A kamu Streetburner tökéletesen ugyanakkora, mint az azonos számozású eredeti Vertigóm. De igen, a kínaiaknál a méretezés nem egzakt tudomány. A kínai kerti papucsom 46-os. a Lábam 44-es a papucs pedig tökéletes rám.
a kiskőrösi üvegszálas 21+ éves bukó héjszerkezete nem öregedett el
tesztnek földhöz vertem párszor de úgy hogy felpattant a tetőre
a festék egy kicsit lejött
mivel ki akartam nyírni adtam neki a hosszú nyelű betonverő 15 kilós kalapáccsal
első ütésre majdnem pofánvert a visszapattanó kalapács, másodikra megrepedt harmadikra beszakadt a kalapács
szóval a nyak ennek töredékét se bírja ki
a belső rész tartósságáról ne beszéljünk mert azt előtte jól megrágták az egerek a sufniban
Az kimaradt, hogy annak tükrében mondom ezt, hogy sokan mondják 5-6év alatt elöregszik a héjszerkezetük. Csak ezért szeretnék fiatal gyártásút, nem tudjátok ez is elöregszik? "A héj alapanyaga a S.T.R.O.N.G. Fibre nevű speciális, üvegszál erősítésű Duroplast mátrix."
Köszi, majd ha hazamegyek megnézem én is. Kivehető mindkét bukóm belseje meg a szíjon is van valami.
Én azért szeretnék 1éven belüli gyártásút venni ha már kiadok 150e körüli összeget egy bukóra. Másnak is ugyanennyit kell fizetnie az újért, csak mondjuk ő fél évest kap én miért elégednék meg egy 3-4évessel?
Az én Shoei XR1000 sisakomban van gyártási dátum, sőt szerepel ugyanott még a felelős minőségellenőr neve is.
A bélés alatt, a héjon belülről van egy kis matrica, amin szerepelnek ezek az adatok. (Nem kivehető béléses) Valami van a szíj tövében is, de már nem emlékszem, hogy mi. Ha érdekel, megnézem este.
(Egyébként szerény véleményem szerint egy 4-5 éves beragadt példánynak semmi baja. Az én sisakom is beragadt példány volt... )
Nem tudom, hogy egyezik-e a gyártó és a minőség de én az eredeti Vertigo csizmám mellé vettem robogózni egy kínai Sidi Streetburner másolatot. Immár 5 éve nyúzom és az egyik damilos feszítő szakadásán kívül semmi baja sincs. A feszítő is csereszabatos az eredeti Sidi-vel (meg minden egyéb is) úgyhogy most már nyomokban eredeti Sidi-t tartalmaz mert vettem a Motorline-nál új feszítőt. Persze ez nem azt jelenti, hogy fent nevezett csizma is jó de ennyi pénzért szerintem megér egy esélyt. Ha nem annyira fény akkor meg elharapják pikkpakk az óelikszvaterajófogáson és még nem is buksz rajt.
Viszont azt nem tudjátok, hogy egy bukón valahol meglehet-e nézni melyik évben gyártották? Sajnos vidéken vagyok még pár hétig, de mind2 bukómon van a szíján valami szám. Esetleg abból nem lehet rájönni? Akarok venni egy viszonylag drága sisakot, és nem szeretném ha valami 4-5éves beragadt példány lenne.
De gondolom ha az egy tovább fejlesztés akkor drágább is?
Ez pont az ára miatt szimpatikus. Csak nem tudom milyen minőségű, illetve hogy nyáron beleizzad-e a lábam. Milyen lehet a szellozese. Ezért érdeklődöm hogy valaki hasznalt-e már ilyet.
Mindenféleképp fel kell próbáljam,mert az eddigi infókból M-es kell nekem,de ügye erről rendesen meg kell bizonyosodnom,mert nincs két egyforma fejméret és ha az M-es meg megmozdul a fejemen akkor az S-est kell felerőltetnem, de majd meglátjuk. (nagyon kíváncsi vagyok rá,h milyen érzés lesz viselni)
A japán emberre meg mindjárt rá írok, hogy-hogy lehet az,h olyan sok 2010-es modellt beraktározott,h mindenfajta méretben van még neki, vagy esetleg Japán belpiacra még mindig elérhető,mert akkor az gyártási év szempontjából sokkal jobb lenne.
Keresgéltem én is de nincs akkor próbálj fel sisakot méret miatt aztán rendelj olyat ami tetszik ,mert az lényeg,h neked tetszen. Talán segítség akkor szerintem az S az inkább 55cm felel meg nekem 56 kellett volna de mint mondtam picit kicsi, az M- es 58-nak én ezt próbáltam mielőtt rendeltem az S-t ,mert a mediumot nagynak találtam.
tesztnek földhöz vertem párszor de úgy hogy felpattant a tetőre
a festék egy kicsit lejött
mivel ki akartam nyírni adtam neki a hosszú nyelű betonverő 15 kilós kalapáccsal
első ütésre majdnem pofánvert a visszapattanó kalapács, másodikra megrepedt harmadikra beszakadt a kalapács
szóval a nyak ennek töredékét se bírja ki
a belső rész tartósságáról ne beszéljünk mert azt előtte jól megrágták az egerek a sufniban
Én azért szeretnék 1éven belüli gyártásút venni ha már kiadok 150e körüli összeget egy bukóra. Másnak is ugyanennyit kell fizetnie az újért, csak mondjuk ő fél évest kap én miért elégednék meg egy 3-4évessel?
A bélés alatt, a héjon belülről van egy kis matrica, amin szerepelnek ezek az adatok. (Nem kivehető béléses) Valami van a szíj tövében is, de már nem emlékszem, hogy mi. Ha érdekel, megnézem este.
(Egyébként szerény véleményem szerint egy 4-5 éves beragadt példánynak semmi baja. Az én sisakom is beragadt példány volt... )
A vertigo és vertigo corsa is van a csapatban és ők sem panaszkodnak.
Ha jól kopizták le akkor ezzel nem lesz gondod. Viszont az anyagmisőégről nem tudok nyilatkozni csak az eredeti csizmákéról ami persze kíváló
Ez pont az ára miatt szimpatikus. Csak nem tudom milyen minőségű, illetve hogy nyáron beleizzad-e a lábam. Milyen lehet a szellozese. Ezért érdeklődöm hogy valaki hasznalt-e már ilyet.
Valaki ismeri ezt a kínai csizmát? Tapasztalat?
http://www.ebay.com/itm/Mens-m...
Köszi :)
A japán emberre meg mindjárt rá írok, hogy-hogy lehet az,h olyan sok 2010-es modellt beraktározott,h mindenfajta méretben van még neki, vagy esetleg Japán belpiacra még mindig elérhető,mert akkor az gyártási év szempontjából sokkal jobb lenne.