Szerintem pont ez az árkategória a választó vonal 60000 alatti sisakok kb 40.000 körülre vannak beárazva, 60000 felettiek meg 70000 től :D HJC FG17 merem ajánlani :)
Értem! Nem nekem lenne, unokaöcsémnek! Használt kizárt, hogy kell neki. Ez lesz az első sisakja. Minden fel is vetődött HJC, Shark, IXS, LS2, Suomy. Ezek közül nekem az LS2 nem igazán szimpatikus, bár lehet attól még jó.
Köszönöm a választ!
Van akire nem kéne ruhát adni...és van akire nem ártana !
A tacsicuccot ellenezzük, neked viszont nálunk lesz a legjobb árban motoros cuccod! www.darazsgarazs.hu
Értem! Köszönöm szépen a válaszod!
Esetleg nem tudod, hol tudok eredeti koptatót beszerezni hozzá? Most vettem egy ilyen ruhát, de sajnos nem eredeti a koptató rajta!
Vader most tudja meg hogy a JAPÁN MARUSHIN karbon és üvegszál bukósisakok maximális törésteszttel, a Föld bolygó legjobb áraival a www.darazsgarazs.hu oldalon elérhetőek!
Várjuk a csillagközi inváziót! Készletünkből egy egész birodalmi flotta felszerelhető lenne! 500db-os valós készlet, nem katalógus lapozgatók vagyunk
Köszönöm a választ!
Hasznalt xr1100 shoei. Ha sport kategoria utcara..ujban hjc
50-60 ezres árkategóriában milyen zárt sisakot ajánlotok?
A tacsicuccot ellenezzük, neked viszont nálunk lesz a legjobb árban motoros cuccod!
www.darazsgarazs.hu
Hátha találok...
Krossz csizma
bbala1@freemail.hu
Esetleg nem tudod, hol tudok eredeti koptatót beszerezni hozzá? Most vettem egy ilyen ruhát, de sajnos nem eredeti a koptató rajta!
Köszi!
Egyben szeretném eladni.
A koptatók külön nem eladóak véletlenül?
Köszi!
ÜDV: Gábor
Engem érdekelne a sisak. Tudsz adni egy e-mail elérhetőséget?
Köszönöm!
Üdv: Gábor
ELADÓ DOLGAIM:
1. DAINESE egyrészes, púpos bőrruha 52-es méretben, teljesen jó állapotban! [35.000]
2. CABERG V2 407 HELLRACER II napszemüveges bukósisak M-es méretben, sisakzsákkal, normál állapotban. [18.000]
3. DIADORA EAGLE motoroscsizma EUR 41-es méretben, normál állapotban! [15.000]
4. NZI ASTRON 600 üvegszálas bukósisak, XS-es méretben, plexi felülete karcos, a belseje szinte új, utassisakként használt! [10.000]
Érdeklődni: xpinter.gaborx@gmail.com
További szép napot mindenkinek!
Marushin bukómról helyenként kezd lekopni az a matt, gumiszerű bevonat. Tudja valaki hogy azt mivel lehetne teljesen eltávolítani?
mail: bekiss2@gmail.com
110.000Ft irányár!
Várjuk a csillagközi inváziót! Készletünkből egy egész birodalmi flotta felszerelhető lenne! 500db-os valós készlet, nem katalógus lapozgatók vagyunk
Van pár eladó L-es kabátom L-eseknak.
15.000/db