Kétrészes protektoros használt bőrruhát keresek magamnak. Még tavasz elején láttam egy hozzászólást, ahol valaki nagyon szuperül leírta melyik márkák ajánlottak és miért, de sajnos nem találom.
Szívesen venném és szerintem más is ha egy hozzáértő írna pár sort az ajánlott márkákról védelem/kényelem szempontjából is. Engem elsődlegesen a felső/középkategória érdekel, Arlen ness, Dainese, stb...
Előre is köszi!
Eladó jó állapotban lévő Wintex zöld-fekete bőrruha. Jó állapotban van nem szakadt nem kopott cipzárok is működnek. Protektorok: váll, könyök, térd és sípcsont.
Ezen kívül 2db bukósisak. Egy Icon mainframe skull víztiszta plexivel (45.000ft) és egy egyedi Shoei XR1000 sötétíttet plexivel. (50.000ft)
Eladó Nolan N81 bukósisak...M-es méretű..
A sisak régi , de használható.Esés és törésmentes...Belseje felujítást igényel..Utas sisakként évek óta csak a polcon állt sisakzsákban..
Irányár...6000ft....valamint....
Eladó használt Richa termonadrág L-es méretben .Puha térdprotektor, derékban és bokánál szűkíthető...Bélés nem kivehető..
Irányár 8 000ft
Nincsen bajom a műanyaggal, azért is a kérdésem hogy 40-50 ezres sisakból is van "műanyag" (nyilván annak is megfelelő védelmi képessége van hisz van engedélye) néha-néha pálya napon megyek pár kört
Szevasz. Ilyet vettem: http://munkavedelmibolt.hu/mun... nem törik teljesen rád simul egyforma füstszínű rugalmas képlékeny a szára így simán becsusszan a sisakba nem akad el.
Olyat vegyél elsősorban, ami kényelmes! Próba, próba, próba...
De ha mindenképpen márkanevet akarsz: Berik. Ár/érték arányban szerintem (meg sokak szerint) nagyon jó!