Köszi szépen a segítséget mindenkinek.
Ez alapján az XL-esnek bőven jónak kell lennie. Régebben te is foglalkoztál ezzel a kesztyű rendeléssel árulással ugye? Mostanában nem foglalkozol vele?
Még annyit hogy nekem M-es kesztyű lett mivel volt L-es is de az nagy volt kicsit meg idővel enged a bőr! Eleinte szoros volt az M-es tágitani kellett hordani kicsit itthon ökölbe szoritott kéz stb és engedett amennyit kellett.Most is tökéletes és már 1éve megvan.
Alpinestars GP Pro kesztyű vásárlásán gondolkodom. Aki használ itt ilyet és képesmotorról/ ebayról vette hogy tudta belőni a méretet? Régebben képesmotoron láttam 1 hirdetést aminél volt mérettáblázat de azt sajna nem találom google barátomon keresztül sem találtam semmit vagy nem egyértelműen. Shoxból XL-est használok akkor abból is jó lenne az XL-es?
Egy pár hónapja olvastam ebben topicban bőr ruha ápolásáról, tisztításáról egy pár hozzászólást és az egyikben valaki ajánlott egy bevált bőrápolót .
Sajnos nem emlékszem rá és nem is találom a hozzászólást, ezért ha valaki tudja melyik ápoló szerről volt szó, kérem írja már le ponrosan melyik termékről volt szó.
Sziasztok!
Alpinestars motoros cipő szép állapotban eladó!
41-es méretű!Keveset használtam,utcai viseletként,rám egy kicsit nagy ezért válnék meg tőle!
Magas szárú ,orrésznél erősített!Bőr és textil részekkel!
Dobozában kerül átadásra!
Irányár: 22000 Ft
Szia!
Bocsesz, rövid az eszem, elfelejtettem, tegnap ugrott be. Rugalmas az anyag, amit a derekadra tekersz, olyan 112 cm-ig szerintem jó lehet, de az a totál plafon! Ennyire tudtam széthúzni...
Endurós kabát témakörben kinek milyen infói vannak?
Mit használ, miért azt? S hogy vált be a gyakorlatban?
Választásnál mik voltak a nézőpontok, szempontok?
Elsősorban (HARD, extrém) endurót művelőktől kérnék infót.
Kérdés:
- A méretezése ezeknek most hogy is van? Normál kabát méret, vagy már beleszámolják a protektor is. Főleg ott kérdéses, ami protektoros is egyben.
esetleg érdekelne a kabát, adj egy elérhetőséget vagy írj mailt.
Köszi.