Halló-halló!
A kicsi, az ilyen nagyon kicsi dolog, női teremtésre szabták szerintem. Én a nagyobbikat használtam, 7 cm-rel vagyok magasabb, meg sokkal vékonyabb! 80 kg. Én a nagyobbikat javasolnám.
Szia. Nekem N86+barátnőmnek is. Szerintem ilyen árban/kategóriában jó választás lehet. Én nem bántam meg. Ami pozitívum, hogy gyárilag adják a víztiszta pinlock plexit- ez istenkirály ha hűvösebb idő van. Zéró plexi párásodás. Jó a plexi mechanikája, akár pici résnyire is lehet nyitni. Szerintem elég jól szellőzik. A bélése igényes, kényelmes, mosható. Beépített napszemcsi. Időnként jól tud jönni és mindig kéznél van. Természetesen nem olyan mint egy napszemcsi vagy egy színezett plexi. N-com kommunikációval bővíthető ami jól működik nálam (B3 plus). Hogy valami negatívumot is írjak, a szellőzőkön nincs rács így, ugyan a nyílások nem nagyok, de akár apróbb bogár bekerülhet. kb muslica méret. Nálam időnként 60-70km/h környékén ha úgy van a szellőző a sisak tetején nyitva akkor halkan hallható egy fügtyülő hang. CBR600F4i-m van. Ja még talán annyi, hogy a plexi nyitófogantyúja középen van nem a oldalt. Szóval ha ilyen kategóriában gondolkozol jó választás lehet.
VILÁGÍTÓ TÉLI MOTOROS KABÁT ! AKCIÓBAN! NE HAGYD KI!
A kabát amelyet most szeretnénk egy kicsit részletesebben bemutatni, a leghidegebb időszakban is kényelmes és meleg viselet, ráadásul a beépített esőzáró membránnak köszönhetően teljességgel vízhatlan.
A belső kivehető thermo bélés minőségi megmunkálása , és vastagsága azonnal érzékelteti hogy itt nem egy olcsó anyagokból összefércelt kabátról van szó.
A thermo bélés a kabát újainál egy speciális zárásba kapcsolódik, amely megakadályozza a
Menetszél bejutását a kabát karrészébe! Teljesen kizár ez a Német gyártású motoros kabát minden olyan időjárási körülményt amely egy motorosnak kellemetlen lehet.
Belső esőzáró zseb is beépítésre került, melybe pénzt, mobilt, illetve minden olyan fontos dolgot elrejthetünk melynek a legkevésbé sem tesz jót egy kisebb-nagyobb beázás.
A külső zsebekbe egy kisebb kirándulás szükségleteit is el tudjuk helyezni. A jelenlegi piacon kevés kabát tartalmaz ennyi és ami a legfontosabb ekkora zsebet !
A kényelmi extrákhoz sorolható még egy ötletes újítás. A gyártó figyelembe vette hogy nem mindenkinek ugyanakkora a nyak illetve vállrésze. Állítható patentolási lehetőséggel a nyaki részen is kizárható a kellemetlen menetszél.
A gyártó a biztonságra is különös hangsúlyt fektetett. Nem csak a beépített magas minőségű protektorok, hanem az átlagot messze felülmúló fényvisszaverő panelek is a balesetek elkerülését célozzák!
A terméken található patentek , műanyag borítást kaptak , így nem karcolják a fényezést.
Erre a bejegyzésre hivatkozva az eredeti 38000Ft helyett 31.990Ft-ért vásárolhatóak meg a készleten lévő kabátok!
A készleten lévő méretek : M;L;XL;2XL ,3XL www.darazsgarazs.hu
Látom megtetszett a km órás képem.
Használd nyugodtan, ha gondolod szívesen áttolom eredetiben is.
A bayamo jó sapka én magam is használtam.
Ár-érték arányban parádé.
Nyilván vannak nála jobbak is, de a Lazer 4-5 csillagos töréstesztjei és a kényelme a megfizethető, de jó kategóriába emeli.
Én szerettem. tartós 150-160 felett azért már zajos naked motoron. Legalábbis én ezt tapasztaltam .
Nekem ez egyel újabb vezióm van ami picit különbözik (MNR-1490), de ez nekem elég kényelmes, sétálni is lehet benne, fém koptatós, jó a szellőzése. Tavaly vettem így egy szezont használtam közel 5000km-en át. Külsőleg semmi sérülés nincs rajta, nem kezd még széthullni. Igaz kb. minden használat után áttöröltem nedves ronggyal + időnként leápoltam méhviasszal. Ennyi pénzért szerintem megéri.
Nem linkelte külön amit akartam.
Na ezt találtam náluk 34900ft-ért.
http://motorinfo.hu/shop/csizmak/verseny-sport-csizma/mugen-race/BOT-MNR-1390-fekete-feher_12914#.VMjnIaB68iI
Erről a márkáról én sem hallottam eddig, de ez nem jelent semmi. Esetleg a http://www.superzone.hu -ban érdeme körbenézni. Én is ott vettem csizmát elég jó áron.
Kerdesem az lenne h bevalalhatok egy 56-57-et ami S-es? Fog tágulni akkorát az arcpárna?