Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utaskapaszkodó. Derékra csatolható, soha nem volt használva. 3000 Ft.
Sziasztok. Eladóvá vált pár dolgunk.
Alpinestars SMX sportcsizma, 2005-ös gyártás, de évek óta használaton kívül. Belső csizmás, minimális talpkopással, 45-ös méretben.
Az ára 19.000 Ft.
szia.

A rövid kesztyű már elkelt.
Szevasztok!

Elcserélném 56os arlen ness kétrészes bőrruhámat kisebbre és ha van rá mód egyrészesre...kifogytam
Ára 75000.
csak a térdkoptató kopott..sérülésmentes...Cölöpéknél tisztítva.
30/6577086 vagy 30/5085109
Heló!
A Joe rocket rövid kesztyű mekkora méret és mennyi az ára?Persze,ha még meg van.
Vettem egy király kesztyűt, de eladom mert a mérete mégsem király...

Itt a hirdetés:
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Sziasztok.

Van néhány eladó dolgom.

Kabátok L-es méretek 15000/DB
Kesztyűk M és L 5000FT/DB
Cipő 44-es 120000FT
Sziasztok!

Eladó Arlen Ness bőrdzsekim. Bővebb infót az alábbi hirdetésben olvashattok. Az ár ésszerű kereteken belül alkuképes!

Arlen Ness bőrdzseki
szia

nézz lörbe az olxen

http://olx.hu/hirdetes/sidi-sporttura-motoroscsizma-ID3h5rX.html

de van sok
Sziasztok!
Kis méretű(36-37)motoros csizmát keresek a páromnak!
Eladó 56-os Arlen Ness 2 részes bőrruha. Nagy púpos, minden cipzár működik rajta. Egyszer csúsztam vele kb 40-nél, a bőr különösebben nem sérült, nem lyukadt ki, csak a festék kopott le. Csere nem érdekel!
megye/város: Szeged
mobil: 06-30-930-5713
Hosszuujju igen.
Köszi, megnézem azt is. :-)
Köszönöm. És az hosszú vagy rövid ujjú ?
Eladó 54-es Berik Moto GP egyrészes bőrruha,kitűnő állapotban.
Ár 80 ezer,ha személyesen elviszed engedek belőle.
20/9983031
Sziasztok.Feleslegessé vált nyakvédőm eladó.Keveset használt mosható.Irányára 10K
A KIK-be olcsó és jó.
Egesz telen kinti munkanal is hasznaltam es hihetetlenul sokat javitott a komforterzeten..
Biciklis alaoltozo crivit markaju. Probaltam felrakni a kepet rola de nem engedi a rendszer
Az az aláöltöző érdekelne engem is (hogy melyik), mert amikor én nézem/néztem, mindig csak 4-5e ft./db áron találtam a Lidl-ben.
Amit te mondtál, az kimondottan motoros aláöltöző vagy esetleg futó vagy kerékpáros ? Mert úgy rémlik olyat láttam olcsóbbat. Azok is jók ?
Sziasztok!
Eladó alig használt női kétrészes cordura motoros ruha.
A ruha nem az enyém, ha bárkit érdekel, kérdése van, a hirdetésben megadott elérhetőségeken érdeklődjön.
Eladó kesztyű,XL-es méretben!Használt! 7000 Ft.
Alkuképes!
Helló!Elkelt minden.