Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Van egy eladó KTM bőrruhàm,kétrészes, -50es méret
a kabàt nagyon szép àllapotú,a nadràg a térd részénél sérült(nem esés miatt) de a sérülést leszàmítva szép àllapotban van! Supermotosoknak tökéletes utcàra,full protektoros! Én 177cm,70kg vagyok.
Ha valakit érdekel,képet e-mailben küldök!
àra:25ezer forint
Ezen kívül van egy S-line bukóm, M-es, vadonat új,dobozàban,zsàkkal!
àra:15ezer forint (de ha valaki a ruhàval együtt viszi,olcsóbban odaadom)
Rendben. Holnap beugrom. Köszi
Nem minden rostélyra tehető fel. Személyesen ha jössz, odapróbáljuk .
Bármilyen rostélyra felrakható?
Sötétítő fólia 3990Ft helyett: 1990Ft

Könnyed felrakás
-Karcmentes felületvédelem
-99%-os UV védelem
-Tükrös felület
Csak pár darab van belőle.
darazsgarazs.hu
Koszi, gondoltam rendelesre webshoprol is, de nem tudom a meretemet. 52 v eppen 54. Ez elter markankent sajnos. Probalnon kellene.
Mi az, hogy elfogyott?
Ok egy bolt, akik Alpinestars borruhazat ertekesitesevel foglalkoznak. Hogyha neked szukseged lenne valamire, akkor a normal "process" az kellene, hogy legyen, hogy ha nincs is, akkor rendelnek neked egyet a gyartotol. Mondjuk eloleg fejeben, hogy ne legyen nekik buko, hogyha esetleg meggondolnad magad idokozben.
Ha nem akarnak neked rendelni, akkor meg:
http://www.alpinestars.com/

Olaszorszagi az europai kepviseletuk, egy emailt meger szerintem, hogy mit szeretnel vasarolni es hogy adjanak arajanlatot a szallitassal egyutt.
Sajnos elfogyott :(
ez itt a reklam helye?
http://www.pardi.hu/
Tisztelt Fórumozók!
Tudnátok segíteni abban, hogy hol tudok venni axo, v alpinestars bőrruhat?
köszönöm előre is!
B.
Szia,

En is Wintex kesztyut hasznaltam regebben. Kengurubor, titan protektorokkal. Eleinte nagyon meg voltam vele elegedve, mert a kulso varras miatt nem nyomja az ujjadat, nem kell "betorni", szoval baromi kenyelmes volt es a kengurubor is finom puha. A hatranyat pont ez a kulso varras jelentette, mert a kuplungolos kezemen a kozepso ujjamnal a varras a sok surlodastol elfaradt es egy ido utan szetfeslett, az ujjam meg kilogott belole.
Viszont nem hagytam, hogy teljesen szetmenjen, hanem meg idoben megvarrattam es igy ugyanugy funkcional, mint elotte.
Fc moto árak alatt itthon!
Kézbe foghatod, felpróbálhatod! Nincs utalás, nincs várakozás csak a nagyszerű árak!
Most például Marushin sisakok az E-bay és az FC moto árak alatt!
500db-os azonnali készlet, nem katalógus áruház!
Klikk:
http://www.darazsgarazs.hu/Cop...
Sziasztok!
Tudtok olyan FC moto szerű bolt ami ugyanúgy megbízható rendelés terén és hasonló árban van? Mert itt persze nincs az a szín és méret amit kinéztem!
Írtam E-mailt
Szia, 165eFt, de ha komolyan érdekel akkor nyitott vagyok komoly alkura.
Üdv.Eladó a ruha még?Mi az ára?
Érdekel vkit egy GIVI EA100 nyeregtáska vagy Hornet PC41-re való táska konzol?
E-mail az adatlapomon!
3 Mindjárt jól megnézem...
irtam mailtot
Ez csak sima Vertigo...
Motor eladása miatt eladó két hibátlan állapotú bőrruha.
- Spidi GP kangoroo 50-es, hidroback-kel, egyrészes link
- Alpinestars Motegi 52-eslink
Én 178cm és 83-85kb vagyok. Ha komolyan érdekel valamelyik hívj fel megegyezünk! Ha a hétvégén megveszed elég pofátlanul alkudhatsz!
Szia!

E-mailben esetleg? A telefon nekem necces.
xpinter.gaborx@gmail.com

Írj nyugodtan!

ÜDV: gábor
Szia, akkor nem lesz bolt? Tel. szám az adatlapomon...
OkK.