Boccs NXR és nem NSR, DE nem vitatkozni akarok veled!
Én is most vettem egy GT-Air.t (nekem hosszúkás a búrám) és tökéletes, a NXR az kerek (golyó) fejűekre van! A pardi motorsportnál vettük , Tőlük van az infó! Azért szorítja a kis buksidat, mert NXR.t kellet volna választanod!
Spidi 58.as bőrruha, a képen látható állapotban eladó! Csuszás, kopás és varrás mentes! Makulátlan állapot! 58as méret kb 180-190 cm magas és 110-120 kg súly pilótára jó!
Úgy érzem,hogy a fejem elég jól passzol a kialakításához,de mégis a kettő között lenne szerintem tökéletes nekem a méret.
Azért azt még meg akarom próbálni,h az M-es nagyobb párnával jobb lehet-e, mint a mostani fölállás.
Egyszerűen kicsi rád. Ha ilyen szenvedés fel- és levenni (ráadásul vékony párnával), akkor az a kupak nem lesz jó rád később sem.
Ha meg azt mondod, hogy azért ezt vetted, mert az M-es meg nem tart eléggé, akkor ráadásul még a fazon sem a te fejedhez való.
Shoei bukó tulajdonosok tapasztalataira lennék kíváncsi. Vásárlás előtt felpróbáltam,h milyen méretű a megfelelő és az M-es volt nagyon kényelmes,de nem éreztem azt a bizonyos szorító tartást ami szerintem szükséges egy ilyen sisaknál. Így az S-est választottam ami úgymond kicsit kényelmetlen,de hát úgy vagyok vele,hogy majd fel veszi a fejformámat. De a lényeg,hogy hatalmas küzdelem felvenni, lefele meg szét szakítja a képemet mire nagy nehezen leszenvedem pedig már vettem bele vékonyabb arcpárnákat is. Ez másoknál is így van?
en jo sisakot vettem osszekeversz vkivel nekem nem szoritja a fejem
Boccs NXR és nem NSR, DE nem vitatkozni akarok veled!
Én is most vettem egy GT-Air.t (nekem hosszúkás a búrám) és tökéletes, a NXR az kerek (golyó) fejűekre van! A pardi motorsportnál vettük , Tőlük van az infó! Azért szorítja a kis buksidat, mert NXR.t kellet volna választanod!
a javaslat nem oly pontos, mivel igazi szep kerek fejem van es a gt-air lett a jo az nxrt egy hosszukas feju ismerosom vette meg..
A Spidi 58as ruhámat ajánlanám figyelmedbe!
Üdv
Az 57-58cm az M.es, ha kisebb a fejed, akkor kell az S.es!
Hosszúkás fejre a Gt-Air.t, a kerek fejre pedig az NSR.t javasolják!
Meg van még a csizma? Mekkora a belső talphossza? Le tudnád nekem mérni?
Üdv: Dusán
Eladó használt,de karc mentes HJC bukósisak füst plexi FG-15 HJC, FS-10, FS-15,CL-16,IS-15
6000ft
Eladó a képen látható kabát. Részletek: ch.remate@gmail.com
Prexport márkájú utcai (speed) csizmákkal van tapasztalata valakinek. PL:
http://www.parilla.hu/termekei...
Előre is köszönöm.
www.kepesmotor.hu/bor_ketresze...
Azért azt még meg akarom próbálni,h az M-es nagyobb párnával jobb lehet-e, mint a mostani fölállás.
Ha meg azt mondod, hogy azért ezt vetted, mert az M-es meg nem tart eléggé, akkor ráadásul még a fazon sem a te fejedhez való.
Bocs, de szerintem ezt alaposan benézted.