én ezért vettem az FG-14 után FS-11-et, jó az a kesztyűben is kezelhető napszemüveg. üvegszálas, pinlock előkészítés, napszemcsi, faszpumpa mi kellhet még elégedett vagyok vele, bár kicsit nehéz és a sharp teszt szerint halál fia vagyok ha oldalt odakoccan valamihez
Nem tudom, nem vagyok orvos. Tapasztalatom alapján írtam ezt. Nekem bevált, bár most a sima víztiszta plekó is teljesen megteszi. Ha nagyon tűz a nap akkor becsukom a szemem.
Ertem. nekem volt light smoke es dark smoke. A szurke alig er vmit nappal de sotetben felvak vagy a sotet pedig nappal jo de este teljesen vak
legalabbis ez az en tapasztalatom
de az is lehet a kor miatt szurkuletben amugy is vak vagyok
Nyilván ahogy az előttem szólók írták, tuti jó a Shoei GT-Air is, de szerintem borsos az ára ha MO-n veszed és fontos esetleg a garancia érvényesítés. Bár a fent írt bukók nem szemcsisek de szerintem egy "smoke" plexivel ez orvosolható. :) Az IS-17-et én hagynám, sokallom egy "műanyag" bukóért az árat, akkor inkább keresnék egy jó szemüveges X-lite-ot. Menj el nézz egyet, hidd el nem fogsz csalódni.
Szia! Bár nincs szemüvege, de amennyit eddig használtam nekem nagyon bejött az X-Lite 802r. Nagyon könnyű, minőségi, Pinlock, nagyon széles látótér. Tény, hogy viszont nem a leghalkabb. Sorra nyeri a sportsisak teszteket és jók róla a vásárlói vélemények is. Árban 370eurotól fölfele vannak.
Köszönöm, de ezek nagyja nem genuine, és nem merek bevállalni egy utángyártott plexit. Ami meg genuine, az ugyanannyiba, vagy többe kerül, mintha megveszem az Imet-ben.
Ja, igen, azt értettem az előző hozzászólásodból, hogy csak Shoei. XR 1000-hez kellene nekem egy sötét plexi, de az Imet-et drágállom...
Köszi, megkeresem az embert, de az apró keresője nagyon béna. Köszi!
RPHA-al sem nyúlsz mellé! Nekem és spanomnak (ő mv brutalen használja) is az van és imádjuk! Csendes kiváló aerodinamika kényelmes. Napszemcsi ugyan nincs de ez nem is az a kategória.
Szia
nekem gt-air sisakom van es azt hiszem mielott leall a gyartasa veszek egy masikat es a mostanit lecserelem
Szerintem a vilag egyik legjobb sporttura sisakja. nem ecsetelem reszletesen de ennel jobb sisakom sose legyen
a hirdetesek kozott van istvan szabolcsbol aki csak shoeikkal foglalkozik x eve. En tole vettem elore atutaltam a penzt es percre pontosan kaptam meg azt amit kertem. 2 eve vettem mintasat 135 e ftert. Ugy gondolom picit most olcsobban jutsz hozza tole. Ugyanez a pardiban vqgy imetben 168 e ft lett volna.
remelem te is emellett dontesz mert ritka egy jo bukó
Úgy kb 110-120 eFt -ig el tudok menni, ha érdemes.
Elvileg tovább is, csak azt már sokallanám.
Egy Caberg V2r-em volt eddig, könnyebb és kényelmesebb sisakot szeretnék.
Az hogy hangos-e vagy nem az szerintem relatív, mert sok mindentől függ (motor,magasság, stb.).
Városban nincs jelentősége, túrákon meg most már két éve Alpine MotoSafe füldugót használok és csak ajánlani tudom mindenkinek.
Amit jó lenne, ha az új bukó tudna:
- Minőségi összeszerelés.
- Beépített napszemcsi (mert praktikus)
- Pinlock
- Nagy látótér
- Kicsit legyen könnyebb a V2r-nél
- kényelmes legyen hosszú távon is.
Amikkel eddig szemeztem:
- Shark Speed-R
- Shoei Gt-Air (drága)
- Shoei XR-1100 (drága, nincs szemcsi)
- Shoei NXR (drága, nincs szemcsi)
- X-LITE X-702
- HJC R-PHA Street
De mindent meghallgatok, mert fontos döntés ez. Nem 1 évre lenne.
Shoei gt air-t nagyon dicsérik, alapszínekben 135e ft. Vagy van a schuberth sr1 130e ft alapszínekben. Agv felejtős, nagyon hangosak és nem sokat fejlődött 10év alatt... Stealth meg horizon az összehasonlítási alapom. Nolan n86ról is jókat olvasgattam. Elsőnek ezt néztem ki magamnak, mert én is bukó vásárlás előtt állok, de szerintem a befutó az sr1 lesz. Schuberth-nek van még az s2 sisakja, az kimondottan sport túra. Van benne napellenző is.
Olyan árfekvésben már egészen más kategóriák nyílnak meg.
Az sem mindegy egyébként, hogy milyen szögben tartod a fejedet.
Egy vérbeli sportmotorosnak illik az ARAI RX7, Shoei X-Spirit, Suomy Spec 1R, Airoh GP 500, Shark Race R mert úgy van tervezve, hogy "hasalva" van jó aerodinamikája. Úgy látom, hogy FZ6S motorod van, ezért inkább egyenes ülve vagy enyhén előredőlve használod, ezért inkább sport - túra kupak lenne kényelmes és megfelelő. http://sharp.direct.gov.uk/
Ezen az oldalon tudod megnézni a törésteszteket.
Nolan - AGV - HJC - Suomy - Shark-Caberg-Lazer-Schubert...
Ezeknek mind van olyan modellje, ami megfelelhet :)
legalabbis ez az en tapasztalatom
de az is lehet a kor miatt szurkuletben amugy is vak vagyok
1. x-lite x802 /az x-lite mint olyan a legszimpatikusabb, összeszerelés meg minőség érzetre a legjobb nekem/
2. HJC RPHA vagy FG-17 /kedvező ár (FG-17), jó összeszerelési minőség/
3. Scorpion Exo 2000 /jól felszerelt, aerodinamikus, kellemesnek tűnő buksi/
Nyilván ahogy az előttem szólók írták, tuti jó a Shoei GT-Air is, de szerintem borsos az ára ha MO-n veszed és fontos esetleg a garancia érvényesítés. Bár a fent írt bukók nem szemcsisek de szerintem egy "smoke" plexivel ez orvosolható. :) Az IS-17-et én hagynám, sokallom egy "műanyag" bukóért az árat, akkor inkább keresnék egy jó szemüveges X-lite-ot. Menj el nézz egyet, hidd el nem fogsz csalódni.
Köszi, megkeresem az embert, de az apró keresője nagyon béna. Köszi!
aproban megtalalod van kb 50 shoei raktaron neki
Plexikkel esetleg nem foglalkozik az általad említett ember?
nekem gt-air sisakom van es azt hiszem mielott leall a gyartasa veszek egy masikat es a mostanit lecserelem
Szerintem a vilag egyik legjobb sporttura sisakja. nem ecsetelem reszletesen de ennel jobb sisakom sose legyen
a hirdetesek kozott van istvan szabolcsbol aki csak shoeikkal foglalkozik x eve. En tole vettem elore atutaltam a penzt es percre pontosan kaptam meg azt amit kertem. 2 eve vettem mintasat 135 e ftert. Ugy gondolom picit most olcsobban jutsz hozza tole. Ugyanez a pardiban vqgy imetben 168 e ft lett volna.
remelem te is emellett dontesz mert ritka egy jo bukó
Úgy kb 110-120 eFt -ig el tudok menni, ha érdemes.
Elvileg tovább is, csak azt már sokallanám.
Egy Caberg V2r-em volt eddig, könnyebb és kényelmesebb sisakot szeretnék.
Az hogy hangos-e vagy nem az szerintem relatív, mert sok mindentől függ (motor,magasság, stb.).
Városban nincs jelentősége, túrákon meg most már két éve Alpine MotoSafe füldugót használok és csak ajánlani tudom mindenkinek.
Amit jó lenne, ha az új bukó tudna:
- Minőségi összeszerelés.
- Beépített napszemcsi (mert praktikus)
- Pinlock
- Nagy látótér
- Kicsit legyen könnyebb a V2r-nél
- kényelmes legyen hosszú távon is.
Amikkel eddig szemeztem:
- Shark Speed-R
- Shoei Gt-Air (drága)
- Shoei XR-1100 (drága, nincs szemcsi)
- Shoei NXR (drága, nincs szemcsi)
- X-LITE X-702
- HJC R-PHA Street
De mindent meghallgatok, mert fontos döntés ez. Nem 1 évre lenne.
Üdv:Laci
Az sem mindegy egyébként, hogy milyen szögben tartod a fejedet.
Egy vérbeli sportmotorosnak illik az ARAI RX7, Shoei X-Spirit, Suomy Spec 1R, Airoh GP 500, Shark Race R mert úgy van tervezve, hogy "hasalva" van jó aerodinamikája. Úgy látom, hogy FZ6S motorod van, ezért inkább egyenes ülve vagy enyhén előredőlve használod, ezért inkább sport - túra kupak lenne kényelmes és megfelelő.
http://sharp.direct.gov.uk/
Ezen az oldalon tudod megnézni a törésteszteket.
Nolan - AGV - HJC - Suomy - Shark-Caberg-Lazer-Schubert...
Ezeknek mind van olyan modellje, ami megfelelhet :)