztem egy bevarrt cimke kódjából megmondják mi a tuti. Érdemes még a gyártás dátumát megnézni szintén a cimkén. Az Arai kupakokban nincs kevlár, tehát öregszenek. Gyártás után a szakik szerint 4-5-6 évvel ugrik a biztonság... Amúgy az apró rovatban láttam 85-ért egy gyönyörűt, ha annál olcsóbb és új, madarat fogtál ki vagy télleg egy gagyit. Áve
Na igen, ezért gondoltam esetleg van olyan aki tudja miből teszi a foltot.
A szűcs mesterséget űzőknél érdemes próbálkozni, megtudják javítani ha olyan a sérülése, csak kérdés hogy foltot miből tesznek rá ha szükséges.
Sziasztok!
Van itt valakinek Arai Viper GT sisakja?
Milyen azonosító jelek vannak benne amitől biztosan megtudhatom, hogy eredeti?
Mire figyeljek és miket keressek rajta/benne ha veszek egy ilyet?
Egyáltalán létezik az, hogy Arai bukósisakot hamisítsanak?
Jó áron tudnék most venni, de nem szeretném ha átvágnának...
Sziasztok
Van egy cordura dzsekim amit rövid használat után szét is téptem az aszfalton
Az a kérdésem, hogy ilyenkor kuka, vagy tudtok valami helyet ahol meg tudják foltozni? Nem nagy értékű, de túl új ahhoz hogy simán kidobjan, a vállánál van 2 lyuk rajta..
köszi
...annyi az eltérés, h az angol ebay-ről vásárolhatsz. Ő mondott nekem is kb. 7000 ft-ot a szállításra.
Kösz mester, utána nézek!
képek a gsr topicban.
ja.
Szasztok! Én is hasonlóan buktam tavaly,csak egy kicsit nagyobb sebességnél. Elszakadt a szalag a nyakamba, 6 hét nyakmerevítő nyár végén 30 fokba,élveztem!
A GSR-rel buktál?
fejjel értem le, és a fejemnek semmi baja.A bukót leszarom.