Esetleg valaki uj bukót használt árban?
Shoei X-spirit ll.
500 km motoroztam benne.
Sisak zsák
viztiszta plexi
Arcpárna szett
Tisztító szett
Bogárháló.
140 e. Irány ár! ! ! !
Helló.
Ez egy Richa bőr kabát,kicsit viseltes,de sehol nem szakadt!44-es van beleírva,de olyan kisebb XL-nek felel meg! :-)
Protektorozható,de sajnos nincs benne! 10 db ezresért a tiéd lehet!
Szia ! Bocsi a késői reagálásért ! :-)
Az lenne csak a kérdésem, hogy meg tudnád-e adni az N-com hálózati töltőjének a pontos műszaki adatait ? (a ráírt kimenő feszültség valamint az áramerősség)
Ha igen, köszi előre is ! :-D
Szevasztok.
Van egy pár eladó dolgom,használt és újszerű cuccok is vannak!
Kicsi pénzért,útban vannak!
Ha valami tetszik akkor írjatok a fodorzolii@indamail.hu címre.
méret: 44
ár: 25000 Ft (nem irányár, tényleg pont ennyi)
Tavaly tavasszal vettem, keveset hordtam, majd nyáron rájöttem, hogy kicsi. Eddig tartogattam, de a többszöri (és jogos) "Mi a fenének áll itt a szekrényben, úgysem hordod!" b.szogatást megelégelve most eladom.
Valakinek hátha jó lesz. Ez a rövid szárú csizma egy igazi városi vagányt nagyon jó állapotban és azt hiszem, nagyon jó áron!
Menj el az Euromotor-ba, próbáld fel, és ha jó rád a 44-es, valamint ha a jóval olcsóbb vételárért cserébe ki tudsz békülni néhány kisebb karcolással a sarok belső oldalán, és az orrkoptatón, akkor hívj: +36-20-350-4467
Szevasztok.
Ajcsiba kaptam de nem kompatibilis velem ez a nadrág.
Eladnám.
Bering Explorer 2 pro
L méret.
170-175-180 cm magasságra 70-75 kg max80 kg ig.
Ezzel a Mugen csizmával van valakinek tapasztalata? Szemezek vele és jó az ára a Supezone-ban.
[url=http://www.mugenrace.com/index.php/productsv/boots/bot-mnr-1393-ad-one-detail]--LINK
sziasztok haverom megkért hogy rakjam fel 2 db kínai gp pro fehér fekete eladó egy L és egy XL az ára 13000 ft / db érdeklődni emailben:gppro@citromail.hu
Ha belerakom a ruhát a kádba, amiben víz és folyékony szappan van, az jó megoldás? Nem lesz tőle a ruhának semmi baja? Köszi a választ előre is! :)