Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,
esetleg érdekelne a kabát, adj egy elérhetőséget vagy írj mailt.
Köszi.
LS2-es sisakokból pár darabot akcióztunk!
Siess! Már csak 4-5 db van!

29.990Ft helyett CsAK 19.990Ft!
06 70 246 71 50
Sziasztok,

Mindenkinek köszönöm aki válaszolt, a Gyurgyalag által linkeltet kerestem.

Thx
Eladó egy zsír új XXl-es Fox V1 pilot sisak!Igény esetén tudok bele Xl,vagy L belsőt is!
30000 Ft!

bali105gsxr@gmail.com
Nem igazán! Már csak azoknak hozok akik mindig tőlem vesznek.
De itt keress meg és beszélhetünk +36305250458
Köszi szépen a segítséget mindenkinek.
Ez alapján az XL-esnek bőven jónak kell lennie. Régebben te is foglalkoztál ezzel a kesztyű rendeléssel árulással ugye? Mostanában nem foglalkozol vele?
Tessék!

Ha nincsenek túl hosszú vagy duci ujjaid az az arányos a kezed akkor ez a mérettábla tökéletes lesz.
Még annyit hogy nekem M-es kesztyű lett mivel volt L-es is de az nagy volt kicsit meg idővel enged a bőr! Eleinte szoros volt az M-es tágitani kellett hordani kicsit itthon ökölbe szoritott kéz stb és engedett amennyit kellett.Most is tökéletes és már 1éve megvan.
Sziasztok.

Alpinestars GP Pro kesztyű vásárlásán gondolkodom. Aki használ itt ilyet és képesmotorról/ ebayról vette hogy tudta belőni a méretet? Régebben képesmotoron láttam 1 hirdetést aminél volt mérettáblázat de azt sajna nem találom google barátomon keresztül sem találtam semmit vagy nem egyértelműen. Shoxból XL-est használok akkor abból is jó lenne az XL-es?

Segítségeteket előre is köszönöm.
takarítás után sima egyszerű méhviasz!
Cölöpék is azt használják
Köszi, ezeket én is megtaláltam, de nem ezt kerestem. Ezek elég régi hozzászólások, amit én keresek azt emlékeim szerint tavaly ősszel olvashattam.

Azért köszi, hogy ilyen gyorsan próbáltál segíteni !
Üdv,

Egy pár hónapja olvastam ebben topicban bőr ruha ápolásáról, tisztításáról egy pár hozzászólást és az egyikben valaki ajánlott egy bevált bőrápolót .

Sajnos nem emlékszem rá és nem is találom a hozzászólást, ezért ha valaki tudja melyik ápoló szerről volt szó, kérem írja már le ponrosan melyik termékről volt szó.

Köszi
Sziasztok!
Alpinestars motoros cipő szép állapotban eladó!
41-es méretű!Keveset használtam,utcai viseletként,rám egy kicsit nagy ezért válnék meg tőle!
Magas szárú ,orrésznél erősített!Bőr és textil részekkel!
Dobozában kerül átadásra!
Irányár: 22000 Ft

czako20@freemail.hu
Szia!
Bocsesz, rövid az eszem, elfelejtettem, tegnap ugrott be. Rugalmas az anyag, amit a derekadra tekersz, olyan 112 cm-ig szerintem jó lehet, de az a totál plafon! Ennyire tudtam széthúzni...
Üdv !
Eladó vadonat új xl méretben, ha érdekel írj . 20000 ft
Sziasztok!

Endurós kabát témakörben kinek milyen infói vannak?
Mit használ, miért azt? S hogy vált be a gyakorlatban?
Választásnál mik voltak a nézőpontok, szempontok?

Elsősorban (HARD, extrém) endurót művelőktől kérnék infót.

Kérdés:
- A méretezése ezeknek most hogy is van? Normál kabát méret, vagy már beleszámolják a protektor is. Főleg ott kérdéses, ami protektoros is egyben.

Köszönöm
Üdv
Eladó alig használt Suomy protektoros kabátom
több infó , elérhetőség és képek a linken
http://www.kepesmotor.hu/texti...
Köszi szépen a segítséget GD!
Páncél. Az csak ott melegít, ahol véd is.
http://olx.hu/i2/hirdetes/suomy-batgirl-noi-motoros-bordzseki-xs-es-ID2eP3x.html#:cc617b92f6
Eladó vadi új kisméretű női dzseki!
eladóvá vát sisakom SHARK S700 Full Matt http://olx.hu/hirdetes/shark-s700-full-matt-ID3533p.html