Sziasztok! Sidi Flex Force csizmához (régebbi típus) keresek pántot. Sajna az új csizma pántjával nem kompatibilis. Ha valakinek van elfekvőben, vagy tudja, hol lehet még kapni., kérem jelezze. Aztmondták az egyikboltban, hogy a Mini Force csizmával kompatibilis,ha valakinek olyan van Előre is köszi
Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem. Motoros dzsekit szeretnék vásárolni, de a méretekkel kicsit bajban vagyok. 192 cm magas és 76 kg vagyok, tehát nem egy konfekció méret. Elég sok oldalt, márkát megnéztem, de a méretek alapján nem nagyon sikerült döntenem. Mindenképp nyári dzsekit szeretnék (négyévszakos textil túrakabátom van jelenleg), mert a mostaniban már tavaly is alig bírtam a hőséget. Milyen méret lehetne megfelelő szerintetek, vagy hol lenne érdemes beszereznem a dzsekit?
Sziasztok ! Használt , de jó állapotú - Alpinestar Smx plus csizmát keresnék 43-as méretben . Esetleg hasonlóan masszív minőségi sportcsizma szóba jöhet .
természetsen próba..de talán a sorrend márka és talán kényelem szempontjából:
dainese-alpinestars-spidi, bering-spyke-berik-arlen-ness-mugen-suomy, flm-ixs-tchul-shox-stb
saját vélemény
sok sikert
Eladó pár cucc amiknek a kerülgetését meguntam:
Nitro Racing MX401, bukósisak. 56 / S-es méret. Üvegszálas héj, dupla D gyűrűs csat, kivehető bélés, használt, de megkímélt állapot. iÁr: 15000Ft
Ufo könyökvédő, ár: 5000 Ft,
4 db E-jeles ledes index (18db led/index) és ledes indexrelé. ár: 6000+3000 Ft
Spidi esőoverál, M-es méret, 2x használt egy túra alatt. Ár: 16000 Ft
Forma Mirage Dry vízálló sport-túra csizma, 38-as méret, 3x használt, hibátlan állapotban. Ár: 40000 Ft.
A cuccok Székesfehérváron megtekinthetők. Érdeklődni: nemtom51@gmail.com, +36/20-561-8803