Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia!
ha kimennel Ausztriaba, erdemes megfontolni szerintem a kovetkezo boltot (is): http://www.bike-expert.at/ Wiener Neustadtban van es sokkal tobb ruhat tartanak, nagyobb a valasztek. Raadasul ha jelzed, hogy Magyar vagy, akkor szoktak kedvezmenyt is adni 10% korul.. Szoval erdemes a Louis mellett ide is elnezni es ugy donteni, valasztani;)
Ahogy lent irtak folosleges kimenni hacsak nem vagy tele... itthon probalsz ruhat aztan berendeled latod 3e hufbol itthon van. Habar hozzateszem 52es alpine ruhat kesz muveszet volt itthon talalnom egy probara. Sajna 2kilom meg nincs goncre mert ahogy elneztem 2k felett minden van mi szem szajnak ingere.
Es ezek csak webshopok?
ha van bolt, kimehetnenk tobben,hatha szet lehet nezni a valosagban is.
voltam tavasszal a Louisban,v hol, sok ruha volt,de nem ezek a kategoriak.
Csak kb már az egész világon nincs belőle... mindenhol elfogyott...
Jo estet!
En is ugyan ezt neztem,csak piros feherben. Szerintem jol nez ki es perforalt is.
B.
Sajna nincs es nm is lesz... viszont megtudtam h 8€ert van itthon egy csomag. Az azert barati.
A piros felirat ugyebar a szallitasi idore vonatkozik.
Ezt csak keresre tudjak megadni. Valoszinuleg nincs naluk raktaron, mert a ruhat barmelyik szinben es meretben be tudtam rakni a kosarba, hiaba van szurke es dolt betukkel a selectbox-ban az osszes opcio.
Szerintem is kerdezz ra naluk, mert ennyi penzert ez mar szinte ajandek :)
Na pont ezert kell rendeles elott tajekozodni, hogy milyen lehetosegeid vannak akkor, hogyha nem jo a meret?
Minden boltnak, internetes aruhaznak es kereskedelemmel foglalkozo cegnek kutya kotelessege visszavenni a problemas arut es uzletszabalyzattol fuggoen vagy visszateriteni a vetelarat (refund), vagy levasarlasi lehetoseget biztositani a vasarlo szamara.
Az egyetlen dolog, amin az ember ilyenkor bukni tud az az, hogy a visszapostazas koltsege ilyenkor a vevot terheli, de 200ezres nagysagrendu rendeles eseten az a parezer forint mar nem oszt, nem szoroz.

Peldakent a sportsdirect.com ugy kuldi a csomagjait angliabol, hogy a csomagban van egy nyomtatvany, ami pont erre a visszaterites/cserearu dologra vonatkozik es szo nelkul cserelik a termeket, csak annyi a lenyeg, hogy az eredeti csomagolast lehetoleg ne tepjuk miszlikbe :D
Rájuk lehet kérdezni email-en. Hát kétértelmű számomra is. Bár szerintem nincs. De lehet úgy értelmezni is, hogy jelenleg nincs csak rendelésre.
Spidi nincs sajna olcsón most, régebben volt. Épp mikor mi akciós.
Általában az utolsó 2-3 darabot leakciózzák....ki kell fogni.
De vannak más márkák is jó áron:

IXS 1 részes perforált csak 139.000....stb

link
Sziasztok
Egy baratom eladna meretproblema miatt az uj ebayrol rendelt nitro xs sisakjat. Van hozza irridium plexi ajandekba. Ara 20 e ft
Sziasztok!

Becsatlakoznék, pohi te biztos jártasabb vagy ezen az oldalon... ez azt jelenti hogy csak rendelésre, vag hogy teljesen kifogytak? Mert ennél a modellnél se sin se méret nincs semmiből, de akkor minek van a listába? Vagy lehet rendelni!, Spidit te most láttál 150 körül vagy szokott lenni!? Mert most nem látok a honlapon ilyen árban!

http://www.motoin.de/Clothing/...
En ertem, de nincs Mo-on boltban. Minden esetre 150e korul jo arban lenne.
Két rostélyom van ez az egyik. Egyébként csak pályamotorom van és nem közlekedem utcán. Tehát engem ez nem érint
Este ha motorozol látsz vele.
Ilyen ez az internetes rendelés
Sokan elmennek itthoni boltba próbálni, aztán kintről rendelnek, mert olcsóbb. Hát nem szép dolog, de ez a valóság.
Koszi, annyi at fc-n is,csak tudnom kellene,h ebbol a szabasbol melyik a meretem, m berendelni nem merem csak ugy talalomra.
Szia,

Nekem van 2 db eladó bőrruhám. Mindegyik újszerű, hibátlan állapotú. Eladtam a CBR-t és vettem helyette egy KTM Adventure-t. Így már nem nagyon kell a púpos bőrruha. Én 178cm és ~85kg vagyok.
Ha esetleg valamelyik érdekel csörögj rám, az árat meg tudjuk beszélni.
link
link
motoin-nél vannak 150 körül akciósak, csak méret és színhiányosak, de ki lehet fogni ;) A spidi wind pronak is van akciós régebbi modellje fent olcsóbban....
Ma voltam nálatok vettem egyet. Ígértem hogy megírom milyen. Felrakni tényleg egyszerű. Nem volt nagy probléma. Jól tapad. Ne nagyon fogdossuk, mert utána nehéz megtakarítani felrakás után.

Jól átlátni rajta és szemből pedig tükrös. Szerintem ennyi pénzért ez tökéletes. Tudván hogy az igazi irídium plexi a sisakomhoz horror áron van.

Csatolok képet hogy néz ki.
Koszonom a linkeket!
Probalok 200e alatt maradni mind2 ruhabol en is feher perforaltat neztem. Csak a meret a kerdeses..
Probaltam mar Mugent, csak nagyon bo az also resze, mas fazon.
Én konkrétan ezt venném, ha bőrruhát kellene vennem:

link

Full perforált, nagyon jól szellőzik. egyrészes ruhánál pedig ez a minimum. Zártat soha nem vennék.....
Az itthon kapható Mugen ruhák se rosszak szerintem a superzone-ban kaphatók.

De ha Axo vagy Alpin, dainese, stb kell akkor nézelődj:

link
www.motoin.de -n szoktak lenni akciós spidik, meg más akciós 1 részes bőrruhák is.

www.motorama.it -n sok alpinestars és dainese ruha van.

Fc-moto is jó.

Mindegyikről egyszerű rendelni. Kártyával vagy paypal fizetsz. Futár házhoz viszi a cumót
Nincs ott sem, mert ok csak 1 felet forgalmaznak.
nem 1xű kerdes, ha az lenne, megoldottam vna. Fc mototol rendelt mar vki?
Van, aki hasznal esetleg alpnestars,v axo 1be borruhat?
Karasna?