Helló!
Olyan kérdés merült fel bennem,amiben én nehezen tudok dönteni így tapasztalatlanul,de nem igazán szeretnék melléfogni,így kikérném a véleményeteket!
Szeretnék megtanulni krosszozni és tanácstalan vagyok védőfelszerelés témában....nem tudom,hogy kezdőként melyiket kellene megvennem a tökéletesebb védelem érdekében,melyik véd jobban eséseknél,a Protektoring vagy a páncél egy-egy kiegészítővel?
Protektoringre voksolnék,de hátha mégsem olyan jók mint amilyennek tűnnek és mivel egyik sem épp olcsó,így nem szeretnék melléfogni,így bocs,ha béna kérdéssel jöttem ide.
Akkor lehet ilyen megállókon betartani a pályán a plekót mint a futóversenyeken.
Én magaduram ha szolgádnincs alapon elcuccolom,a tavalyi szezont elnézve esőruha ugyis kell.
nekem az FG-14-en csak az a plexi zárt jól ami gyárilag rajta volt, utána bármelyik másik elállt itt ott, pedig mind eredeti volt. vagy csak nem tudtam jól beállítani, de nem volt fasza
Jajjjj, volt szerencsém átélni... A régi sisakomhoz volt sötét plexi, napsütésben indultam el, és éjjel 2-kor indultam haza... Szerencsére városon belül voltam, de a közvilágítás ellenére sem láttam megfelelõen csukott plexivel, nyitott plexinél meg kifolyt a szemem... Kb. 30-cal vánszorogtam haza, de nem volt kellemes. Megtanultam a leckét.
robogó formájú egy sisakos tárolóval, cvt váltós, eddig robogó.
bölcsővázba épített sor 2 lánchajtással, jó súlyelosztással, elől dupla tárcsafékkel eddig motor.
Olyan kérdés merült fel bennem,amiben én nehezen tudok dönteni így tapasztalatlanul,de nem igazán szeretnék melléfogni,így kikérném a véleményeteket!
Szeretnék megtanulni krosszozni és tanácstalan vagyok védőfelszerelés témában....nem tudom,hogy kezdőként melyiket kellene megvennem a tökéletesebb védelem érdekében,melyik véd jobban eséseknél,a Protektoring vagy a páncél egy-egy kiegészítővel?
Protektoringre voksolnék,de hátha mégsem olyan jók mint amilyennek tűnnek és mivel egyik sem épp olcsó,így nem szeretnék melléfogni,így bocs,ha béna kérdéssel jöttem ide.