Szia Attila-r6!
Csak egy kérdés!
Neked nem vált be a bukó vagy méret miatt válsz meg tőlük esetleg túl zajos?
Nekem S méret lenne jó, csak még vacilálok egy pár bukóval, de a hjc-röl csak jókat
hallottam. Hjc is-17, fg-17, vagy nollan n86, esetleg scorpioon exo 500-al szemezgetek.
5C°-ban utcai motorozáshoz a krosszbukó...hát, nem az igazi (tapasztalat).
Endurozáshoz (nem nyílegyenes földúton nyélgázzal veretéshez) viszont bármilyen plexis sisak az önszopatás netovábbja.
Eladó HELD márkájú, sárga-fekete cordura motoros dzseki kívül-belül jó állapotban.
Mérete „L” -es és max 85 kg/175 cm-ig ajánlom.
(Rám is feljön 90/176 és nem kényelmetlen, de szoros.)
A belső zseb cipzár kivételével az összes cipzár tökéletesen működik.
Megfelelő nadrággal össze cipzározható.
A dzseki protektorozható (hát, váll, könyök) de protektor nincs benne.
Eladás oka: bőrdzsekire váltás.
Ár: 7.000,- Ft + posta.
Eladó HEIN GERICKE Pro-sport márkájú, sárga-fekete cordura motoros dzseki kívül-belül jó állapotban.
Közepes vastagsággal bélelt dzseki, a bélés nem kivehető.
Tavaszra, őszre és hűvös időre ajánlom. dzseki
Mérete „L” -es de ettől függetlenül és max 90 kg/180 cm-ig nyugodt szívvel ajánlom.
Rám kényelmes 90/176 és alá is tudok öltözni.
Az összes cipzár tökéletesen működik.
Szia
vegyel fel egy sotet napszemuveget a jelenlegi viztiszta plexidhez, probald ki ugy. Na ez teli sotet plexivel rosszabb lesz. raadasul ha felnyitod mert nem latsz begyulladhat a szemed, belerepulhetnek a bogarak stb stb. Nagy sebessegnel nyilvan nem megoldas a plexi nyitva tartasa.
szerintem a sajat es a masok biztonsaga erdekeben vagy vigyed a csereplexit magaddal vagy napszemuveges bukot vegyel.
Sziasztok!
Sisakvásárlás előtt állok. A duál-sport (enduro sisak plexivel, esetleg napszemüveggel) sisakok és a klasszikus krossz sisakok között hezitálok. Endurozni és városi, helyközi használatra kellene egy mindenes sisak. 5°C-tól már motorozok, tehát szempont lenne a páramentesség és az, hogy kevésbé legyen huzatos. Eddig sima zárt sisakot használtam, de megérett a cserére. Egyelőre kismotoron használnám, de később nagyobbra szeretnék váltani. Érdemes a duál sisakokat választani, vagy a krossz sisak + szemüveg kombó a megfelelőbb erre a felhasználásra?
Főként azok véleményét várom, akiknek már mindkettő volt a kezükben / fejükön.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Szia. láttam h speed-r ed van. megvagy vele elégedve? hogyan vált be? Most tervezem új bukó vásárlását és tetszik nagyon a speed-r meg a vision-r is.
Előre is köszönöm válaszod!
CRAFT karbon-kevlár sisak,jó állapotban,apró karcok vannak rajta,belseje szép,s-es de m-es fejre ajánlom,iár:30.000ft,de megbeszélhetjük...posta esetleg szállítás ok,CSAK TELÓN KERESSETEK!30/259-05-47
Lenne egy eladó Shoei bőr olcsón, ha valakit érdekel:
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Vagy csak befektetésnek vettem őket a tél folyamán?
Pont van véletlen egy S-es Ti-Tech is jó áron eladó.
Csak egy kérdés!
Neked nem vált be a bukó vagy méret miatt válsz meg tőlük esetleg túl zajos?
Nekem S méret lenne jó, csak még vacilálok egy pár bukóval, de a hjc-röl csak jókat
hallottam. Hjc is-17, fg-17, vagy nollan n86, esetleg scorpioon exo 500-al szemezgetek.
Teljesen jó
Endurozáshoz (nem nyílegyenes földúton nyélgázzal veretéshez) viszont bármilyen plexis sisak az önszopatás netovábbja.
shark rsr2-t lehet még valahol kapni?
Eladó HELD márkájú, sárga-fekete cordura motoros dzseki kívül-belül jó állapotban.
Mérete „L” -es és max 85 kg/175 cm-ig ajánlom.
(Rám is feljön 90/176 és nem kényelmetlen, de szoros.)
A belső zseb cipzár kivételével az összes cipzár tökéletesen működik.
Eladó HEIN GERICKE Pro-sport márkájú, sárga-fekete cordura motoros dzseki kívül-belül jó állapotban.
Közepes vastagsággal bélelt dzseki, a bélés nem kivehető.
Tavaszra, őszre és hűvös időre ajánlom. dzseki
Mérete „L” -es de ettől függetlenül és max 90 kg/180 cm-ig nyugodt szívvel ajánlom.
Rám kényelmes 90/176 és alá is tudok öltözni.
Az összes cipzár tökéletesen működik.
például
vegyel fel egy sotet napszemuveget a jelenlegi viztiszta plexidhez, probald ki ugy. Na ez teli sotet plexivel rosszabb lesz. raadasul ha felnyitod mert nem latsz begyulladhat a szemed, belerepulhetnek a bogarak stb stb. Nagy sebessegnel nyilvan nem megoldas a plexi nyitva tartasa.
szerintem a sajat es a masok biztonsaga erdekeben vagy vigyed a csereplexit magaddal vagy napszemuveges bukot vegyel.
Inkább vegyek napszemüveges bukót?
Válaszaitok előre is köszönöm!
Sisakvásárlás előtt állok. A duál-sport (enduro sisak plexivel, esetleg napszemüveggel) sisakok és a klasszikus krossz sisakok között hezitálok. Endurozni és városi, helyközi használatra kellene egy mindenes sisak. 5°C-tól már motorozok, tehát szempont lenne a páramentesség és az, hogy kevésbé legyen huzatos. Eddig sima zárt sisakot használtam, de megérett a cserére. Egyelőre kismotoron használnám, de később nagyobbra szeretnék váltani. Érdemes a duál sisakokat választani, vagy a krossz sisak + szemüveg kombó a megfelelőbb erre a felhasználásra?
Főként azok véleményét várom, akiknek már mindkettő volt a kezükben / fejükön.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Előre is köszönöm válaszod!
Valakinek van tapasztalata PROBIKER SEASON II kesztyűvel? Elsősorban az érdekelne, hogy mennyire bírja a vizet(azt írják vízálló).
Kabos1975@gmail.com.
06202695366
Eladó a gúnyám!
Dainese
M-es méretű protektoring,jó állapotban eladó! 8000 Ft
Székesfehérváron megpróbálható,de postázom is ha kell!
167cm és 72kg-ig jó!
czako20@freemail.hu