Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladóvá vált 50-es méretű kétrészes Arlen Ness bőrruhám. További részeletek az alábbi http://olx.hu/i2/hirdetes/arle...;" target="_blank" rel="nofollow" title=""http://olx.hu/i2/hirdetes/arle...;">link-en!
Sziasztok!
Bukósisak vétel előtt állok és az Airoh GP 500-zal szemezgetek mostanság, ma próbáltam is egyet és elsőre meggyőzött. Kényelmes, igényes, nagyon könnyű, jó a forma... Esetleg valakinek van vele valami tapasztalata, hibái...?
Köszi! :)
1x használtam,másikat vásároltam azért eladó
17 e ft irányár
170 magas vagyok és 83 kg
tehát ez alatt és felett nem sokkal, jó lehet bárkire
Eladó HELD márkájú, sárga-fekete cordura motoros dzseki kívül-belül jó állapotban.
Mérete „L” -es és max 85 kg/175 cm-ig ajánlom.
(Rám is feljön 90/176 és nem kényelmetlen, de szoros.)
A belső zseb cipzár kivételével az összes cipzár tökéletesen működik.
Megfelelő nadrággal össze cipzározható.
A dzseki protektorozható (hát, váll, könyök) de protektor nincs benne.
Egy - bogártalanító - tisztás is rá fér a szezon kezdete előtt.
Ár: 8.000,- Ft + posta.

Eladó HEIN GERICKE Pro-sport márkájú, sárga-fekete cordura motoros dzseki kívül-belül jó állapotban.
Közepes vastagsággal bélelt dzseki, a bélés nem kivehető.
Tavaszra, őszre és hűvös időre ajánlom. dzseki
Mérete „L” -es de ettől függetlenül és max 90 kg/180 cm-ig nyugodt szívvel ajánlom.
Rám kényelmes 90/176 és alá is tudok öltözni.
Az összes cipzár tökéletesen működik.
Megfelelő nadrággal össze cipzározható.
A dzseki protektorozható (hát, váll, könyök) de protektor nincs benne.
Ár: 8.000,- Ft + posta.

Eladásuk oka: bőrdzsekire váltás.
Üdv!Akira Tokió sisakhoz keresek plexit.
Eladnám.
L-es
auner
Ez is kisebb mint a méret alapján gondolná az ember, nekem átlagosnál kisebb fejre az xxL-es lett jó !
pardi
ebay
Protektor ing 15000 Ft ,hibátlan,L-es méretű!

Hjc cs-x2 ,egyik arcpárna hiányzik,szép állapotú! 8000 Ft

Endurós kabát,L-es méretű,Zsebénél és könyökénél kis szakadással! 5000 Ft

czako20@freemail.hu
Sziasztok! Segítsetek légyszi! Alpinestars Supertech R csizmához koptatót hol lehet venni / ha lehet.../ cserélni kinél lehet? Köszi előre is a válszokat!
Köszönöm a válaszod! Valóban nagyon hasonlítanak egymásra. Sajnálom, hogy lemaradtam az akcióról. Mennyi volt az ára? Most 34,9 a shoxnál. Az Acerbis kicsit olcsóbb, 31,5. Erről hallottam először, kicsit jobban hajlok is rá. Mennyire méretpontos a Jet? Acerbisből az adottnál eggyel nagyobb kell, azt mondták az MX Mániánál. Kisebb motoron használnám én is, viszont én ilyenkor is megyek.
Acerbis és a JET ugyanaz, az eladó szerint ugyanabban a gyárban készül. Én JET-et vettem, korábban írtam már róla ugyanitt. Pont most volt akcióban a Shox-nál. Mondjuk erről már lemaradtál. Én kis motoron használom-125-ös enduro- arra tökéletes. Kicsit huzatos , mégis párásodik.
Hali!

Eladásra kínálok egy Shark Zarco Replica "M"-es méretű, egy szezont használt, újszerű, napszemüveges bukósisakot, minden papírjával, dobozában, sisakzsákban. Részletek az alábbi linken található:

http://olx.hu/hirdetes/shark-z...
Sziasztok!

Napszemüveges-plexis endurosisak vásárlása előtt állok. Jelenleg 3 típus került a látókörömbe:

-Acerbis Active
-Jet 311
-THH TX-27

Ha valaki rendelkezik tapasztalattal bármelyikkel kapcsolatban, szívesen venném, ha írna pár szót róla, segítene a döntés meghozatalában!
Előre is köszönöm!
Az enyém magnézium... Szépen szikráz(na, ha leérne).
Cserélném vagy eladnám,52-es re....
Egyetértek, a műanyag semmire való. Csak a titán, semmi más!
Köszi a basznos infót akkor felveszem vele a kapcsolatot!
Egyebkent az aproban van egy baz megyei shoei arus srac tole vettem a shoeimat. Nala 1000 ftert probalhatsz s a futarja odaviszi orszagos szinten ahol vagy.. lehet meger egy ezrest.. ha mas nincs. De ha felprobalsz egy xr1000et az ugyanaz meretben mint az 1100. Nekem is sorrendben xr 1000 L-es, xr1100 L-es s a mostanim is L-es..
Ez most 40 km-s csizma ennek még szűz a koptatója de műanyag az meg nekem nem felel meg.