Szevasztok.
Lett még több csizma,ezek használtak,sajnos látszik is rajtuk,főleg a SIDI belseje van rottyon,de a külseje az elfogadható!Méretért és árért írjatok!
Köszi, akkor ma már szerintem munka után repül is a kádba - mosógépbe azért nem, annyira merész nem vagyok. :D Még egy kérdés azért: mikor megszáradt valami bőrápolót „toltál” rá?
Szia!
Egy alkalommal, berágtam és beraktam a mosógépbe a bőrnadrágom (ha nem jön be, akkor is tanultam valamit alapon). Sima mosópor meg valami kímélő program. Arra én is gondoltam amit írtál, hogy esőben is átázik... , ezért a szárításnál figyeltem, hogy lassan száradjon.
Nekem bejött
De akkor mivel tudnám otthon megtisztítani a belsejét?
Egyébként, ha elázik a ruha - esőben -, akkor nem keményszik meg, nincs igazam? Most nem okoskodni akarok, csak ki szeretném valahogy mosni a belsejét.
Sziasztok! Az mitől van hogy új caberg vox sisakom irritálja a fejbőröm? 2szer volt rajtam és kiütések lesznek a fejemen ha rajtam van ez mitől lehet? elég gáz :SS Ha maszkban veszem fel javulhat a helyzet? Vagy fújjam be ilyen sisak fertőtlenítővel vagy mi lehet a megoldás?
Lett még több csizma,ezek használtak,sajnos látszik is rajtuk,főleg a SIDI belseje van rottyon,de a külseje az elfogadható!Méretért és árért írjatok!