Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szolnokon hová de komolyan csak beszélgetni.
Hogyha meggyógyulok, akkor jövőhéten hétközben.
Mikor jössz legközelebb szolnok fele mert találkozhatnánk!
Mint a Ferinek? Vagy kire gondolsz?
Mert nekem nem kell nehezebb motor mint az enyém...
Egyszerűen a lényeget nem értettétek gyártási év 2008, forg. helyezés 2009 02 ,törzskönyv , forgalmi eng, szervízkönyv, -BE EZ VAN ,DE TI OKOSABBAK VAGYTOK ,TI TUDJÁTOK,GRATULÁLOK!
Főleg olyan ne okoskodjon akinek a k7 csak álom.
Nehogy ti mondjátok már meg milyen motorom van ,f feri felrakott olyan képeket hogy a hülye is tudja hogy mi a külömbség k7 meg k8 között.
Akkor minek fórumozol buzikám?
Erről a K7-8 témáról meg kérdezd meg a Ferit.
Miért segítsek nem vok a máltai szeretestzolgálat nálam ott húztad ki a gyufát hogy ki akartál oktatni hogy a k7 az nem k8 mikor minden porcikáját ismerem mindkettőnek de sajnos rossz lóra tettél most haver!
Akkor miért nem segítesz másnak a sok tapasztalatoddal baromarcú?
Ez km-re levetítve elég rossz arány.
Múlt hétvégén Szolnok-Tatabánya között max 20 bogarat foghattam összesen, pedig az 170km volt...
88 -óta motorozok stimm, hol vagy te ehhez nevetség k- 2 13 éves szar motorral haggyag már magad okostojás!
Egy rövid, laza motorozás után (tehát egyáltalán nem gyorsan) ilyen a sisak. (30km , 90km/h)
Van tapasztalatom, nem úgymint neked.
Te eh ez is értesz nem semmi vagy!
Nálunk normális a bogárkészlet. Ugye már melegebb van, tehát több lett belőle. Ne aggódj, nekem is volt olyan, h Visegrádtól Dunaalmásig annyi szúnyog lett a sisakomon, h nem láttam ki.
Lásd a profilképem...
Dettó! Decathlonos az aláöltözőm nekem is.

Dainese, csak felső 20-25e...
Érdeklődnék az uraktól, hogy az ország egyes pontjain mi a helyzet manapság a rovarokkal?

Mert én kb. ott tartok, hogy meggyűlölöm a motorozást a rovarok miatt.
Nevetségesnek, gyerekesnek hangzik, tudom, de egyszerűen képtelen vagyok elviselni azt a bűzt, ami motorozás után minden cuccomból árad. És ez nem más, mint a rovarok szaga. A megtisztított sisakon is érezni.

15 éve motorozok, de olyan szintű inváziót, mint manapság, soha nem tapasztaltam. Egy vadiúj, hófehér Cordura dzsekit 1 egészen rövid motorozás alatt (kb. 30km) úgy tönkretettek a rovarok, hogy mosás után is rengeteg maradvány van benne minenhol.
De a sisakról, nadrág térdéről sem bírok egyszerűen megszabadulni tőlük.
Most már úgy néznek ki az estéim, minden nap, minden motorozás után, hogy kb. fél óra felszereléstisztítás. Hogy miért?
Mert ha egy alkalom (fél-1 óra motorozás) után úgy néz ki minden, ahogy és nem rakom rendbe, akkor el sem merem képzelni, mi lenne, ha csak hetente egyszer takarítanék.

Bízom benne, hogy ez csak a tavasz hozadéka és nyáron javulni fog a helyzet (sokat), de egyelőre úgy állok, hogy egy vadiúj, 70 ezres Cordura dzsekim már örökre maradandó rovarnyomokkal rendelkezik, illetve egy utcai bőrzsekit is tönkretettem a rovarmaradványokkal.

Ez kifejezetten nemzeti parkvidékes terület, erősen gyanítom, hogy a túlzott természetvédelem is az okozója, hogy ennyi rovar van a környéken. Nyitott plexivel esélytelen még 50-nel haladva is mozogni.
Én ugyanazt használom motoros aláöltözőnek is, amit futáshoz vettem. Motoroskabát alatt is tökéletesen teszi a dolgát. Decathlon, 4990 forint.

Kész röhej, hogy amint valami motorosruházatot gyártó cég logója rákerül a pontosan ugyanolyan izzadságelvezetős aláöltözőre, máris 3x-4x annyiba kerül.
szia
lidl
darazsgarazs
decatlon..
Sziasztok!
Olyan alaoltozot keresek, ami elvezeti az izzadsagot es nem lesz "lucskos"
Borruha ala hasznalnam. Van valakinek esetleg valami tippje?
Eladó S méretű Airoh Terminator 2.1 karbon sisakom 2 hónapja lett vásárolva, motor eladása miatt felesleges nekem már, ajándék mellé egy Scott uv szűrős cross szemüvegem! Irány ára 72-ezer erős magyar valuta, képeket küldök, valamint eladó még egy Alpinestars Tech 3 41/42 fehér cross csizma is szintén új állapotban irány ára 45-ezer Ft!
VIGYÉTEK EL A KABÁTOT ÉS LÁTHATÓ LESZ A HÁTTÉRKÉP...

ch.remate@gmail.com
Eladó Dainese motoros cipő 44-es 15eft
Hein Gericke bőr kabát L-es 15eft
Kesztyű M-es 5eft
Hello!

Elkelt.
G.