702-je van nekem is egy barátomnak. Kipróbáltam én is, hát tényleg egy nagyon eltalált darab. Szokta mondani, h annyira jó a szellőzése, h néha fázik benne a feje. Mondjuk én elfogult vagyok kicsit, mert X-701-em van.
Méretprobléma miatt eladó, egy újszerű "S"-es méretű Scorpion EXO 1000 sisak.
Kizárólag női utas használta motorosmaszkban, alkalomszerűen.
A sisak hibátlan esztétikai állapotban van, továbbá minden alkatrésze (napszemüveg, pumparendszer, szellőzők) tökéletesen működik.
Felszereltség:
- napszemüveg
- pinlock
- D gyűrűs csat
Szevasztok.Van két jó állapotú csizmám eladó,43-as méretben.A fekete egy Sidi túra csizma használatból eredő hibákkal,a piros pedig egy szinte új Akito sport csizma.Mind kettő ára 20db ezres/pár! ;-)
szia!
olvastam, hogy koffert keresel én most tettem fel a hirdetésekbe egy givi e30n tipusu 30literes koffert, vadi uj, egyszer sem volt használva. a foto kedvéért lett kibontva a foliából is. elérhetőségem megtalálható az adatlapomon! minden jót, Sándor László
40 irányár. Jó állapotban van, plexi is jó állapotban van, de nem karcmentes.
Korát nem tudom, de kb mint minden Xr1000 olyan 2006-2008 körüli gyártás!
Méretprobléma miatt eladó egy "M"-es AFX FX41 típusú bukósisak. Újszerű állapotban, kb 2szer volt rajtam. Összes gyári tartozék, plusz számla, amellyel 2015. decemberéig garanciális.
Prexport Evo csizmával van valakinek tapasztalata, elsősorban a minőség érdekelne, holnap mennék megvenni és 180 km kell utaznom érte, meg ha már ott vagyok akkor lehet hogy egy Prexport Spider kesztyűt is vesszek.
Megköszönném ha leírná valaki a véleményét akinek ilyen van.
Sziasztok!
Eladó a párom S-es méretű cordura ruhája!
A kabát Shox,a nadrág Hein Gericke.Mindkettő protektoros!
Utasként volt használva,pár alkalommal! Az állapota tényleg makulátlan!
Miskolcon próba ok!
70/kettő91334egy
Bekiss2@gmail.com
70-373-4137
Kérhetnék egy elérhetőséget?
Méretprobléma miatt eladó, egy újszerű "S"-es méretű Scorpion EXO 1000 sisak.
Kizárólag női utas használta motorosmaszkban, alkalomszerűen.
A sisak hibátlan esztétikai állapotban van, továbbá minden alkatrésze (napszemüveg, pumparendszer, szellőzők) tökéletesen működik.
Felszereltség:
- napszemüveg
- pinlock
- D gyűrűs csat
Megtekinthető Budapesten, a III. Kerületben.
Ára: 55.000,- Ft
Érdeklődni: peter.gazso@gmail.com
A Xlite 702Gt és a SHOEI NXR között vacillálok.
Az utóbbit még nem tudtam kipróbálni.
van valakinek tapasztalata az alábbi sisakokról
Xlite 702Gt, Xlite 603,HJC FG17, HJC IS17, SHOEI NXR
M 57-58 Fix 6.000Ft
70/3650837
Schuberth S2 újszerű bukósisak eladó
olvastam, hogy koffert keresel én most tettem fel a hirdetésekbe egy givi e30n tipusu 30literes koffert, vadi uj, egyszer sem volt használva. a foto kedvéért lett kibontva a foliából is. elérhetőségem megtalálható az adatlapomon! minden jót, Sándor László
Meg van még az iverál?
Korát nem tudom, de kb mint minden Xr1000 olyan 2006-2008 körüli gyártás!
Még csak fél éve van meg én is a Prillából vettem eddig jó
Méretprobléma miatt eladó egy "M"-es AFX FX41 típusú bukósisak. Újszerű állapotban, kb 2szer volt rajtam. Összes gyári tartozék, plusz számla, amellyel 2015. decemberéig garanciális.
Megtekinthető Bp. III. kerületében.
Irányár: 35.000,- Ft
Érdeklődni: peter.gazso@mail.com
Prexport Evo csizmával van valakinek tapasztalata, elsősorban a minőség érdekelne, holnap mennék megvenni és 180 km kell utaznom érte, meg ha már ott vagyok akkor lehet hogy egy Prexport Spider kesztyűt is vesszek.
Megköszönném ha leírná valaki a véleményét akinek ilyen van.
Prexport Evo csizma
Az ára 30000ft!
Eladó a párom S-es méretű cordura ruhája!
A kabát Shox,a nadrág Hein Gericke.Mindkettő protektoros!
Utasként volt használva,pár alkalommal! Az állapota tényleg makulátlan!
Miskolcon próba ok!
70/kettő91334egy