Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az Arlen Ness meg a Dainese között éppen van egy kis árkülönbség...

Olyat vegyél elsősorban, ami kényelmes! Próba, próba, próba...

De ha mindenképpen márkanevet akarsz: Berik. Ár/érték arányban szerintem (meg sokak szerint) nagyon jó!
Sziasztok!

Kétrészes protektoros használt bőrruhát keresek magamnak. Még tavasz elején láttam egy hozzászólást, ahol valaki nagyon szuperül leírta melyik márkák ajánlottak és miért, de sajnos nem találom.
Szívesen venném és szerintem más is ha egy hozzáértő írna pár sort az ajánlott márkákról védelem/kényelem szempontjából is. Engem elsődlegesen a felső/középkategória érdekel, Arlen ness, Dainese, stb...
Előre is köszi!
Lazer Bayamo bukósisakkal van valakinek valami tapasztalata?
Sziasztok!

Eladó jó állapotban lévő Wintex zöld-fekete bőrruha. Jó állapotban van nem szakadt nem kopott cipzárok is működnek. Protektorok: váll, könyök, térd és sípcsont.
Ezen kívül 2db bukósisak. Egy Icon mainframe skull víztiszta plexivel (45.000ft) és egy egyedi Shoei XR1000 sötétíttet plexivel. (50.000ft)
Eladó Nolan N81 bukósisak...M-es méretű..
A sisak régi , de használható.Esés és törésmentes...Belseje felujítást igényel..Utas sisakként évek óta csak a polcon állt sisakzsákban..
Irányár...6000ft....valamint....

Eladó használt Richa termonadrág L-es méretben .Puha térdprotektor, derékban és bokánál szűkíthető...Bélés nem kivehető..
Irányár 8 000ft
Aztaqrva! Miért ilyen olcsók ezek? Mindjárt veszek hármat!
utcai zárt
Ne add alabb vegyel olyat amilyet szeretnel..inkabb egy patika allapotu markasabbat mint egy also kozeposztalybeli ujat.
Utcai vagy krossz?
Nincsen bajom a műanyaggal, azért is a kérdésem hogy 40-50 ezres sisakból is van "műanyag" (nyilván annak is megfelelő védelmi képessége van hisz van engedélye) néha-néha pálya napon megyek pár kört
Miért van szükséged feltétlenül dupla D gyűrűs csatra? És mi a bajod a műanyag héjjal?
Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni bukósisak ügyben. Olyan 40-50 ezer lenne a keret amiket kinéztem.

HJC FG-15 (sajnos ezt már nem forgalmazzák csak pár nagy méret van)
KBC VR-2R

Annyi kritériumom lenne hogy legyen dupla-D csat ill lehetőleg ne "mthermoplat műanyag legyen)

Várom a segítséget! Köszi
Szevasz. Ilyet vettem: http://munkavedelmibolt.hu/mun... nem törik teljesen rád simul egyforma füstszínű rugalmas képlékeny a szára így simán becsusszan a sisakba nem akad el.
ok!
Dobj egy mail-t, aztán ott megtárgyaljuk.
Már úgyis utálhatnak itt minket...
arra nem járok,
15, 16, ha addigra meggyógyulok.
Viszont ha Tatabánya fele jársz, egy kv-ra a vendégem vagy.
időpont?
Van sportmotoros polóm pl, vagy felveszem a motoros kabátomat?
és pontosan mikor?
sziasztok

Lehet nem a legjobb hely, de jobbat nem találtam:

bukó alá milyen napszemüveget érdemes venni?

Próbálkoztam polarizálttal /kocsiban a mai napig használom/, de attól lila lesz minden.

Előre is köszi a segítséget
miről?
Ahova megyek: Belváros, a buszvég és környéke. Akkor legalább megismersz.