Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi csere nem!
Csere érdekelne?
Még nem adtam el az enyémet.
Hello!
Megvan még érdekell?
Keresek 173 cm magas 73 kg emberre egyrèszes bőr overált , max 80 ezer huf. gyula5@hotmail.com
Szia
wintex kesztyut hasznaltunk utasnak es bevalt. Tartos kenyelmes.
Esetleg meg az Akito-t neztem ,tartossag szempontbol melyik gyarto lenne jo valasztas?
Sziasztok
Kesztyu vasarlas elott allok
Plus Racing markarol ,illetve a Wintex markarol mi a velemenyetek ?
Koszi elore is
Hello
Ha még megvan a ruha csere nem érdekelne 54.-es piros-fehér-fekete Berik kétrészesre
Köszönöm, érdekel. Csörgess meg légyszi!
Szia!Egyebkent csak azert ennyi ujonnan,mert mar kivonult Magyarorszagrol az NZI.A plexi feluleten van egy minimalis hiba.Lefotozom,ha gondolod es,amennyiben erdekel akkor 10 ezerert benne vagyok.A belseje is full uj...
Marushin RS1 Carbon
A világ legkönnyebb szériában gyártott bukósisakja!
125.000Ft helyett: 69.990Ft
A világon a legjobb ár :darazsgarazs.hu
Maximális 5 csillagos nemzetközi törésteszt!
Telefonon is érdeklődhetsz: 0670 246 71 50
Szia, engem érdekelne, de az új ára 15e.ft. Ha mondasz egy olyan árat, amiért érdemes megvenni használtan, akkor kellene.
6. DAINESE gerincprotektor + ing S-M méretben, kb. 170-175/65-70 kaliberű emberre való! A képek a jelenlegi állapotot tükrözik!

ár: 15.000
Eladó mérethiba miatt kb. egy hónapja 12.900,- Ft-ért vásárolt AKITO motoros kesztyű. Garantáltan kevesebb mint 500 km-t használt, ennél fogva újszerű állapotú és értelemszerűen szakadás, feslés, kopásmentes. Eső még nem érte. (Feljön a kezemre, de nem az igazi.)

Az ár fix, postázás megoldható.

Hasonlóan jó minőségű, ugyanezen típusú XL-es kesztyű cseréje érdekel.
Alpinestars Motegi 2 részes bőrruha 52-es méretben, szinte új, hibátlan állapotban eladó. 175-182cm és 78-84kg környékén ideális méret. De próbálni kell! Székesfehérváron megtekinthető. +36-20/561-8803
5. DAINESE egyrészes, kis púpos bőrruha 52-es méreteben! (A képek ma készültek!) Én 174 cm és 85 kg vagyok, pont jó.

ár: 45.000
4. DIADORA EAGLE speed motoros csizma 41-es méretben! (A képek ma készültek!)

ár: 20.000
3. SIDI VERTIGO CORSA speed motoros csizma 42-es méretben ( A képek ma készültek!)

ár: 25.000
2. NZI ASTRON 600 bukósisak XS-es méretben. Utassisakként használt, még szinte új a belseje, üvegszálas héjszerkezettel! (A képek ma készültek!)

ár: 13. 000
Sziasztok!

Eladó pár motoros cuccom.

1. CABERG V2 407 HELLRACER II bukósisak M-es méretben, beépített napszemüveggel, Gergely Sanyi és Szabó Ákos stuntriderek aláírásával (ma készültek a képek) !

ár: 25.000
Mától MARUSHIN Japán bukósisak akció !
Európában a legjobb árak-Magyarországon a legnagyobb készlet!
www.darazsgarazs.hu
Gyertek el és csemegézzetek!
Több mint 30 féle sisak készleten!
A honlapon még nincsenek fent a sisakok, folyamatosan töltjük majd a jövő héttől, addig premier előtti vásárlás. EXTRA AKCIÓK!
Új X-Lite X-702GT, L-es méretben eladó 120E ft-ért. Pécs
Kimostam, és délelőtt óta csontra meg is száradt a napon. Jó lett ez, végre nem büdös a belseje... (a kis kivehető arcpárnácskákat már többször kimostam az elmúlt két évben, de a probléma lényege maga a komplett sisak maradt).
Oda adom 70ért gyere vidd
Meg ha érdekell van egy uj motoros csizma is hozzà!