Barátnőm szeretne motoroscsizmát venni. Nézett egy Nero NB11 és egy Akito Monza vagy Intra csizmát. Valamelyikről van véleménye valakinek?
Nem nagyon találok róluk semmi magyar írást.
Köszönöm?
Nekem HJC RPHA-10-em van! Rendkívül kényelmes és kiváló aerodinamikai kialakítással rendelkező kupak. jah és 1200 gr.
Nagyobb tempónál 200 környékén is könnyedén elnézhetek jobbra nem tépi le a fejem a szél ami egy nakedon azért nem árt. A bélése nagyon kényelmes és 2 év után sem tágult ki. A zajosságáról annyit hogy ez egy full verseny sisak de még így is halk. Nem úgy mint jó néhány nagy nevű.....
Jár hozzá pinlock sötétplexi víztiszta plexi orrmaszk és bogárháló. jah és dombornyomott kártya a garihoz. Innentől rád bízom FONTOS hogy hiába jó sisak ha nem passzol a fejedre akkor zajos lesz ez is meg minden bajod lesz vele. Fel kell próbálni mindet amiket kinéztél és csak utána dönteni. Sok sikert
Köszi a véleményeket! Nem elvárás az új ruha, tehát inkább a nagyobb nevek közül foguk keresgélni használtan :)
A sisaknál is gondolkoztam használtakon ( Arai, Shoei, Suomy ) ,de elvileg ha már csak egyszer leejtették őket kb 1- méterről, akkor változhatott a réteg ütéselnyelő képessége. Újonnan néztem még a HJC IS 17 bukót, sharp teszten 5 csillagos, beépített szemüveg, láthatósági neon szín. FZ6N-en használnám
Szia
Szinten alig hasznalt jo markakra szavaznek. Berikkel kezdtem de a dainese egy mas dimenzio..inkabb gyujts picit ha tudsz es alpinstars, dainese, spyke, spidi kb ezek
Ha nem feltétlen elvárás az új ruha akkor mindenképp a nagy gyártók használt ruha piacán keresgélnék. Égés föld különbség van mind anyaghasználat mind kialakítás szempontjából. Olyan mint mikor egy skodából átülsz egy audiba. Autó mind a 2 kettő de benne lenni teljesen más érzés
Szia!Ha nem ragaszkodsz az új ruhához,akkor használtan a legnagyobb márkákból az új áruk töredékéért válogathatsz! 60 körül újszerűt!De alatta is simán kifoghatod!
Sziasztok!
Milyen új 2 részes bőrruhát ajánlanátok 100-120e HUF körül?
SHOX-tól kicsit félek, mert sokan lepontozták a minőségét, de egyesek azt mondják pl a Mugen Race sem sokkal jobb... Berik cuccok 140e HUF környékén vannak, tartósabbak? Jobban megérné? Előre is köszönöm a válaszokat! / Alpinestars, Dainese, Spyke, SPIDI sajnos nem fér bele /
Üdv,
Ádám
Ott már ki lehet fogni szép állapotút meg magasabb minőségű csizmákat is jó áron