Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem tom és menyivel mész mikor bőr zseki van rajtad? Vársoba araszogatsz a sorok közöt meg állsz a lámpáknál vagy huzod neki kinnt ezerel? MErt nekem egy robogóra kéne valami. De nagyon sajnálom a pénz egy kabátért ami 30 rugó aztán még átázik meg hasonlók és kb 3-4 hónapot használom csak. Ezért kéne valami használtan.
Ne dobd be a Dunába, 20-ért megvettem.
Holnap Pesten vok, ha gondolod elmegyek érte.
10-ig ha felhívsz!
20-911-4367
hát nekem az S-M sisak a jó szóval az xl kilőve...55-57es fejem van
A Keletinél a meló volt, de járok arra eleget...
A számom új viszonylag, nem akarom itt reklámozni de olyat keress ami 95-tel kezdődik...
Várom hívásod, de lehetőleg meccs előtt.
Forza Liverpooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllll !

Kiléptem.
holnap lesz zsé, azt megyek. A keletinél melózok, te is valahol arra laksz, ugye? A számod mingyár kinézem az apróból. A sarokprotin meg nem akadok fenn, ha cserélhető.
Tied vazze...
Csak mindig az előzőre válaszolok....
Telót cseréltem, számod elveszett.
Csörgess légyszi, ha komoly a dolog
Maci!

Vidd el húszért ha kényelmes.
A Liszten beleugorhatsz.
Az egyik sarkát (levehető proti) elhagytam, asszem darabja egy rugó a Superpole-nál..
Számom tod.
te row, elviszem a csizmát és a bukót 80-ba. Csak hogy a cigány vérem is kielégüljön.....
Többek között ezért is.
Még hogy az én fejem nagy?
Ezek a szar sisakok vannak elméretezve....
Már hogy lehetne 190/110-zel az én fejem nagy...
És nem hiszed el: az Uvi engem nyom.....
Esküszöm, minden rohadt sisak kipréseli a vért a fejemből, kivéve a legdrágábbak. De erről már írtunk eleget...
aha. Ezért ugrott?
Mert egy hatalmas f.sz vagyok, aki ha beleszeret valamibe, megveszi......akár azáltal is, hogy sikkaszt a melóhelyén...
és az ára?
Féééééém?
Tanfolyamra jártam, f..sz akart szikrázni a kertvárosban, kukás mellényben
Nem, nem fém.
Kár hogy nagy a fejed Row,pedig az uvex jó vétel lenne
mér van két bukód?
Uvex Helix karbon-kevlár sisak
XL-es, pokol könnyü, felső kategóriás kupak..
Párszor használt, karcmentes
Uccsó ára 25 rudi, vagy beledobom a Dunába...
ez a csizma fém koptatós? Mint mindig, pofátlan leszek, 20-ért adod?Nem anyázni a
ne sajnáld, legalább elment.
a jakó elkelt sajna...
A teljesség kedvéért és az új olvasóknak:
Shoei Raid II.
XL-es, kétszer használt, pinlockkal, bogárhálóval, zsákkal, dobozzal....
Bolti ár: 108e
Utolsó ajánlatom: 65e Ft !
kabát?
Soumy kagaroo kesztyü a Parilla-tól.
Állapota u.a. mint a csizmáé, tehát zsír...
Méret XL, bolti ár: 28e, nálam 15 a vége...
Nemtom engedi-e feltenni a képet a rendszer...
Axo Primato WP
45/46-os, vízálló
Ára a Camponában 49 rudi ( kapható ugyanitt ennek a nem vizes változata 42-ről leakciózva 31-re, nos ez nem az!)
Én 25-re gondoltam...
Tanfolyamon bohóckodtam benne pár órát, nem koszos, nem büdös, nem szakadt...
nekem kantár nélküli van, és nem ismerem az adott típusokat, de ha elfogadsz egy tanácsot, olyat vegyél, amiben nemcsak térdvédő, hanem lábszárvédő is van. kicsit erőszakosan kell rágyűrni a bakancsra, de megéri. nekem úgy tűnik, hogy esésnél alap egy "térdes" a flaszteron. pár éve egy méterről ráestem sípcsonttal a járdeszegélyre, azóta is baromi érzékeny, bár nem tört el. tavaly naná, hogy arra a lábamra érkeztem zakónál. az első ütéseket fogta a térdvédő, végül kiszakadt a cordura, de akkor már csak horzsolásnyi energiám volt. a sípcsontom viszont meg sem érezte. szóval tér- és lábszárvédő. melegen ajánlom. (és melegben is )