Hát igen, elég széles a lábfejem és ennek a csizmának én szerintem meg alapból szűk és így nem volt jó a párosítás,de azért ha egyszer találkozok vele valamelyik boltban akkor rá próbálok a 44-re.
Az biztos,h nem vagyunk egyformák,de engem valószínű,h akkor is zavartak volna a "kiálló" műanyagok a kis lábujjamnál ha szélesebb a a fejrésze. De hát lehet túl érzékeny a lábam.
Nekem nem volt lehetőségem felpróbálni,mert online rendeltem,de a hosszáról ítélve jó volt a méret és szerintem a 44-es már nagy lett volna.
Most Alpinestars Supertech R csizmám van ami szintén 43-as,de ez tökéletes.
Akárhány Alpine-t felpróbáltam, amelyik hosszra jó volt abban jobbra-balra lötyögött a lábfejem, ha lúdtalpat növesztek tán jó lett volna. Nem vagyunk egyformák.
Nekem 44-es a lábam. De ebből is meg a cross csizmámból is 46-os kellett. 45öst mikor próbáltam, félig dugtam bele a lábam és mondtam is, hogy ne erőltessük nem lesz jó. 46ost meg mintha ráöntötték volna. Néztem amúgy az Alpine smx talán plust, az volt hasonló árban, de az nem tűnt ennyire masszívnak.
42-43-as a lábam és 43-at vettem belőle,hogy biztos jó legyen és a hossza jó is volt,de a lábfej része nagyon szűk volt és a műanyagok úgy nyomták a lábamat,hogy a könnyeimet elő bírták csalogatni. Pedig vásárlás előtt azt hittem,hogy az lesz a nagy Ő,mert brutálisan néz ki,meg gondolom tudja is a dolgát.
Nekem ez volt a második Sidim és az előtte lévő is kényelmetlen volt,de bíztam benne,hogy az újabb fejlesztés jobb lesz,de az még jobban nyomta a lábfejemet
Így nekem keresgélés után az Alpinestars lett a nyerő,mert az olyan mintha a lábamra szabták volna
Majd jelzem az edzõmnek, hogy találjon ki valami átfogóbb edzéstervet.
A 250 km/h egyébként nekem még nagyon messze van... Egyszer mentem 180+ km/órával. Becsukódott a tükröm, vettem a lapot. A tükröt azóta megcsináltam, de a tempót nem forszíroztam. Addig is gyùrok ujjakra.
Én pedig rengeteg féle csizmát felpróbáltam és a Sidi passzolt legjobban a lábamra és ezt tudja sok éve pedig már egy perec is van benne. Koptatók cserélve, olyan, mint az új. Kinek mi.
Nekem volt Sidim de hiába volt szép,meg jó anyagból,mert annyira kényelmetlen,hogy kb. 5-ször volt a lábamon és el kellett adnom úgy,hogy rengeteget buktam rajta. Ha azt nézzük,hogy a kínainak valószínű az anyaga is gyengébb így személy szerint ha ingyen dobálnák utánam akkor sem kellene. Úgyhogy szerintem ez a kínai vacak csak fölösleges pénz kidobás!
Ez volt az enyém (amiben képtelenség volt menni):
Az LS2 márkájú sisakokról kinek mi a véleménye?