Mérd le a fej kerületét,amikor alszik,akkor közelebb állsz a megoldáshoz!
De ,ha beviszed egy motoros boltba és ő választhatja ki a neki tetszőt,akkor szerintem nagyobb sikered lesz!
Én a motoromhoz illő csajos bukót választottam volna ,az én csajomnak az nem volt jó! :) Szóval vigyázz ezzel! :)
De a legfontosabb,hogy jó legyen rá,az meg csak próba!
próba nélkül ne vegyél neki sisakot, igaz így oda a meglepetés de neked sem lesz meglepetés, hogy rossz a méret és el kell adni az új sisakot ár alatt.
Sziasztok! Eladó egy új 54-es Haru full protektoros bőrkabát. Egyszer sem használtam, még a címke is rajta lóg. 40-ér vették nekem, de nagy lett, ha kell valakinek egy 20-asért odaadom, mert egyszerűen nem veszem hasznát. A kép a netről van, de ha kell küldök az enyémről is bármikor.
Sziasztok, most vettem nagy gépet, gs 500 at, ruha vásárlásán gondolkodok, használtban szeretnék venni bőrt, 181 cm vagyok és 76 kg, 50-60 ezer ft körül szánnék rá van tippetek milyen márkában illetve milyen ruhában gondolkozzak ?
Újonnan vásárolt csizmámat ma kipróbáltam.
Sajnos egy órás benne lét után 42-es mérete ellenére egy picit szorít, a 43-ast meg a boltban nagynak éreztem......
Áron alul 30 ezer Ft ért eladnám vagy nagyobbra cserélném.
elado egy schubert C2 concept tipusu csúcsminosegu felnyitható sisak belso napszemuveges karcok vannak rajta de hasznalatból eredtek ezek nem volt leejtve csuszva. Belseje is szép állapotban van!M-es méret
posta ok vagy pesten átveheto kiprobalható!alku nincs!
Üdv.! Remélem jó helyre írok! Érdeklődnék, hogy az AGV K3 bukóról tud írni nekem valaki kritikákat (pozitív és negatív vélemény egyaránt érdekel)? Ezt a bukót szemeltem ki magamnak matt feketében, szóval ezért érdekelne előtte egy kis tapasztalat. Köszönöm előre is!
Forcefield térdvédő akció!
„A világ legbiztonságosabb protektorai!” így hirdeti magát a FORCEFIELD protektorok gyártója.
Most hogy a tavasz közeleg, igyekszünk minden motoros felszerelést a legjobb árban
Elhozni nektek, így a FORCEFIELD termékeket is!
Kezdődik a szezon lassan.
A Forcefield Zeus térdprotektorát a legjobb árban a Darázsgarázs motoros bolt kínálja!
30.000Ft helyett most 22.990Ft-ért azonnal készletről elérhető.
Többféle méretben. Bebújós és feltépőzárazható kivitelben egyaránt készleten!
Cím: Darázsgarázs motorosbolt
Budapest XIII.kerület Váci út 170/A
A terméket kérésre szívesen postázzuk is!
Tel: 0670 246 71 50
Az utolsó darab hasított bőr motoros csizma 44-45 méretben fél ár alatt!
Csak 29.990Ft az eredeti 64.000Ft helyett ez a minőségi Olasz motoros
Bőr csizma.Kérésre postán is! CSAK 1 PÁR VAN MÁR BELŐLE!
Tel: 06 70 246 71 50
darazsgarazs.hu
A Lazer Bayamo sisakunkat szívesen ajánlom figyelmedbe!
A LAZER gyár általában 4-5 csillagos törésteszteket produkál a SHARP teszteken.
Nekem bevált ez a sisak.
Napszemüveges .
Kivehető kényelmes igényes belsőrésszel.
Nemrég akcióztuk a SHARK S800-at, annál szerintem érzésre jobb sapka.
Ha motorral jössz, lehetőséged van kipróbálni is a sisakot!
De ,ha beviszed egy motoros boltba és ő választhatja ki a neki tetszőt,akkor szerintem nagyobb sikered lesz!
Én a motoromhoz illő csajos bukót választottam volna ,az én csajomnak az nem volt jó! :) Szóval vigyázz ezzel! :)
De a legfontosabb,hogy jó legyen rá,az meg csak próba!
Ha csak 10% körüliek, akkor a belépőn kb el is bukom :)
Egy kis segítséget szeretnék kérni bukósisak választásban.
Barátnőmet szeretném meglepni vele, így sajnos felpróbálni nem tudja, de azért örülnék, ha elsőre eltalálnám a méretet.
Szóval az "átlagos" női bukósisakok mekkora méretűek? M, S? Az XS, XXS már extrém kicsi?
Újonnan vásárolt csizmámat ma kipróbáltam.
Sajnos egy órás benne lét után 42-es mérete ellenére egy picit szorít, a 43-ast meg a boltban nagynak éreztem......
Áron alul 30 ezer Ft ért eladnám vagy nagyobbra cserélném.
posta ok vagy pesten átveheto kiprobalható!alku nincs!
sidi crossfire
Forcefield térdvédő akció!
„A világ legbiztonságosabb protektorai!” így hirdeti magát a FORCEFIELD protektorok gyártója.
Most hogy a tavasz közeleg, igyekszünk minden motoros felszerelést a legjobb árban
Elhozni nektek, így a FORCEFIELD termékeket is!
Kezdődik a szezon lassan.
A Forcefield Zeus térdprotektorát a legjobb árban a Darázsgarázs motoros bolt kínálja!
30.000Ft helyett most 22.990Ft-ért azonnal készletről elérhető.
Többféle méretben. Bebújós és feltépőzárazható kivitelben egyaránt készleten!
Cím: Darázsgarázs motorosbolt
Budapest XIII.kerület Váci út 170/A
A terméket kérésre szívesen postázzuk is!
Tel: 0670 246 71 50
http://www.darazsgarazs.hu/H%C...
Csak 29.990Ft az eredeti 64.000Ft helyett ez a minőségi Olasz motoros
Bőr csizma.Kérésre postán is! CSAK 1 PÁR VAN MÁR BELŐLE!
Tel: 06 70 246 71 50
darazsgarazs.hu
A LAZER gyár általában 4-5 csillagos törésteszteket produkál a SHARP teszteken.
Nekem bevált ez a sisak.
Napszemüveges .
Kivehető kényelmes igényes belsőrésszel.
Nemrég akcióztuk a SHARK S800-at, annál szerintem érzésre jobb sapka.
Ha motorral jössz, lehetőséged van kipróbálni is a sisakot!