Valószínű,h rossz méretet vettél. Pár napja voltam felpróbálni mielőtt megrendeltem volna és a lényeg,hogyha simsonnal motoroznék,akkor az M-es lenne a tökéletes,de azt kicsit meg bírtam mozgatni a fejemen. Az S-be mikor bele néztem szinte hihetetlen volt,h bele bírom préselni a fejem,de sikerült és kicsit szorítja a búrámat, így az a méretem.
Megjött a sisak louistól és úgy néz ki egy kicsit nagy lett szerintem, de nem tudom eldönteni, lehetne szorosabb is, most épp hogy jónak érzem de ha még tágul akkor szerintem nagy lesz... Igaz hogy mielőtt megjött elötte vágtam le a hajam 3 milisre, nem tudom ez mennyit számít... 58.5-cm körül mèrtem fejkörméretemnek, és L es a sisak ami 59-60-cm az M-es ami 57-58 már szerintem kicsi lenne, nem tudom mitévő legyek elkezdjem-e használni vagy ne...
Szia, en annak vettem de ha az szamit akkor van osszehasonlitasi alapom az arai-val na az tuti dark smoke, ez vilagosabb de irtam ,h van rajta pinlock is ami sotet.
Sziasztok. Nagy méretű bőrruha érdekelne. A nagy méret most valóban nagy méretet jelent, mert a Shox 5xl es bőrkabátja pólóban feszül rajtam fent. Ötletek, ajánlatok, ha esetleg van valami mamut méretű ismerős aki megszeretne válni a bőrcuccától, szívesen megnézném. elsősorban újszerű cuccok érdekelnek, természetesen ha nem találok akkor veszek újat, de utálom utólag azt hallgatni, hogy: "Jaj a haver pont most akarja eladni olcsóért, mert ment két kört aztán lerakta a motort.." Én meg vettem az újat. Szóval előre is köszi a segítséget.
Szia,azt nem irtad melyik tipusra. Nekem x spirit 2 van ehhez lett egy light smoke plexi (CW-1) de kicsit parasodott ezert vettem ra pinlockot ami azt hiszem szinten light smoke igy a ketto egyutt jo.Van kep fent nalam nezd meg milyen mondjuk nem tul kozeli .
Az arai-n dark van de az mar eleg sotet azt csak akkor hasznalom ha tenyleg sut a nap mert akkor jo amugy ha borus ido van akkor egy kicsit zavaro ,h sotet.Remelem tudtam segiteni
szerintem vegyel markasabb alig hasznalt szep allapotut. Pl shoei, schubert stb. Egyebkent a 60 az nem keves annyiert kapsz jot
Eladó Arlen Ness kétrészes bőrruhám. Bővebb infót az alábbi hirdetésben olvashattok. Az ár ésszerű kereteken belül alkuképes!
Arlen Ness bőrkombi
link
Az arai-n dark van de az mar eleg sotet azt csak akkor hasznalom ha tenyleg sut a nap mert akkor jo amugy ha borus ido van akkor egy kicsit zavaro ,h sotet.Remelem tudtam segiteni