Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felnyithatóról nem tudok nyilatkozni de ezek közül a Lazer jó minőség. Tavaly vettem második sisaknak egy Bayamo R-t, Pinlock-kal együtt is megállt 40e alatt. Kicsit szélzajos de jó, a bélések is jó anyagból vannak, szellőzése kielégítő.
Szerintem ki tud száradni - főleg ilyen melegben - esetleg egy kis hajszárítózás meggyorsíthatja a folyamatot. A sisakbelső hungarocell, annak baja a mosástól nem lesz. Azt viszont nem tudom, hogy a sisak bélés ragasztóját oldja-e a víz. Az enyémnél nem úgy nézett ki, hogy igen de ha mégis, akkor csak ki kell szedni a ragasztáshoz.
Írás lett...
Akkor feldobok egy tízforintost és ha fej, akkor én is kicibálom a belét, ha írás, akkor meg úgy egyben, mindenestől kimosom. Végül is van 3 napja megszáradni...

Köszi!
Jómagam annak idején amikor megvettem a sisakot kivettem a belsejét, leszedtem róla a bélést, kimostam és vissza ragasztottam.

Vannak tisztító/fertőtlenítő spray-k, de ezek hatékonyságát nem ismerem.

http://www.skiing.hu/shop/egye...
Urak! Lenne egy bugyuta kérdésem, a Motorszerelés topikból irányítottak ide:

Nem, vagy pontosabban csak nagyon kis részben kivehető belsejű bukósisakot hogyan lehet belül kimosni / kitakarítani? Sikerült az elmúlt 2 év alatt néha pöppet beleizzadni, mostani túránk előtt rendbe szedném kicsit, ha tudnám hogyan kell / hogyan szabad.
gugli a barátod!
Tessék: http://motorosruhajav.blogger.... pld.
De ha esetleg más márkájú sisakot ajánlotok ebben az árfekvésben akkor azt is megnézném
Sziasztok! Szeretnék venni bukósisakot, mert az előzőt elhasználtam. Mi a véleményetek a w-tec, a premier, a nitro és a lazer sisakokról? Nekem felnyitható kéne és jóminőségű 30tól 60 ezerig.
Szia! Ennyiért nagy csodát ne várj, ebben az árban az SJ4000 a népszerű. Vagy ha találsz még jófogáson vagy vhol Sony AS20-at, nekem pl olyan van, 25 körül már sztem lehet kapni. Azzal készültek a sisakkamerás videóim. SJ4000-hez viszont alapáron több tartozékot adnak. Mellesleg van külön kamerás topic, ott biztos vannak jobban hozzáértők nálam :)
Sziasztok. Zoli vagyok. Korábban olvastam, hogy Pesten van egy cég ami sisakok belső felújításával foglakozik. Valaki tudna infót adni róla. Előre is köszi.
Vki tudna ajánlani kb 20 e ft körüli értékben jó sportkamerát ami nem okoz csalódást .. köszi
70000.-ért nem adod? Ennyim van sajnos
HA ennyiért megy akkor érdekel.
80.000.-
Vagy ha hirdeted valahol akkor link?
Mi lenne az ára?
Hello!körülbelü 175-185cm és 90-110kg azerintem jo alkattol is függ
Hello.
Menyi lenne az ára.
Egy 52-es Arlen-Nees nél k.b. mennyivel lehet nagyobb.
dv
Szia,
Köszi,igazad van.kijavítottam.
Ez egy Vertigo Corsa(és nem Air)...
Tessék küldtem képet!
androuk@gmail.com -ra küldj légyszi képeket, leírást, árat.
androuk@gmail.com -ra küldd a képeket légyszi.