Alaoltozo nem biztos h elég de ahogy gondolod!fontos h írd meg nekik rendelés előtt a pontos mereteidet alaoltozobem hogy biztos azt kávé ami a mereted
Köszi a segítséget, a leírásod alapján nekem az Atem kellene, plusz ha jobb a vállvédelme, akkor az is sokat számít.
A nyári hideg estét meg aláöltözővel tudom kompenzálni.
FCMotonál fogom venni, Mo-n úgyis csak rendelésre vannak kabátok, 40e-es felárral.
Jelenleg a Celer 400 euro, az Atem pedig 410.
ahogy mondtam az elején is az Atem egy kifejezetten pálya orientált ruha. Nagyon sok perforációval és sztreccs elemmel kombinálva mindezt a jobb szellőzés és mozgékonyság értelmében. Természetesen más a dizájn és a váll protektor része is komolyabb. Ez a cucc a Gp-Tech (Lorenzo és társai használják a Gp-ben) alatt van közvetlen. Természetesen közúti használatra is jó. A celer egy sport kabát ami kevesebb perforációval és szterccs elemmel bír. Azt kell itt eldöntened hogy hol használod. Mert ahogy Oszi is írta egy nyári estén az Atem-ben megfagysz viszont dög melegben jobb. Az ár beli különbségekről meg ne is beszéljünk.... Amúgy a celer és az Atem anyaghasználata ugyan az. Fontos hogy mindegyiknek úgy kell állnia rajtad mintha seprű lenne a hátadban. Vagyis "Race Fit" viselet. Nem lóghat sehol mert ezek nem társalgási kabik.
Mindenképp próbálja fel mindkettőt,mert hiába 55-56cm,nincs 2 egyforma sisak!Az én feleségem felnőtt xs shoei-t használ és jól áll neki.165cm magas!Én a felnőtt sisakot venném neki.vastagabb a belseje,csak könnyűt keress neki(1200-1300gr-ost.)persze nem lesz olcsó de kinek mennyit ér a feje azt döntse el!
Köszi a válaszokat kabát-ügyben! Akkor "csak" ennyi a különbség a két kabát között, hogy az egyik full perforált? Mert így belegondolva, én kb 90%-ban csak napközben motorozok, így lehet jobb választás az Atem a szellőzés miatt, estére pedig van jó kis szélvédős Forcefield Torando felsőm.
Szia,
Nézegettem, meg elolvastam a leírását.
Az Atem az full perforált, valami új bevizsgált protektorokkal van.
A Celer meg nyitható szellőzőkkel van, ami a Bionic-es protektorokat kapta.
Nekem a Celer a szimpatikusabb, mert nem fagysz meg benne nyáron este.
Üdv Mindenkinek!
Ha valaki PUIG terméket szeretne a motorjára vásárolni, annak tudok segíteni.
Pl: bukógomba, plexi, tükör, kormányvégsúly, stb...
Ezen az e-mail címen vagyok elérhető: zoltanzsini@gmail.com
A pontos ajánlathoz szügségem van a motor típusára és évjáratára.
Mind a 2 sport kabát azonban az atem egy kifejezetten verseny célra kifejlesztett kabi!nekem gp-pro van!az valahol a kettő közt helyezkedik el ezért utcán is kényelmes!a minőséguk kiváló!vétel előtt próba mindenképp szükséges!youtuben mind a 2 kabirol van több videó!
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség kabátvásárlásban. Régóta nézegetem az Alpinestars kabátokat, pontosabban a Celer-t és az Atem-et. Egyik hónapban az egyik, másik hónapban a másik tetszik :D
Abban kéne segítség, hogy mi a különbség a két kabát között? Egyszerűen én nem értem, hogy mi micsoda és miben különböznek. Eddig annyi különbséget találtam, hogy az Atem jobban perforált.
Ez lenne a két kabát:
[L:http://www.fc-moto.de/Alpinest...]Atem[/L] Vs. [L:http://www.revzilla.com/motorc...]Celer[/L]
Sziasztok!
Cross páncélomat eladnám!
A páncélról annyit kell tudni hogy több méretállítási lehetőség van rajta. Rajtam kb 3-szor volt és nem is estem vele, de ez az állapotán is látszik. A bolti ára 18 volt, de én 13-ért már odaadom. Csere is érdekel akár ráfizetéssel is.
Üdvözöllek.A külömbség az,hogy a gyereksisak héjszerkezete kisebb,mint a felnőtt.
Hogy ne rántsa hanyatt,meg ne úgy nézzen ki mint egy ufó!Ja és a kulcscsontját nem töri el a gyereknek,mert kisebb a sapka,mint a felnőtt S.
Helló, ne az arcpárnával törődj, mert az tágulni fog előbb utóbb, hanem, hogy a fejkerületedre jó legyen. Ugyan is itt vékonyabb a szivacsréteg Ha picit veszel akkor szorítani fog és megőrülsz, ha meg nagyot akkor csúszkálni fog a fejeden nagyobb tempónál. Az arcpárnából egyébként tuti lehet venni hozzá különböző méretet. Javaslom menj be az Euromotorba és próbálj fel egy ilyen sisakot, ők segítenek kiválasztani a megfelelő méretet, ha nincs benne rutinod. Az meg, hogy honnét veszed meg az már más dolog.
Méretprobléma miatt eladó új, Setup Vision csizma, 40-es méretben.
Ár: 20000ft.
A nyári hideg estét meg aláöltözővel tudom kompenzálni.
FCMotonál fogom venni, Mo-n úgyis csak rendelésre vannak kabátok, 40e-es felárral.
Jelenleg a Celer 400 euro, az Atem pedig 410.
Ő 160cm magas és 55kg.
Esetleg ha te tudod, akkor leírnád a lényeget?:D
https://www.youtube.com/watch?...
Mindent elmondanak és azt is megmondják melyiket hova ajánlják stb stb
Nézegettem, meg elolvastam a leírását.
Az Atem az full perforált, valami új bevizsgált protektorokkal van.
A Celer meg nyitható szellőzőkkel van, ami a Bionic-es protektorokat kapta.
Nekem a Celer a szimpatikusabb, mert nem fagysz meg benne nyáron este.
Ha valaki PUIG terméket szeretne a motorjára vásárolni, annak tudok segíteni.
Pl: bukógomba, plexi, tükör, kormányvégsúly, stb...
Ezen az e-mail címen vagyok elérhető: zoltanzsini@gmail.com
A pontos ajánlathoz szügségem van a motor típusára és évjáratára.
További szép napot!
Kellene egy kis segítség kabátvásárlásban. Régóta nézegetem az Alpinestars kabátokat, pontosabban a Celer-t és az Atem-et. Egyik hónapban az egyik, másik hónapban a másik tetszik :D
Abban kéne segítség, hogy mi a különbség a két kabát között? Egyszerűen én nem értem, hogy mi micsoda és miben különböznek. Eddig annyi különbséget találtam, hogy az Atem jobban perforált.
Ez lenne a két kabát:
[L:http://www.fc-moto.de/Alpinest...]Atem[/L] Vs. [L:http://www.revzilla.com/motorc...]Celer[/L]
Köszi előre is!
Kis termetű leányzónak (felnőtt), azért jó lehet ugye?
Cross páncélomat eladnám!
A páncélról annyit kell tudni hogy több méretállítási lehetőség van rajta. Rajtam kb 3-szor volt és nem is estem vele, de ez az állapotán is látszik. A bolti ára 18 volt, de én 13-ért már odaadom. Csere is érdekel akár ráfizetéssel is.
Csütörtökig Pécelen vagyok, pénteken tudok mérni! Nem bíznám ezt az asszonyra!
Hogy ne rántsa hanyatt,meg ne úgy nézzen ki mint egy ufó!Ja és a kulcscsontját nem töri el a gyereknek,mert kisebb a sapka,mint a felnőtt S.
Valakinek van valami tapasztalata HJC Is-17-es sisakkal kapcsolatban?
Válaszokat előre is köszönöm!:)