Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áááá nem is olyan vagyok én csak a szabályok szerint közlekedem
Igazából mindig elesek és azért kopik ám el
Na ja, aki minden kanyart lapon vesz, annak el is kopik
Szevasztok

Keresek Forma Arrow SX -hez titán orr koptatót !

Előre is kösz .

A marushin igen!csak félő h ez a sisak csak valami másolat!az én fejem többet érne ennél!
Jó bukókat csinál ez a gyártó? Nem ismerem...
Imetben csakis. A pardis fiuk nagyon savanyuak lettek bar megertem oket is
80 euró lenne csak a Marushin? hmm..
Üdv mindenkinek.

Eladó Spool Estoril két részes bőrruha 60 000Ft
50-es méret
nagyon szép, megkímélt állapotban
koptatóval

most ingyen postával!
Újat szeretnék venni, csak ezek a tipusok nálunk már kifutottak, de az ebay meg tele van velük...

Köszi az infot,.egyébként az Imet vagy a Pardira gondolsz?
ha tényleg a marushin gyártja akkor jó. De ha kopi akkor
Hello!

Van esetleg némi tapasztalatotok Aliexpressen található bukósisakokkal kapcsolatban?
http://www.aliexpress.com/item...
http://www.aliexpress
.com/item...
Szia
ha ez szamit a shoei importor srac tud komplett belsot cserelni barati aron.
Sziasztok!

Shoei Qwest vagy XR1100 van valakinek L vagy XL méretben amit felpróbálhatnék?
Amennyiben új akár meg is veszem, de hasznalt sisak nem kell, mert azt akarom, hogy az én fejformám vegye fel.
Szia!

Most vettem Oneal 8 szériás karbon sisakot és kurva jó!Könnyű és mindent tudok hozzá szerezni!
Haver intézte németből.
Tud plexis enduró sisakot is!
Érdekel keres privátban.
Valamint keresek kivehető béléses,protektoros enduro nadrágot, vízállót ami szellőző esetleg membránosat,cross csizmába jó lenne ha be lehetne tűrni :)
Ki milyen új enduro/cross sisakot ajánlana 60-70 ezer Ft ig erdőbe/ utcára olyan kellene amiben a nagy szél nem szabja le a fejemet és esetleg elviselhető hosszabb távon is kisebb túrákon 50-70 km lehetőleg olyan márka érdekelne amihez alkatrész utánpótlás is van ha valami sérül! Esetleg zárt sisak is érdekel a keret ugyan ennyi lenne fontos szempont a súly, páramentesség,szélzaj! Jó áron használt is érdekelhet Sopron közelében s-m méretben
Üdv Mindenkinek!
Eladóvávált Sidi Vortice Air 44-es csizmám,amit lábtól függően 42-43-as méretre is ajánlanák ...a damilokkal szépen a lábra lehet állítani egyénileg...Én speciel szeretem ha egy kicsit nagyobb... nem szeretnék litániákat írni róla,aki ismeri annak azért ,aki meg nem az meg úgy is utánnanéz...hibátlan,sérülés,és szagmentes...árat,és további képeket privátban küldök..nem tartogatom senkinek az első aki fizet az viszi...
Mindenkinek köszönöm a csizsma témában a hozzászólásokat.

Ha lesz biztos infó a meretezessel az eladótól valószínűleg megprobalkozom egy ilyen Sidi másolattal.

Bimmer1
Sziasztok!Tavaly vettem darázsgarázsnál 29.990 Ft-ért ezt a protektoringet. Hibátlan állapotban kevés használat után megválnék tőle 15.000 Forintért, XL-es méret! Érd:itt,vagy a richard.horv@gmail.com emailcimen lehetséges!Köszi
Jó állapotú Caberg sisak valakinek?
http://olx.hu/hirdetes/caberg-...
Én is olvastam sokat róluk és egyik helyen az egyiket, másik helyen meg a másikat istenítik,de a lényeg,hogy mindkettő nagyon jól el van találva.
A Sidi külsőre jobban tetszett,de a "kényelmetlensége" mellett nekem az volt még a baja,h rengeteg idő volt föl-meg le venni. Az Alpinestarsban meg az tetszik,h van benne egy ki vehető protektor zokni amit csak simán fel lehet venni és már lehet is bele lépni a csizmába, egy pillanat az egész. Plusz nagyon szeretem benne,h a belső fele puha velúr bőr így nem karcolja a motort. De a lényeg,h mindkettő jó csizma és ha kényelmesnek éreztem volna a Sidit akkor még most is az lenne,de így nekem az Alpinestars lett a favorit
Nekem is van ilyenem, de az aluból van...
Én csak azért nem vettem Supertech R-t pedig az egész ruhám Alpi mert a külföldi fórumokon a Sidi-t jobban dicsérték. Meg az elég jó hogy szinte mindene cserélhető ha elkopna az idő során.
Mi azt használjuk és nagyon szeretjük! Az enyém 52.000 volt de üvegszálas, arcpumpás, napszemcsis! Szélzaj is elfogadható. 100 alatt szinte semmi!