Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hátha valakit érdekel:
Forcefield Elite Chest 2014 - http://www.kepesmotor.hu/pance...

Nagyon profi cucc, csak lusta vagyok magamra venni :-(
Suzuki Moto GP pulcsi XL.
A maradék eladó motoros holmik!
Vannak újak,és használtak!
A túraruhához adom ajándékba a cipőt,vagy gerinc protektort.
Ha érdekel megegyezhetünk.
Tel.303264462.
Acerbis Protektoring L/XL méretben eladó!
Ár:22000ft
2009-es Kawasaki Er6n-ról, 2db ( egy pár) utas kapaszkodó eladó.

Költözés során került elő A bal oldalin egy kis csúszás nyom van de nincs elhajolva, tökéletesek. Így is használható vagy akár le is lehet festeni....kinek mire kell.
iá: 3000 ft
Ha eljössz érte alku bőven belefér, nekem nem kell csak porosodnak a polcon.
Sajnos erre nem tudok biztosat mondani..proba szukseges
Nekem Dainese elött Arlen Ness volt 50 es most az 52 es Dainese tök szorítos
Köszi, szal azt mondod ha az alpine 2 részes jó volt akkor az egy részese is jó lesz?
Szia
nekem pont forditva van a tapasztalatom. Az alpinstars ugyanaz a meret kisebb volt mint a dainese. Most dainese 2 reszesem van 54esben de alpinbol 56os kellett volna de berikbol az 58as volt jo. Sajnos egyreszes temaban passz Csak probaltam de nem ereztem komoly kulonbseget ugyanaz meret tipus 1 es 2 reszes kozott.
sok sikert a kereseshez
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék! Ruha vásárlás előtt állok, netről lenne új egyrészes ruha. Viszont.... próbáltam itthon méretem belit 52 es alpine-t, de az két részes volt, jó volt csak a bokámnál rövid, de ez nem téma... viszont ugye egyrészest akarok... próbáltam Dainese 52es egyrészest az viszont a hülye testalkatom miatt a tökömet felnyomta a nyakamig. Namost van e valakinek azzal tapasztalata hogy esetleg az alpine 52es jó lehet egyrészes ha a kétrészes jó volt, vagy lehet az is pont annyival lesz rövidebb? A daineseben kihúzni se tudtam magam, mert a vállam és a téma közötti táv rövid volt. Vagy a dainese kisebb ruhákat csinálna!? Az 54es kizárt. Köszi a tippet ha van esetleg valakinek tapasztalata vele!
Eladó Új HJC FG-15 L-es bukósisak 30e ft.
Aki eladja ezt az egybe részes Spyke márkájú ruhát,az kap ötezer forintot az árából!
85.000 ft az ára és 55-60 kgig jó fiúra-lányra egyaránt, maximum 170 cm magasságig. A minták levehetőek róla.
Mostanság nem árul senki Alpinestar SP2, vagy hasonló kaliberű kesztyűt, újat, értelmes áron?
Frankón nem értem, miért ekkora divat ez motoros körökben (is). Bocs, nem az üzletet akarom rontani, ugyanígy nem értem a monster matricát, meg ehhez hasonló dolgokat sem.
Eladó kulcstartók 500 Ft/db:
Szia!
42-és volt a mérete igen.
De már elkelt.
Telefonszámot szeretnék kérni és akkor megbeszélnénk.
Szia! Megvan még a csizma? A mérete mekkora? 42?
Eladó az Alpinestars GP-Pro 2 részes 50-es ruhám ha valakit érdekel
Szia! A csizma megvan még esetleg? Mérete 42? Üdv
Képen jól néz ki?! Most ez komoly? Mi lenne, ha körbejárnád a motorosboltokat és felpróbálnál néhányat?
Sziasztok. Valakinek Bering Ride nadrággal tapasztalat? vagy valaki látott már közelebbről ilyent? Képen nagyon jól néz ki és nem is bő szabású viszont azt mondjak h a Holly utódja ami már volt rajtam és elég bő szabású amit nem szeretek.
Esetleg van tippetek milyen nadrágot vegyek nakedhez (kawa z750 2004)? kb. 50000-60000 ft van rá! Segítségeteket kérem! Előre is köszönöm!
Shark Akció a mai naptól!
54.990Ft , 73.000Ft helyett a Shark S900 bukósisak!
Részletekért látogasd meg internetes oldalunk Akciós Termékek menüpontját!
www.darazsgarazs.hu