Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudomasom szerint protektoringet inkabb az endurosok hasznalnak. Masreszt ha veszel egy dainese 2 reszes bort nem tudom mire cserelhetned ki a protektorokat..abban szerintem az egyik legjobb van..ha meg akkora a bammeg akkor meg szinte mindegy
Bering Shifter motoros nadrág
EXTRA AKCIÓS ÁR!
72.900Ft helyett: 39.990Ft
100%-ig vízálló és lélegző.
Szélálló.
Állítható magasságú Knox CE térdprotektorokkal.
Csipőprotektor zseb.
Kicipzározható alu-szálas thermobélés.
Hálós, nyári bélés.
Kabáttal összecipzározható.
Állítható szárhossz.
Fényvisszacerő csíkok.
*Korlátozott méret és darabszámban!
06 70 246 71 50
darazsgarazs.hu
Kedves KawaBBusa! Én is két részes bőrruhát szeretnék és ezzel kapcsolatban te melyiket tartod jobbnak? Bőrruhába cserélni a protektorokat jobb minőségűre avagy protektoros ing vagy külön felcsatolható Mell,Váll,Alkar védőket felvenni a kabát alá ?
Szia
a sajat tapasztalatomat mondom el ezert lehet az maseval nem egyezik. En a legjobban a ketreszes borben erzem magamat. Az egyreszest nehez felevenni s levenni ami turazas kozben szempont lehet. Ugyanakkor 600as turamotorra turazashoz lehet kicsit tul sok..eppen ezert egy jo markaju belelt kordura ruhara gondolok pl a bering igen jo marka turaoltozetbol. De ha megis a bor mellett dontesz ott is mindenkeppen a jobb markakat javaslom dainese, spidi, spyke, alpinstars. Nyilvan ha megvan a ruha utana hozza illeszkedo kesztyut vennek de abbol is az eredeti jo markat. Abbol esetleg mehetne a legjobbak mellett a berik vagy mugen is.
szia!
Hol lehetne felpróbálni? Ár?
Köszi, megnézem.
Ha jol emlexem a kelomotornal vettuk..
Próba nélkül tudom, hogy jó lenne, mert XS-es méretből már többet próbált és csak egy picivel volt nagyobb a kelleténél. Szóval, ha eszedbe jut hol vetted légyszi írd meg. :)
Szia
ha pesten jartok nekem van egy noi xxs, probalni gondolnam es ha jo addigra eszembe fog jutni hol vettem
Sehol se kapunk az asszonynak XXS-es kesztyűt. Valaki látott már ilyet vagy ez csak katalógusban létezik? Általában webshopokban még csak csak ki van írva ez a méret is, de természetesen a boltban 1 db sincs belőle és rendelésre mindig azt mondják, hogy bizonytalan.
Aki segít eladni és el is adja,annak 5000 f-ot adok "ajándékba".
85.000 ft a ruha ára,55-65 kg-ig jó és maximum 170 cm-ig. Emblémák levehetőek róla,így fiúnak is jó lehet.
Szia. Suzuki bandit 600-as avagy Honda Hornet. Gyakran fogom használni heti 2-3 alkalommal túrázásra. Időtől függően egész évben szeretnék mert Dél-Angliában lakok és itt nincsenek nagy hideg telek. Új ruhát szeretnék és árban nem mondom ,hogy bármennyi lehet ,de a legfontosabb ,hogy a legbiztonságosabb. Ruhát max 250e-ig, kesztyűt max 40e-ig, bukóm,csizmám és gerinc protektorom már van.
szia.

BP 3.-ker
szia

első kérdés: milyen motor, hol használod, mennyit és mikor mész évente(egész évben vagy csak főleg nyáron stb)
második kérdés: mennyi pénzt szánsz rá
harmadik kérdés: használt vagy újban gondolkozol

mielőtt bárki hasznosat mondana..
Szia, merre vagy?
Sziasztok Motorosok! Teljesen kezdő motoros leszek és nagyon fontosnak tartom a biztonságot, ezért elsőnek ruhát és védőfelszerelést szeretnék beszerezni. 2 részes bőrruhán gondolkozom ,de nem vagyok benne biztos ,hogy a mai bőrruhákban az összes protektor cserélhető-e? Illetve ,hogy mivel járok jobban... ha veszek egy protektoros inget amibe több protektor van pl. ilyet (linkeltem) és ezt veszem a bőrkabát alá.. avagy ha csak cserélem a bőrkabátban lévő protektorokat.. Valaki tudna nekem ebbe segíteni ? Előre is nagyon köszönöm!
Dainese 50es 2 részes eladó. Szép állapotban, a 2 vállán van 1 kis kopás.
[url=http://www.jofogas.hu/tolna/Dainese_50es_ket_reszes_bor_ruha_25559696.htm?first=1[/url]
Ha hatvanig el tudnàd hozni addig fel mennèk!de nekem a 75 sok!50 èrt vevő vok rà ha jò ràm ès hatvanig le tudod hozni!100%!
Szia, 56cm-nek mérem a fejem úgyhogy papír forma szerint is az S-es kellene.
Pénteken járok Bp és Gödöllô környéken!
Hù jò messze!èn salgòtarjàni vok!
Bács-Kiskun megye, Baja
Hejileg hol van ez?
180e Ft volt az új ára! Kevesebb mint a feléért odaadom: 75e Ft! Tényleg kifogástalan állapotban van!