Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Èrtem ès mennyièrt adnàd?ha jò àrat mondasz meg veszem!
En sem vitazom csak pont az ellenkezojet tapasztalom.
en jo sisakot vettem osszekeversz vkivel nekem nem szoritja a fejem
Szia!

Boccs NXR és nem NSR, DE nem vitatkozni akarok veled!
Én is most vettem egy GT-Air.t (nekem hosszúkás a búrám) és tökéletes, a NXR az kerek (golyó) fejűekre van! A pardi motorsportnál vettük , Tőlük van az infó! Azért szorítja a kis buksidat, mert NXR.t kellet volna választanod!
Szia
a javaslat nem oly pontos, mivel igazi szep kerek fejem van es a gt-air lett a jo az nxrt egy hosszukas feju ismerosom vette meg..
Szia!
A Spidi 58as ruhámat ajánlanám figyelmedbe!
Üdv
Spidi 58.as bőrruha, a képen látható állapotban eladó! Csuszás, kopás és varrás mentes! Makulátlan állapot! 58as méret kb 180-190 cm magas és 110-120 kg súly pilótára jó!
Szia!

Az 57-58cm az M.es, ha kisebb a fejed, akkor kell az S.es!
Hosszúkás fejre a Gt-Air.t, a kerek fejre pedig az NSR.t javasolják!
Szia!
Meg van még a csizma? Mekkora a belső talphossza? Le tudnád nekem mérni?
Üdv: Dusán
sziasztok.

Eladó használt,de karc mentes HJC bukósisak füst plexi FG-15 HJC, FS-10, FS-15,CL-16,IS-15

6000ft
Sziasztok!

Eladó a képen látható kabát. Részletek: ch.remate@gmail.com
Hello
Prexport márkájú utcai (speed) csizmákkal van tapasztalata valakinek. PL:
http://www.parilla.hu/termekei...
Előre is köszönöm.
Új csizma usa13 méret. 47 es lábra jó kb. Erős vádlihoz is kiváló. irányár: 65 000Ft
56-os Arlen Ness 2 részes bőrruha
www.kepesmotor.hu/bor_ketresze...

Úgy érzem,hogy a fejem elég jól passzol a kialakításához,de mégis a kettő között lenne szerintem tökéletes nekem a méret.
Azért azt még meg akarom próbálni,h az M-es nagyobb párnával jobb lehet-e, mint a mostani fölállás.
Egyszerűen kicsi rád. Ha ilyen szenvedés fel- és levenni (ráadásul vékony párnával), akkor az a kupak nem lesz jó rád később sem.
Ha meg azt mondod, hogy azért ezt vetted, mert az M-es meg nem tart eléggé, akkor ráadásul még a fazon sem a te fejedhez való.

Bocs, de szerintem ezt alaposan benézted.
Szia! 69000 ft, gondolom 120kg-ot akartál írni, rád kicsi volna, én 101kg vagyok és 189 magas.
Shoei bukó tulajdonosok tapasztalataira lennék kíváncsi. Vásárlás előtt felpróbáltam,h milyen méretű a megfelelő és az M-es volt nagyon kényelmes,de nem éreztem azt a bizonyos szorító tartást ami szerintem szükséges egy ilyen sisaknál. Így az S-est választottam ami úgymond kicsit kényelmetlen,de hát úgy vagyok vele,hogy majd fel veszi a fejformámat. De a lényeg,hogy hatalmas küzdelem felvenni, lefele meg szét szakítja a képemet mire nagy nehezen leszenvedem pedig már vettem bele vékonyabb arcpárnákat is. Ez másoknál is így van?
mennyi az ár? és kb hány kg os emberre jó!azért kérdem mert nem értek hozzá kezdő motoros vok!én 12 kg vok!
Az UFO ára 6000 Ft.
Shox Sixgear női kétrészes bőrruha, sérülésmentes, pár alkalommal használt, 65.000 Ft. XL-es.
Dainese aláöltöző, flexibilis hálós anyagon, csípő stb. protektorral, XXL-es, 15.000 Ft.
TCX Enduro-túra csizma, 45-ös, új állapotban, 35.000 Ft.
UFO gerincprotektor, a legnagyobb méret, karcmentes.