Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Méretprobléma miatt eladó új, Setup Vision csizma, 40-es méretben.
Ár: 20000ft.
Alaoltozo nem biztos h elég de ahogy gondolod!fontos h írd meg nekik rendelés előtt a pontos mereteidet alaoltozobem hogy biztos azt kávé ami a mereted
Köszi a segítséget, a leírásod alapján nekem az Atem kellene, plusz ha jobb a vállvédelme, akkor az is sokat számít.
A nyári hideg estét meg aláöltözővel tudom kompenzálni.
FCMotonál fogom venni, Mo-n úgyis csak rendelésre vannak kabátok, 40e-es felárral.
Jelenleg a Celer 400 euro, az Atem pedig 410.
ahogy mondtam az elején is az Atem egy kifejezetten pálya orientált ruha. Nagyon sok perforációval és sztreccs elemmel kombinálva mindezt a jobb szellőzés és mozgékonyság értelmében. Természetesen más a dizájn és a váll protektor része is komolyabb. Ez a cucc a Gp-Tech (Lorenzo és társai használják a Gp-ben) alatt van közvetlen. Természetesen közúti használatra is jó. A celer egy sport kabát ami kevesebb perforációval és szterccs elemmel bír. Azt kell itt eldöntened hogy hol használod. Mert ahogy Oszi is írta egy nyári estén az Atem-ben megfagysz viszont dög melegben jobb. Az ár beli különbségekről meg ne is beszéljünk.... Amúgy a celer és az Atem anyaghasználata ugyan az. Fontos hogy mindegyiknek úgy kell állnia rajtad mintha seprű lenne a hátadban. Vagyis "Race Fit" viselet. Nem lóghat sehol mert ezek nem társalgási kabik.
Köszönöm!

Ő 160cm magas és 55kg.
Mindenképp próbálja fel mindkettőt,mert hiába 55-56cm,nincs 2 egyforma sisak!Az én feleségem felnőtt xs shoei-t használ és jól áll neki.165cm magas!Én a felnőtt sisakot venném neki.vastagabb a belseje,csak könnyűt keress neki(1200-1300gr-ost.)persze nem lesz olcsó de kinek mennyit ér a feje azt döntse el!
Sajna az angolom ehhez kevés, majd max lövök valakit, aki jobban tud és lefordíttatom.
Esetleg ha te tudod, akkor leírnád a lényeget?:D
https://www.youtube.com/watch?...

https://www.youtube.com/watch?...

Mindent elmondanak és azt is megmondják melyiket hova ajánlják stb stb
Köszi a válaszokat kabát-ügyben! Akkor "csak" ennyi a különbség a két kabát között, hogy az egyik full perforált? Mert így belegondolva, én kb 90%-ban csak napközben motorozok, így lehet jobb választás az Atem a szellőzés miatt, estére pedig van jó kis szélvédős Forcefield Torando felsőm.
Egyértelmű Celer! Ami bőr az bőr. Celer komolyabb kabát amiben nyáron este is motorozhatsz.
Szia,
Nézegettem, meg elolvastam a leírását.
Az Atem az full perforált, valami új bevizsgált protektorokkal van.
A Celer meg nyitható szellőzőkkel van, ami a Bionic-es protektorokat kapta.
Nekem a Celer a szimpatikusabb, mert nem fagysz meg benne nyáron este.
Üdv Mindenkinek!
Ha valaki PUIG terméket szeretne a motorjára vásárolni, annak tudok segíteni.
Pl: bukógomba, plexi, tükör, kormányvégsúly, stb...
Ezen az e-mail címen vagyok elérhető: zoltanzsini@gmail.com
A pontos ajánlathoz szügségem van a motor típusára és évjáratára.

További szép napot!
Mind a 2 sport kabát azonban az atem egy kifejezetten verseny célra kifejlesztett kabi!nekem gp-pro van!az valahol a kettő közt helyezkedik el ezért utcán is kényelmes!a minőséguk kiváló!vétel előtt próba mindenképp szükséges!youtuben mind a 2 kabirol van több videó!
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség kabátvásárlásban. Régóta nézegetem az Alpinestars kabátokat, pontosabban a Celer-t és az Atem-et. Egyik hónapban az egyik, másik hónapban a másik tetszik :D
Abban kéne segítség, hogy mi a különbség a két kabát között? Egyszerűen én nem értem, hogy mi micsoda és miben különböznek. Eddig annyi különbséget találtam, hogy az Atem jobban perforált.
Ez lenne a két kabát:
[L:http://www.fc-moto.de/Alpinest...]Atem[/L] Vs. [L:http://www.revzilla.com/motorc...]Celer[/L]

Köszi előre is!
Köszönöm szépen!

Kis termetű leányzónak (felnőtt), azért jó lehet ugye?
Sziasztok!
Cross páncélomat eladnám!
A páncélról annyit kell tudni hogy több méretállítási lehetőség van rajta. Rajtam kb 3-szor volt és nem is estem vele, de ez az állapotán is látszik. A bolti ára 18 volt, de én 13-ért már odaadom. Csere is érdekel akár ráfizetéssel is.
Szia!
Csütörtökig Pécelen vagyok, pénteken tudok mérni! Nem bíznám ezt az asszonyra!
Üdvözöllek.A külömbség az,hogy a gyereksisak héjszerkezete kisebb,mint a felnőtt.
Hogy ne rántsa hanyatt,meg ne úgy nézzen ki mint egy ufó!Ja és a kulcscsontját nem töri el a gyereknek,mert kisebb a sapka,mint a felnőtt S.
Köszönöm válaszod!
Helló, ne az arcpárnával törődj, mert az tágulni fog előbb utóbb, hanem, hogy a fejkerületedre jó legyen. Ugyan is itt vékonyabb a szivacsréteg Ha picit veszel akkor szorítani fog és megőrülsz, ha meg nagyot akkor csúszkálni fog a fejeden nagyobb tempónál. Az arcpárnából egyébként tuti lehet venni hozzá különböző méretet. Javaslom menj be az Euromotorba és próbálj fel egy ilyen sisakot, ők segítenek kiválasztani a megfelelő méretet, ha nincs benne rutinod. Az meg, hogy honnét veszed meg az már más dolog.
sziasztok!
Valakinek van valami tapasztalata HJC Is-17-es sisakkal kapcsolatban?
Válaszokat előre is köszönöm!:)
azé kéne a kisebb me pupos a ruhám persze csak ha körbeér