Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Prexport cuccokkal (csizma) van tapasztalata valakinek?
Szerintetek milyen?

https://motoros-kabat.arukeres...

Túra kategóriába belefér?
Új csizma usa13 méret. 47 es lábra jó kb. Erős vádlihoz is kiváló. irányár: 65 000Ft
Valakinek van tapasztalata Shark Openline bukósisakkal? Kényelem, szélzaj, jó vételnek számit vagy valaki megbánta hogy ilyet vett stb.
A számomat írtam,nyugodtan csörögj bármikor.
Hali!

Engem érdekel..remélem elviszik a 7végén az enyémet
kereslek egyből ha igen
Sziasztok!
Quad csizmát keresek 43-as méretben, ha esetleg porosodna valakinek a szekrény alján vevő lennék rá, árban megegyezünk.
Köszi
Berik Moto GP 54-es hibátlan egyrészes ruha eladó Balassagyarmaton,vagy elküldöm futárral. Kb.180 magas és 80kg-os fickóra való.
Ár 80 ezer
Ha kérhetem inkább hívj vagy SMS: 20/9983031
Ez igaz
sporttura
A te kotlostyukod is messze van a speedtol.
Ja latom robogoval nyomod
Srácok! Használ valaki ilyet? Tapasztalat?

http://www.shox.hu/givi-ulesta...

Shox-ban néztem, 35 liter és elég tágasnak tűnik. Persze nem egy 80 literes top case, de egy bukó pl. belefér.
Nincs sv 650 em.
Jaértem.
Válaszoltunk arra is amit kérdeztél, csak aztán kicsit elkanyarodtunk más irányba.
Latod az sv650 az a ketto kozt van az en olvasatomban
bocsanat szamomra hogy kopasz vagy idomos..nekem mind tura. ha azt mondjatok r6 gsxr1000 vagy cbr600rr az speed. Minden mas tura
Halihó! Ki állította ,hogy a Bandit vagy a Hornet túra motor ? Nem ez volt a kérdés! Én biztosan nem :P azt írtam ,hogy túrázásra fogom használni ;) tudom ,hogy naked bike ;) ,de azért köszönöm a válaszokat
Én is éppen a felépítése miatt mondom, hogy nem túramotor. Naked bike - ami szintén egy létező kategória.
A Hornetnek pl. nulla szélvédelme van és a felhúzott kipufogó miatt az oldala nem igazán pakolható. Nem éppen túramotor tulajdonságok...

Igen, tudom, hogy a ZZR 1400-ast és a Hayabusát is a sport-túra kategóriába sorolják. Az előbbit értem, de hogy a Busát miért, az számomra is talány.
A hideg bármiben szívás,a meleggel sosem volt gond bőrrel.
Cordurával annál inkább.
És ez egy bering kabát.Nem egy csúcsmodell de azért 15 fok felett szauna.
Megváltás a spyke bőr amit hordok.
És picit elbizonytalanodtam hogy túramotort hajtok e.
Igy igaz a bőr hidegben esoben es nagyon melegben nehezen viselheto.. viszont a 600as hornet vagy bandit az turamotor de akár az 1200es is nem cm3 fuggo hanem felepites es celcsoport besorolastol soroljak a gyarak. Erdekes modon a hayabusa vagy a zzr1400 is a sporttura kategoriaba van sorolva
Én is cordura-t hordok a Hornet-en, de csak azért, mert rettenetesen rosszul viselem a meleget a bőrben. De ez az egyetlen oka.
Nem gondolom, hogy "túl sok" lenne a bőr egy 600-as túramotorhoz. Mondjuk szerintem sem a Hornet sem a Bandit nem túramotor. De ez most talán mindegy is. Egy 600-assal egészen pontosan ugyanakkorát lehet taknyolni mint egy 1000-essel.

Szóval én csak bátorítom a kollégát, ha bőrre vágyik és bírja benne a meleget-hideget, akkor vegyen csak azt.
Ez a protektoros aláöltöző azért praktikus, mert nem hagyja elmozdulni a helyükről a protektorokat.
DE:
- Ha bőrt veszel, felesleges ezzel kiegészítened, mert egy rád passzoló bőrruhában egyébként is a helyükön maradnak a protektorok (a cordura kicsit lazább viselet)
- Ha túra közben megállsz majd egy kávéra / fagyira és leveszed a bőrt (mert le fogod), ebben a cuccban nagyon mókásan festesz majd.

So, please consider! :-)