VERSENY SISAK ELADÓ: prémium kategóriás Scorpion EXO 2000 AIR Poleman, matt fekete-fehér színben és M-es (57-58cm) méretben. Zsír új ma jött meg FC-motoról, de sajnos nagy lett, így ha esetleg valakit érdekel akkor kb 10 napig eladó. Utána visszaküldöm.
A sisak egyébként tuti; Dupla D gyűrű, pinlock, világos és sötétített plexi, sisakzsák, szuper szellőzés, minőségi összeszerelés és anyagok, csak hogy a lényeget említsem. Ár:75.000 Ft. Székesfehérváron megtekinthető. Ha komolyan érdekel hívj fel szerintem megegyezünk, nincs kedvem a visszaküldéssel tökölni.
Teljes öltözet eladó.
-Bőrruha: Mugen Race Corse (púpos)
Mérete 46-os, de szerintem ennél nagyobb minden irányban.
Kb. 170 cm 60 kg ideális a viseléséhez.
Nem szakadt, szép állapotban.
Ár: 50 ezer ft.
-Csizma: Sidi Vortice Air
Mérete 42-es, 3x volt használva.
Abszolút új állapotban.
Ár: 60 ezer ft.
-Kesztyű: Mugen Race Corse
Mérete: S-es, szép állapotban.
Ár: 15 ezer ft.
-Sisak: HJC TR-1
Mérete: S-es
Nincs sérülés, festést lepattanás.
Ár: 30 ezer
Sziasztok!
Eladó :
Berik SixtyFive 54es egyrészes púpos és egy CBR919!
gergoo pont acs kukac gmail -- itt mailban elérsz ha kérdésed van.
Köszönöm a figyelmet
Köszi szépen! Várom a további tapasztalatokat, véleményeket, hátha van még valakinek.
Egyébként a kesztyűt én is próbáltam és nem tűnt rossznak bár a csukló fölötti részen kissé talán vékonynak tűnik a bőr, de lehet ezt csak beképzelem, mert nem egy elterjedt márka...
Helló. Börruhával nincs tapasztalatom. Én egy esőkabátot vettem, de még éles bevetésen nem volt. Jó a szabása, ötletes megoldások vannak rajt, kidogozottságával nincs baj. Néztem és próbáltam egy Racing bőrkesztyűt az is jónak nézett ki. Ha szétmegy a mostani kesztyűm én olyat fogok venni.
Nox krossz sisak kisebb karcokkal mosható kivehető belsővel
Fox krossz szemüveg 2 db védőfoliával zsákkal dobozzal
KTM 15 -ös első lánckereék
KTM exc 450 kipufogókönyök sér mentes
Ktm ec 450 hátsó féktárcsa menesztővel
Brembo féknyereg pofákkal
Honda crf 450 kuplungkar
Honda crf 450 Első lánckerék védő
Illetve van egy szakadásmentes felső Oneeill krossz mez L es és nadrágja ami belső részen ahol a csizma érte kikopott de javítható
Alpinstar csizma tech 6 os talán csizma állapota nem tul jól néz ki és a műanyagok os karcosak csatok épek műanyagok kissé sérültek amugy használható
Valakinek van tapasztalata PLUS márkájú bőrruhával kapcsolatban?
Képes motoron is szokott hirdetni az importőr és a leírás alapján jónak tűnik főleg a méretre gyártási opcióval. Viszont, mielőtt bevásárolnánk anyának, örülnék, ha valaki írna a tapasztalatairól.
A sisak egyébként tuti; Dupla D gyűrű, pinlock, világos és sötétített plexi, sisakzsák, szuper szellőzés, minőségi összeszerelés és anyagok, csak hogy a lényeget említsem. Ár:75.000 Ft. Székesfehérváron megtekinthető. Ha komolyan érdekel hívj fel szerintem megegyezünk, nincs kedvem a visszaküldéssel tökölni.