Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy kb 110-120 eFt -ig el tudok menni, ha érdemes.
Hali!

A youtube review videók telis-tele vannak ilyen kommentekkel a sisaknál. A felhasználók sokat panaszkodnak rá. Hangos, elromlik a szemüveg mechanika... Az előző verzió IS-16 van az egyik ismerősömnek és azzal semmi probléma nem akadt. Úgy látszik az új széria gyengébb lett összeszerelésben, de törésteszten pedig 3 csillaggal jobb a régitől. Mennyi pénzt szánnál a sisakra?
Jó megoldás lehet, hogy itthon felpróbálod és megrendeled e-bay-ről pl.
HJC FG 15 egy elég jó kupak. Az új FG-17-ről nem tudok sokat.
Nolan N86 többszörös tesztgyőztes. X-Liteok is eléggé rendben vannak.
Próbálj fel amennyit csak tudsz és amelyik kényelmes és passzol a fejformádhoz nézz utána a neten, hogy mit írtak róla eddig :)
Mennyit szánsz rá?
Köszi.
Akkor már ok, hogy a plus kb.+20 eFt.

Üdv:Laci
Szia!

Gyengécske angoltudásomra szorítkozva, ezzel most arra akartad felhívni a figyelmem, hogy az IS-17 nem lenne jó választás?
Vagy azt, hogy aki ezt írta megszívta vele?
Jó sport-túra sisaknak te mit ajánlanál?

A plusz meg könnyebb 100 grammal mert carbon a hej
The HJCis 17 is the worst helmet i have had the misfortune to own. firstly, the wind noise is rediculously loud, ear plugs all the way. Next, the tab on top of the helmet for the internal visor has snapped twice, the first time i had to send the helmet back and a replacement was couriered to me. Replacement tabs are available but twice in 7 months?
The HJCis 17 is the worst helmet i have had the misfortune to own. firstly, the wind noise is rediculously loud, ear plugs all the way. Next, the tab on top of the helmet for the internal visor has snapped twice, the first time i had to send the helmet back and a replacement was couriered to me. Replacement tabs are available but twice in 7 months?
Szerintem ez elmond mindent... :)
Kelomotor elvileg hivatásos márkakereskedő. Ott mindig van minden
Sziasztok!

Meg tudná valaki mondani, hogy a HJC R-PHA 10 és a HJC R-PHA 10 Plus között mi a különbség?
Kis hazánkban hol lehet HJC sisakokat találni?
Szeretném őket megnézni élőben, felpróbálni.
Valakinek esetleg tapasztalata van IS-17 és R-PHA Street -el kapcsolatban?

Köszi.

Rendben, köszönöm!
Új kulcs csont védős profi protektor mez 20000 Ft S-XXL!Ugyan az mint az UFO Scorpion csak kedvezőbb áron!

Eladó Forma Dominator fém csatos,zselés kis cipős,bokacsuklós felső kategóriás cross-enduro csizma 42 méretben.
25000Ft

-Alpinestars Tech 8 kis cipős profi 43-as csizma 10 alkalmat használt 40000 Ft

bali105gsxr@gmail.com
Sziasztok. Szeretnék valami jóféle térdvédőt venni, max. 20ezer ft.-ig.
Tudnátok ajánlani kényelmes, megbízhatót? Köszi előre is.
Akkor visszatérek a kiinduló pontra:mindkettőt próbàlja fel,és tudni fog dönteni melyik a kényelmes neki.az imetben van MT gyereksisak 1350gr. 21800 pengőért.
Hálás köszönet a sok-sok segítségért!

Viszont még mindig nem értem , miért ellenzed ennyire a gyerek sisakot... pont azt mondta ő is,
hogy nem szeretne úgy kinézni, mint a hurkapálcikából készült figura, tudod a gesztenye fejjel.

Szóval miért ne legyen egy aprócska leányzónak, kisebb méretű sisakja,
amiben nincs kétszer akkora feje, mint az egész teste?
Na nézd csak,ez a külömbség a felnőtt héj xxs és gyerek héj xl között!Felejtsd el a gyerek sisakot szerintem!
Szia!

Több fórumon olvastam, hogy hangosnak találták a bukót.
Többen azt is jelezték, hogy a beépített napszemüveg megragadt és cserélni kellett a sisakot ezért, nem csukódott le vagy éppen fel.
SHARP teszten 5 csillagos kiváló minősítést ért el, ami nagyon jó, de a hozzászólásokat böngészve többen a pokolra kívánják.
Az összehasonlító teszten egyébként toronymagasan a Nolan N86 nyert.
Egyébként HJC-ből még néhány helyen outlet áron elhozható az FG 15 kupakjuk! Ma rendeltem éppen UK-ből 42 ezerért cakk-pakk. ( itthon 65-75 ért mentek)
Gábor mondtam, hogy ha az FC Moton lévő mérettáblázatod veszed alapul, akkor nagyot nem hibázhatsz. Én is az alapján lőttem be magamnak a ruhát. Ha meg nem stimmel visszaküldöd, küldenek másikat. Vagy belefogysz ha kicsi, azzal járnál legjobban :D Viszont én sztem az atemmel jobban jársz, ha hűvösebb van akkor azt tudod aláöltözővel kompenzálni ha muszáj (bár tény ha nagyon - jól - szellőzik), viszont 40 fokban a nem szellőzőben besülsz.
Üdv! Eladó egy Shoei XR 1000 sisak megkímélt állapotban.
További info az adatlapomon.
Sziasztok!

Előttem feltette egy kolléga a kérdést, de nem érkezett rá válasz. A sportmotor fotó galériába feltöltöttem egy képet a kérdésemmel, amire 1 válasz érkezett.

HJC IS 17 bukósisak tapasztalatokra lenné(n)k kiváncsi(ak).

Állítólag sok fogy belőle, de nem találok tesztet max német nyelven, ami nem az erősségem.
Ebben az évben tervezem lecserélni a jelenlegi sisakom és ennek a bukónak tetszik leginkább a kinézete és beltartalma. Milyen a minősége, használati konfort? Mennyire tartós, pinlock jól működik? A tetején van több kis állító kar (napszemüveg, szellőzők), azok mennyire szél érzékenyek, azaz fütyül-e? A mostani kupakomnak is van és bizony bizonyos fej tartásnál szépen muzsikál.

A válaszokat előre is köszönöm!
Jah és aludjááá máááá...
Kép is van róla?
Méret?
Aláöltözővel semmire sem mész. Tapasztalat...
Sziasztok. Eladó Alpinestars Gp Pro kesztyű. Hirdetésemnél megtaláljátok. Hirdetés azonosító: #1467793
12-33 e ft-ig