Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Durva, ahozképest, hogy csak 70-el estél rendesen megsérült a bukó.
Akkor ha ide irok akkor a csávó nekem kis pénzért behozza ja meg persze a cucc ára?!
Hali radeer én a motoroscucc.van.hu-t tudom ajánlani. Aki csinálja a honlapot az hoz be a német e-bayről rendelt termékeket. Látogass el a honlapra.

Anyám bevágta a mosogépbe......Úgyis Ő fog másikat venni,ha véletlen vmi baja lesz a kabátnak

Szia kykee!
Vagy 250nel szakdó esőben ,kijön a bogártanya a kordurából!
Szia gemini!
uhhh batta meg!
előtte keféld le a durvazennyeződést.
Köszi....mosógép lesz belőle....protektorok kivéve! Kiforditva? akkor az a sok bogár meg kosz h fog kijönni a váll részből?:D:D
folyékony mosószerrel kifordítva 30 fokon mosd.
Szia gemini!

Én ki szoktam venni belőle a protektorokat és be a mosógépbe kifordítva.
Utána felakasztom a fürdőkád fölé, mert sokáig csepeg majd belőle a víz, ami nem tiszta.
Sziasztok!

Segitséget szeretnék kérni....Cordura dzsekit hol lehet tisztitattni? Vagy sima ruhatisztitóba adjam be?!
Ha valaki tud vmi spéci helyet,ahol kifejezetten ilyen motoros cuccokat tisztitanak,lécci irja meg....Sűrgős lenne..... Kösszi
miért vegyünk minőségi sisakot: 70-el elrepülés után, fejre érkezve.....null fejsérülés.
Szevasztok!
Szükségem volna erre-arra E-BAY-ről. Van köztetek valaki, aki vállalja ilyen jellegű tranzakció lebonyolítását?
Tudja valaki, hogyan lehet egy fehér tenyerű bőr kesztyűt (ami ugye a markolattól és a kuplung/fékkaroktól elkoszolódik) kezelni? Egyrészt tisztítani szeretném hébe-hóba, másrészt a bőrt kezelni valamivel...
Ha van tipped nem kivehető béléses sisak (Shoei) bélésének ápolására, azt is megköszönöm.
Köszi
Szia!A kesztyűre visszatérve neked volt igazad, sajna összekevertem egy másikkal . De ha még aktuális akkor lehet hogy érdekelne. Majd írd már meg a Te kezednek a méreteit és akkor megpróbálom az alapján beazonosítani hogy jó lenne e nekem!
Holnap felhívom őket,egy telefont megér. Én szürke-fehéret keresek, de a szín tulajdonképpen mindegy (csak ne kék fehér legyen ) Kösz a segítséget!
Ma voltam egy haverommal a Campona-ban...nem sok van sajna:( kék-fehér van azt mondták pár méretben)
huhh itt van róla pár kép
hali eladnám az arlen ness egyberészes gyorsasági ruhámat 48 as méret nincs rajta sérülés csak a koptatok kopottak,sürgös lenne az ár fix:60,000ft tel.:06204797863 vagy irj emailt :ungor_istvan@freemail.hu cimre
Köszi!
1. A Corsaro asszem leállt már a Shark forgalmazással.
2. Axo csizma sztem vam még elég sok. Hívd reggel: 424-3344
3. Shoei sztem csak 1-2 db van XL-ből, de egy telefont megér...
Üdv!
Nem tudod véletlenül, meddig lesz akcióban a csizma? Van minden színben?
Szerinted van ebből a Shoei-böl S-es vagy XS-es?