Igen tudom,hogy sajnos már öt éves modell, de azt nem értem hogyha akkor tudtak gyönyörű festésűeket csinálni akkor most miért apadt ki a kreativitásuk
Ilyen drága sisaknál meg fontos az is,hogy szép legyen és már százszor átnéztem az összes többit,de egyik sem fog meg
Az a baj,hogy ezzel a színnel és festéssel csak japánból tudok rendelni és ott ráadásul van minden méretben. Bízom a szerencsében,hogy nem szedik ki,de ha mégis még akkor sem lesz annyira sokban mintha Európában vennék egy új festésest amik szerintem nagyon egyhangúra sikerültek.
Azt nem tudom számít-e neked de azért ne felejtsd 2010 modell azt hiszem es ha számít akkor ugye azt mondjak 5 év a bukó nál a szavatosság. Tudom sokan leszarjak de voltam olyan pályán ahol azt is megneztek mikori a bukom, pl versenyezni nem is tudnál ha öreg a sisak.
Hát igen benne van a rizikó,hogy megvámoltatják,de még akkor is kevesebbre jön ki mint az újabb festésűek, amik nekem nem nagyon tetszenek.
Vadászom itt a környékünkön a boltokat hátha valahol lenne beraktározva és ott rendesen meg bírnám nézni,hogy pontosan melyik méret a nyerő
A barátom is ilyet vett csak pirosban neki is Japánból jött de neki az írek megfogták plusz 100€ ba lett. Amúgy tényleg nagyon jo jól szellőzik jól látsz benne csak a méretre figyelj nekem is S helyet M kellet volna de mar mindegy így is jo.
Annak örülök ha kényelmes,mert a mostaniban egy óra múlva már fáj a fejem úgy nyomja,pedig jó a méret.
Akkor biztos halkabb lesz az enyémtől,de ha mégis zavarna a zaj akkor még igaz,hogy ott a füldugó lehetőség. (tavaly nyáron láttam először az egyik srácnál,h használta a füldugót a big bang-os R1-én,mert zavarta a nagy hangja,de a dugóval teljesen jól érezte magát)
én előtte Suomy spec 1r használtam,ennél nem volt hangosabb,több ilyen kategóriát felpróbáltam,ennél viszont úgy éreztem,mintha egyedileg a felyemre ígazitották volna,brutál kényelmes volt már elsőre,a szellőzése viszont nagyon jó,és a látótér is széleseb nagyobb.a gondodat meg két 300ft-os füldugó megoldja,a gp-ben is így használják
Szia,
igen a zajszint csökkentés ennél biztos nem szempont,de reménykedem benne,hogy az én nagyon hangos bukómnál halkabb. Nézegettem az Xr 1100-at is ami biztos halkabb lehet,de az meg nem tetszik
Szia,
Ebay-ről akarom venni,mert szinte már csak Japánból lehet hozatni azzal a régebbi festéssel ami nekem tetszik. Most Lazer Fibre Pro Blaster-em van és pont az-az elsődleges cél amiért váltani akarok,mert megfájdul a fülem olyan hangos. (reménykedem benne,hogy a Shoei-nak a hangossága azért sokkal halkabb az enyémtől,mert másképp nem nagy értelme van a cserének)
A méretet én is hallottam,hogy elég szűk és így a mostani S-helyett valószínű M-es kell belőle,de mindenféleképp felakarok próbálni egyet mielőtt megrendelem,csak sajnos nincs minden utca sarkon
itt egy link a kiszemeltről:
Szia,én tavaly vettem az x-spirit 2-t,nagyon jó kis sisak,de nem a halksága miatt,én miután vettem,akkor néztem utána,ennél a katagóriánál,nem a zaj az első szempont,szerintem egyébként közepesen zajos,nem zavaró,de az ára miatt halkabbra számítottam.
Szia, en hasznalok arai viper -gt es shoei x-spirit 2 sisakot szerintem egyforma zajos a ketto hozza teszem a shoei hasznalom palyan a masikat inkabb hosszabb utra veszem fel. Ami fontos meretre nem ugyan az a ketto ,nekem S meret (56) kell araiban tokeletes viszont a shoei egy picit kisebb, le es felvetelnel a fulemet baxa :) .Nem tudom hol nezted de az infinitymotorcycles-nel jo arak vannak ,en anno itt vettem az enyemet.
szia.köszi a tippet már ki is néztem egy fg17-et ohama nagyon bejön grafikára na meg az fg15 röl nagyon jókat írnak és írták is, hogy a 17 is jól sikerült.Amúgy meg köszi mindenkinek aki írt!
Én IS-17 est használok. Év elején vettem és tényleg nem volt túl sok választási lehetőség grafikában de azóta jó pár új van már. Nagyon kényelmes és nagyon halk. 100 körül nulla szélzaj. Nagyon jól szellőzik. Viszont hogy hibát is írjak... pont a jó szellőzés okoz gondot nagy ritkán mert a szellőzőre nem raktak bogárhálót :D volt már olyan hogy muslica meg valami nagyobb dög berepült a szellőzőn át a plexi mögé :D
Komolyabb M-es spidi kesztyű érdekelne (carbosix, carbo3) maximum pár alkalommal használt vagy jóárasított, inkább ez utóbbi. Az adadlapomon lévő hirdetésre tudsz írni, ha van ajánlatod.
Nekem is AGV Horizon van, szerintem is hangos. Próbáltam én is HJC bukót, mintha a fejemre öntötték volna, de a grafika nem tetszett egyiknél sem. Biztos, hogy nagyon jó sisakok viszont én inkább a forma a design és a név miatt az AGV mellett döntöttem. Utólag azt mondom, az AGV lassan már tényleg csak név lesz és érdemes kipróbálni más márkákat.
TESZT Ezt olvasd el vagy keress rá jobban a tesztre. Hjc-t legyőzte a tesztben a Nolan. Agv-ről meg annyit, hogy nekem stealth van, haveromnak meg horizon, mind2ő nagyon hangos. 100körül már nem hallom a motort se csak a szélzajt...
Sziasztok, bukó vásárlás előtt állok és van3 bukó ami közül valasztanék és ezekről a bukókrol a véleményeteket kérném. Agv k4sv HJC IS17 ICON airmada.Teszteket elolvastam, de az egyéni véleményekre vagyok kíváncsi, előre is köszönöm a segítséget.
Komplett női motoros felszerelés eladó!
170-175cm magassághoz és 60Kg körüli testsúlyhoz, de személyes próba szerintem kötelező védőfelszerelés vásárlásakor!
HJC CS-14 Manly MC5 Bukósiosak S-es méretben!
Dobozában sisakzsákkal karcmentesen, új állapotban!
Spool SP-23-as kemény protektoros, bőr kesztyű, 8-as méretben!
Modeka Kordura kabát kivehető béléssel, zárható szellőzőnyílásokkal. Összes protektorral! 40 DL méretben!
Minden fekete/fehér színben, csajos mintázattal.
1-2 Alkalommal voltak felvéve, de betegség miatt nem lettek használva, és már nem is lesznek....
Ilyen drága sisaknál meg fontos az is,hogy szép legyen és már százszor átnéztem az összes többit,de egyik sem fog meg