Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia ,erdekelne a 40 csizma, mennyi az utolso ara , es holtalalhato , kellene egy telefon szam , hogy egeyztessunk ! Jocoka
Erdekelne a 40 csizma , mennyi az utolso ara , kellene a telefon szam , hogy egyeztessunk
emelo 25000 ft
Elado Forma Nero 46-os csizmam, Shox negyevszakos ruhazat, egyeb termobeleses dzseki. Bovebb infot telefonon vagy mailben.
Forma:20000 ft Shox:40000 ft Kabat:13000 ft

Ha erdekel irj vagy hivj es megbeszeljuk.
Sziasztok,

Ismertek olyan kesztyűt aminek viszonylag hosszabb az ujj része?
AKITO DESERT ruhaszett xxl-es méret. 45.000Ft. Kivehető protektorok és esővédő bélés. Postázás megoldható előreutalással.
Endurozáshoz túrázáshoz
Külső réteg kordura 600D anyagból
Belső bélés 100% poliamid
Kabát:
AIRTENA erősítésekkel (100% poliészter) a vállnál és a könyöknél
A biztonságról a KNOXR CE- váll,- és könyökproterktorok gondoskodnak.
Nubuk bőr betétek az ujjakon
Szél- és vízálló, valamint lélegző az ún. EXTEX-membránnak köszönhetően
3 az 1-ben rendszer: külön kivehető a membrán és a thermobélés is (80% poliamid, 20 % poliészter)
BF-Airvent szellőzőrendszer a karokon, a mellkason és a háton
Állítható a karrész átmérője
Lumidex betét, és 3MR Daylight fényvisszaverő csíkok a hát részen a jobb láthatóságért.
Kényelmes nyakrész
Nadrággal össze lehet zipp-zárazni
Irattartó zseb
Kívül 4 vízálló zseb
Nadrág:
Ergometrikus szabás oldalsó varrás nélkül.
Hővédő az alsó lábrésznél (kipufogók miatt), vízálló elülső zippzárak.
2 vízálló elülső zseb, 2 vízálló irattartó zseb (Cargo Taschen).
A kabáttal összekapcsoló zippzárral.
Köszönöm szépen mindenkinek a cordura mosással kapcsolatos tanácsokat!
Csatlakozok az előttem szólókhoz. Simán moshatod mosógépben, évek óta így van mosva és semmi baja.
Eladtam mindent te ökör pocses!
Na ez a te színvonalad az,amiről Mark Twain beszélt!
Legyél valahol tacepao.
Miska!
lebasztak a kommentről,és itt vered magad a 110 kilós parasztgyerek kisfiadat mutogasd aki egy falusi kisvőfélyre hajaz!
Sziasztok.

Eladó Dainese cipő 44-es 15e
kesztyűk M és L-es méret 6e/pár
Alpinestars kabát L-es 18e
Frank Thomas bőr kabát L-es 15e
Nem motoros, csak a gyépés balogi zolika. Az anyja ma elfelejtette kiverni neki ezért ilyen feszült.

Kuglófasz, szerintem segíts neki és szopd le gyorsan, nehogy szétvesse az ideg. Ja... akkor magadat kellene leszopnod. Nemde?

Kérd meg inkább Astor kutyust, biztosan szívesen nyalogatja amíg megnyugszanak a kimerült idegeid.
Ki ez a balfasz motoros?
Félkegyelmű az anyád taknyos fia!
Te kamion matrica növendék!
"Bármikor bejöhet",akár a lottó szlogen!
Dainese 41-42-es csizma eladó. Ár: 18,000Ft
70/624-8808
Na látom, szerencsétlen félkegyelmű balogizolika újra porondra lépett.
Még a szezon sem kezdődött el,és már "matricázzátok" az járműveket,idióta nagypofájúak!
Mark Twain!
Ne süllyedj a hülyék színvonalára,mert magukkal rántanak!
Pá donorok!
Ja!
Telefonra pénzetek nincs,meg kibaszokhatok veletek,mert ez 2.telóm,és átirányítom a rendőrségre ott mekeghetsz!
Hülyegyerek!
A szar cuccok ott kezdődnek amit viseltek!
Szereptévesztésbe vagy!
15 Ft nincs a zsebetekben szerencsétlen bunkók!
Mától tárgytalan te bunkó köcsög!
Egybe elviszik te fasz szopó!
Ezek utas cuccok voltak te gyökér!
Menjetek vegyetek fasza Shox-ot 2x annyiért büdös retkes Pocses!
Jól vagy a sárkánnyal,ami elsírta magát?
szia! nyugodtan mosógép kézi program! nekem évek óta így van mosva és semmi baja!
Mosógép, kézimosás program. Ha a gyapjúpulcsi kibírja, talán a cordura is ki fogja bírni.
Sziasztok!

Milyen módszerrel tartjátok tisztán a cordura ruhákat?
Mert vettem egy ilyen dzsekit (Spidi) és a belső feliratok szerint kizárólag kézzel mostható, semmiféle gépi mosás nem engedélyezett.
Ajánlanak hozzá gyári textiltisztító sprayt (400ml=6000 ft).

A gond ott van, hogy egy út után is már full-full rovar a dzseki eleje. Ha nem tartom tisztán, akkor egyre rosszabb lesz és végleg tönkremehet, ha meg állandóan mosogatni fogom, még, ha meleg víz+ mikroszálas kendővel, kézzel törölgetem is, akkor sem lesz soha 100%-ig újra fehér és tiszta.

Köszi bármi tippet!
Emlékszünk rád balogi zolika! Komolyan gondolod, hogy bárki is megveszi majd a levetett szarjaidat, miután akkora senkiházi féreg voltál, hogy százféleképpen poénkodtál a motorosok halálával?! Szar cuccok egyébként is. Pöcsömöccse.

Mindenesetre kösz a tel.számot. Aki tudja, legyen szíves spamelje szarrá kamu sms-ekkel meg ilyesmi.
Eladó UFO kemény könyökprotektor, 1x használtam összesen, sérülésmentes.