Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg L-es méretben nincs valami sisakod?
HY!
CRAFT karbon-kevlár sisak,jó állapotban,apró karcok vannak rajta,belseje szép,s-es de m-es fejre ajánlom,iár:30.000ft,de megbeszélhetjük...posta esetleg szállítás ok,CSAK TELÓN KERESSETEK!30/259-05-47
Új Fox protektór ing XXL-es eladó ára 14000ft :-)
Sziasztok!
Lenne egy eladó Shoei bőr olcsón, ha valakit érdekel:
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
szia.
Vagy csak befektetésnek vettem őket a tél folyamán?
Pont van véletlen egy S-es Ti-Tech is jó áron eladó.
Szia Attila-r6!
Csak egy kérdés!
Neked nem vált be a bukó vagy méret miatt válsz meg tőlük esetleg túl zajos?
Nekem S méret lenne jó, csak még vacilálok egy pár bukóval, de a hjc-röl csak jókat
hallottam. Hjc is-17, fg-17, vagy nollan n86, esetleg scorpioon exo 500-al szemezgetek.
Lassan már 7 éve endúróra használom a zárt bukót
Teljesen jó
5C°-ban utcai motorozáshoz a krosszbukó...hát, nem az igazi (tapasztalat).
Endurozáshoz (nem nyílegyenes földúton nyélgázzal veretéshez) viszont bármilyen plexis sisak az önszopatás netovábbja.
Sziasztok!
shark rsr2-t lehet még valahol kapni?
IS-17 de a második képen látható a típusa is a zacskóján.
Ezek melyik fajták? HJC-vel nem vagyok tisztába... Kicsit óvakodok is a markától mert nem ismerem...
Nekem pont van eladó napszemüveges bukóm M-es és L-es méretben.
A kettő együtt megvásárolva (fix) 10.000,- Ft

Eladó HELD márkájú, sárga-fekete cordura motoros dzseki kívül-belül jó állapotban.
Mérete „L” -es és max 85 kg/175 cm-ig ajánlom.
(Rám is feljön 90/176 és nem kényelmetlen, de szoros.)
A belső zseb cipzár kivételével az összes cipzár tökéletesen működik.
Megfelelő nadrággal össze cipzározható.
A dzseki protektorozható (hát, váll, könyök) de protektor nincs benne.
Eladás oka: bőrdzsekire váltás.
Ár: 7.000,- Ft + posta.

Eladó HEIN GERICKE Pro-sport márkájú, sárga-fekete cordura motoros dzseki kívül-belül jó állapotban.
Közepes vastagsággal bélelt dzseki, a bélés nem kivehető.
Tavaszra, őszre és hűvös időre ajánlom. dzseki
Mérete „L” -es de ettől függetlenül és max 90 kg/180 cm-ig nyugodt szívvel ajánlom.
Rám kényelmes 90/176 és alá is tudok öltözni.
Az összes cipzár tökéletesen működik.
Megfelelő nadrággal össze cipzározható.
A dzseki protektorozható (hát, váll, könyök) de protektor nincs benne.
Eladás oka: bőrdzsekire váltás.
Ár: 7.000,- Ft + posta.
Vagy vegyél pinlock-ost és abba fényre sötétedős betétel...
például
Szia
vegyel fel egy sotet napszemuveget a jelenlegi viztiszta plexidhez, probald ki ugy. Na ez teli sotet plexivel rosszabb lesz. raadasul ha felnyitod mert nem latsz begyulladhat a szemed, belerepulhetnek a bogarak stb stb. Nagy sebessegnel nyilvan nem megoldas a plexi nyitva tartasa.
szerintem a sajat es a masok biztonsaga erdekeben vagy vigyed a csereplexit magaddal vagy napszemuveges bukot vegyel.
Kérdésem azt lenne hogy sötét plexivel mennyire lehet este látni?
Inkább vegyek napszemüveges bukót?
Válaszaitok előre is köszönöm!
Kawások figyelem.Eladó szép,megkímélt állapotú kétrészes Texport bőrruha,52-es méret,Katayungánál tisztítva
Sziasztok! Eladó Motowell CRK gyerek krossz bukósisak hibátlan állapotban, Fire színben, gyerek L-es méretben (53-54) Sisakzsákkal, dobozában. Irányár: 11.000 Ft. Tel: 70/511-8252
Sziasztok!
Sisakvásárlás előtt állok. A duál-sport (enduro sisak plexivel, esetleg napszemüveggel) sisakok és a klasszikus krossz sisakok között hezitálok. Endurozni és városi, helyközi használatra kellene egy mindenes sisak. 5°C-tól már motorozok, tehát szempont lenne a páramentesség és az, hogy kevésbé legyen huzatos. Eddig sima zárt sisakot használtam, de megérett a cserére. Egyelőre kismotoron használnám, de később nagyobbra szeretnék váltani. Érdemes a duál sisakokat választani, vagy a krossz sisak + szemüveg kombó a megfelelőbb erre a felhasználásra?
Főként azok véleményét várom, akiknek már mindkettő volt a kezükben / fejükön.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Szia. láttam h speed-r ed van. megvagy vele elégedve? hogyan vált be? Most tervezem új bukó vásárlását és tetszik nagyon a speed-r meg a vision-r is.
Előre is köszönöm válaszod!
Helló!
Valakinek van tapasztalata PROBIKER SEASON II kesztyűvel? Elsősorban az érdekelne, hogy mennyire bírja a vizet(azt írják vízálló).
Hello !

Kabos1975@gmail.com.

06202695366
Sziasztok!

Eladó a gúnyám!
Dainese
Sziasztok!

M-es méretű protektoring,jó állapotban eladó! 8000 Ft
Székesfehérváron megpróbálható,de postázom is ha kell!
167cm és 72kg-ig jó!

czako20@freemail.hu