Én ki szoktam venni belőle a protektorokat és be a mosógépbe kifordítva.
Utána felakasztom a fürdőkád fölé, mert sokáig csepeg majd belőle a víz, ami nem tiszta.
Segitséget szeretnék kérni....Cordura dzsekit hol lehet tisztitattni? Vagy sima ruhatisztitóba adjam be?!
Ha valaki tud vmi spéci helyet,ahol kifejezetten ilyen motoros cuccokat tisztitanak,lécci irja meg....Sűrgős lenne..... Kösszi
Tudja valaki, hogyan lehet egy fehér tenyerű bőr kesztyűt (ami ugye a markolattól és a kuplung/fékkaroktól elkoszolódik) kezelni? Egyrészt tisztítani szeretném hébe-hóba, másrészt a bőrt kezelni valamivel...
Ha van tipped nem kivehető béléses sisak (Shoei) bélésének ápolására, azt is megköszönöm.
Köszi
Szia!A kesztyűre visszatérve neked volt igazad, sajna összekevertem egy másikkal . De ha még aktuális akkor lehet hogy érdekelne. Majd írd már meg a Te kezednek a méreteit és akkor megpróbálom az alapján beazonosítani hogy jó lenne e nekem!
hali eladnám az arlen ness egyberészes gyorsasági ruhámat 48 as méret nincs rajta sérülés csak a koptatok kopottak,sürgös lenne az ár fix:60,000ft tel.:06204797863 vagy irj emailt :ungor_istvan@freemail.hu cimre
1. A Corsaro asszem leállt már a Shark forgalmazással.
2. Axo csizma sztem vam még elég sok. Hívd reggel: 424-3344
3. Shoei sztem csak 1-2 db van XL-ből, de egy telefont megér...
Anyám bevágta a mosogépbe......Úgyis Ő fog másikat venni,ha véletlen vmi baja lesz a kabátnak
Szia kykee!
Szia gemini!
Én ki szoktam venni belőle a protektorokat és be a mosógépbe kifordítva.
Utána felakasztom a fürdőkád fölé, mert sokáig csepeg majd belőle a víz, ami nem tiszta.
Segitséget szeretnék kérni....Cordura dzsekit hol lehet tisztitattni? Vagy sima ruhatisztitóba adjam be?!
Ha valaki tud vmi spéci helyet,ahol kifejezetten ilyen motoros cuccokat tisztitanak,lécci irja meg....Sűrgős lenne..... Kösszi
Szükségem volna erre-arra E-BAY-ről. Van köztetek valaki, aki vállalja ilyen jellegű tranzakció lebonyolítását?
Ha van tipped nem kivehető béléses sisak (Shoei) bélésének ápolására, azt is megköszönöm.
Köszi
2. Axo csizma sztem vam még elég sok. Hívd reggel: 424-3344
3. Shoei sztem csak 1-2 db van XL-ből, de egy telefont megér...
Nem tudod véletlenül, meddig lesz akcióban a csizma? Van minden színben?