Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok.
Lett még több csizma,ezek használtak,sajnos látszik is rajtuk,főleg a SIDI belseje van rottyon,de a külseje az elfogadható!Méretért és árért írjatok!
Hello!

Nolan N85 kupak

Occcó, nem szok tessék tessék
Szevasztok.
Van egy eladó Frank Thomas Verseny csizmám,alig használt állapotban!43-as méret! 20 db ezresért bárki viheti!
Köszi, akkor ma már szerintem munka után repül is a kádba - mosógépbe azért nem, annyira merész nem vagyok. :D Még egy kérdés azért: mikor megszáradt valami bőrápolót „toltál” rá?
Szia!
Egy alkalommal, berágtam és beraktam a mosógépbe a bőrnadrágom (ha nem jön be, akkor is tanultam valamit alapon). Sima mosópor meg valami kímélő program. Arra én is gondoltam amit írtál, hogy esőben is átázik... , ezért a szárításnál figyeltem, hogy lassan száradjon.
Nekem bejött
Sziasztok!

Eladó Arlen Ness kétrészes bőrruhám. Bővebb infót az alábbi hirdetésben olvashattok. Az ár ésszerű kereteken belül alkuképes!

Arlen Ness bőrkombi
Átbeszélőhöz kell? Ilyen hangos a Lancia olajkályha,
vagy azért kell hogy a Tuti megértse amit mondasz?
Kesztyű L-s 10K,Gerincvédő m-s 20K,Sisak s-s(inkább m) 35K,csizma 43-s 25K,térdvédő 4K
Igen, arai rx-7 corsair jolly roger fenyezes.
Ez gyári fény?
Motor eladás miatt eladó a sisakom. Arai RX-7
Szia! Köszönöm, de jelenleg semmilyen csere lehetőség nem érdekel, csak kp.
Hello csak érdeklődöm hogy telo csere érdekelne dupla sim kártya független telo?
Soha nem próbáltam őket, de valószínűleg tennék náluk egy próbát, ha bőrruhát kellene tisztíttatnom.

http://www.tesztmotor.hu/hirek/a_motoros_%28bor%29_ruhazat_tisztitasa
Ha van valakinek üzemóra számlálója elfekvőben, kérem, ne tartsa vissza magát és üzenjen,,,,,persze jó áron.
Köszi.
De akkor mivel tudnám otthon megtisztítani a belsejét?

Egyébként, ha elázik a ruha - esőben -, akkor nem keményszik meg, nincs igazam? Most nem okoskodni akarok, csak ki szeretném valahogy mosni a belsejét.
Nagyon nem jó ötlet!
Használt és új Shark Vision-R , Speed-R, Race-R sisakok, Bering kabátok:

http://olx.hu/hirdetesek/hirdeto/ep9X/
Hali,na az sajnos elkelt! :-D
sosem volt még bőrruhám, de a bőr általában nem kedveli a vizet
a kesztyű egész megkeményedik a víztől
Sziasztok! Az mitől van hogy új caberg vox sisakom irritálja a fejbőröm? 2szer volt rajtam és kiütések lesznek a fejemen ha rajtam van ez mitől lehet? elég gáz :SS Ha maszkban veszem fel javulhat a helyzet? Vagy fújjam be ilyen sisak fertőtlenítővel vagy mi lehet a megoldás?
Szia!Nekem Speed-R Ike van! Faca egy kupak ;)
Szia, a fekete bőr dzseki protektoros? mennyit kérsz érte?
Tegyük fel, hogy nem viszem el a tisztítóba, és nem rakom ki a napra sem. A belsejének lehet-e valami baja a folyékony szappanos víztől? :)
el kell vinni tisztítóba, az a legegyszerűbb
volt egy idióta haverom az csak kiakasztotta a napra azt mondta mindig a napfény fertőtlenít