Berik Moto GP 54-es hibátlan egyrészes ruha eladó Balassagyarmaton,vagy elküldöm futárral. Kb.180 magas és 80kg-os fickóra való.
Ár 80 ezer
Ha kérhetem inkább hívj vagy SMS: 20/9983031
Halihó! Ki állította ,hogy a Bandit vagy a Hornet túra motor ? Nem ez volt a kérdés! Én biztosan nem :P azt írtam ,hogy túrázásra fogom használni ;) tudom ,hogy naked bike ;) ,de azért köszönöm a válaszokat
Én is éppen a felépítése miatt mondom, hogy nem túramotor. Naked bike - ami szintén egy létező kategória.
A Hornetnek pl. nulla szélvédelme van és a felhúzott kipufogó miatt az oldala nem igazán pakolható. Nem éppen túramotor tulajdonságok...
Igen, tudom, hogy a ZZR 1400-ast és a Hayabusát is a sport-túra kategóriába sorolják. Az előbbit értem, de hogy a Busát miért, az számomra is talány.
A hideg bármiben szívás,a meleggel sosem volt gond bőrrel.
Cordurával annál inkább.
És ez egy bering kabát.Nem egy csúcsmodell de azért 15 fok felett szauna.
Megváltás a spyke bőr amit hordok.
És picit elbizonytalanodtam hogy túramotort hajtok e.
Igy igaz a bőr hidegben esoben es nagyon melegben nehezen viselheto.. viszont a 600as hornet vagy bandit az turamotor de akár az 1200es is nem cm3 fuggo hanem felepites es celcsoport besorolastol soroljak a gyarak. Erdekes modon a hayabusa vagy a zzr1400 is a sporttura kategoriaba van sorolva
Én is cordura-t hordok a Hornet-en, de csak azért, mert rettenetesen rosszul viselem a meleget a bőrben. De ez az egyetlen oka.
Nem gondolom, hogy "túl sok" lenne a bőr egy 600-as túramotorhoz. Mondjuk szerintem sem a Hornet sem a Bandit nem túramotor. De ez most talán mindegy is. Egy 600-assal egészen pontosan ugyanakkorát lehet taknyolni mint egy 1000-essel.
Szóval én csak bátorítom a kollégát, ha bőrre vágyik és bírja benne a meleget-hideget, akkor vegyen csak azt.
Ez a protektoros aláöltöző azért praktikus, mert nem hagyja elmozdulni a helyükről a protektorokat.
DE:
- Ha bőrt veszel, felesleges ezzel kiegészítened, mert egy rád passzoló bőrruhában egyébként is a helyükön maradnak a protektorok (a cordura kicsit lazább viselet)
- Ha túra közben megállsz majd egy kávéra / fagyira és leveszed a bőrt (mert le fogod), ebben a cuccban nagyon mókásan festesz majd.
https://motoros-kabat.arukeres...
Túra kategóriába belefér?
Engem érdekel..remélem elviszik a 7végén az enyémet
kereslek egyből ha igen
Quad csizmát keresek 43-as méretben, ha esetleg porosodna valakinek a szekrény alján vevő lennék rá, árban megegyezünk.
Köszi
Ár 80 ezer
Ha kérhetem inkább hívj vagy SMS: 20/9983031
sporttura
http://www.shox.hu/givi-ulesta...
Shox-ban néztem, 35 liter és elég tágasnak tűnik. Persze nem egy 80 literes top case, de egy bukó pl. belefér.
A Hornetnek pl. nulla szélvédelme van és a felhúzott kipufogó miatt az oldala nem igazán pakolható. Nem éppen túramotor tulajdonságok...
Igen, tudom, hogy a ZZR 1400-ast és a Hayabusát is a sport-túra kategóriába sorolják. Az előbbit értem, de hogy a Busát miért, az számomra is talány.
Cordurával annál inkább.
És ez egy bering kabát.Nem egy csúcsmodell de azért 15 fok felett szauna.
Megváltás a spyke bőr amit hordok.
És picit elbizonytalanodtam hogy túramotort hajtok e.
Nem gondolom, hogy "túl sok" lenne a bőr egy 600-as túramotorhoz. Mondjuk szerintem sem a Hornet sem a Bandit nem túramotor. De ez most talán mindegy is. Egy 600-assal egészen pontosan ugyanakkorát lehet taknyolni mint egy 1000-essel.
Szóval én csak bátorítom a kollégát, ha bőrre vágyik és bírja benne a meleget-hideget, akkor vegyen csak azt.
DE:
- Ha bőrt veszel, felesleges ezzel kiegészítened, mert egy rád passzoló bőrruhában egyébként is a helyükön maradnak a protektorok (a cordura kicsit lazább viselet)
- Ha túra közben megállsz majd egy kávéra / fagyira és leveszed a bőrt (mert le fogod), ebben a cuccban nagyon mókásan festesz majd.
So, please consider! :-)