Én nem szívesen vennék matt fekete bukót, habár jól néz ki.
Az ok, hogy a fekete szín miatt nyáron jobban felmelegszik a sisak héj, illetve a mint általában a matt fényezések kényesebbek külső sérülésekre. Pl ha egy keményebb tárggyal, akár a körmöddel meghúzod a matt vényezést sérül és kifényesedik. E miatt kényesebb.
Világelső védelem a FORCEFIELD –től fizikiai behatások és a hideg ellen!
Most kivételes akciósban a készlet erejéig!
Tornado+Shirt thermo felső
szélálló és vízlepergető Defender anyag a menetszél ellen a stratégiai pontokona ruha alapját a kiváló hőszigetelő képességű, mégis könnyű Thermolite polár anyag adja hátul könnyű, lélegző hálós anyag a hatékonyabb izzadtságelvezetésért kényelmes viselet, motorozáshoz optimalizált szabás magasított nyakrész és zippzárgarázs a kényelem érdekében antibakteriális, nem szívja magába a kellemetlen szagokat antiallergén és ellenáll az UV sugárzásnak
A Tornado + Shirt
ára: 30.000Ft helyett: 14990Ft
A készlet M-2XL-ig !
Tornado+Pants Thermo nadrág
• szélálló és vízlepergető Defender anyag a
• menetszél ellen a stratégiai pontokon
• a ruha alapját a kiváló hőszigetelő képességű,
• mégis könnyű Thermolite polár anyag adja
• hátul könnyű, lélegző hálós anyag a
• hatékonyabb izzadtságelvezetésért
• kényelmes viselet, motorozáshoz optimalizált szabás
• antibakteriális, nem szívja magába a
• kellemetlen szagokat
• antiallergén és ellenáll az UV sugárzásnak
A Tornado+ Pants
ára: 22.990Ft helyett: 14.990Ft
A készleten: M-2XL-ig
Tornado+ thermo maszk
• szélálló és vízlepergető Defender anyag a
• menetszél ellen a stratégiai pontokon
• a termék alapját a kiváló hőszigetelő képességű,
• mégis könnyű Thermolite polár anyag adja
• a fejtetőn vékony, lélegző hálós anyag
• (a bukósisak bélését nem tágítja ki) a
• hatékonyabb izzadtságelvezetésért
• kényelmes viselet, motorozáshoz optimalizált szabás
• antibakteriális, nem szívja magába a
• kellemetlen szagokat
• antiallergén és ellenáll az UV sugárzásnak
mosógépben mosható, gyorsan szárad
A Tornado+ Balaclava
(univerzális méret)
11.000Ft helyett: 8.990Ft
A Pro L2 Gerincprotektor 35.000Fthelyett: 29.990Ft
A Pro L2K Gerincprotektor
39.000 helyett: 34.990Ft
• mindössze 5,79kN átlagos áthatoló (hátat érő) erő 50J ütközési energiából
• Nitrex Evo® energiaelnyelő anyag, Kevlar™ erősítésű varrásokkal (a kevlár szakítószilárdsága az acélnál ötször nagyobb, kiváló a kopás- és vágásállósága)
• az esetleges behatást követően - ellentétben a legtöbb protektorral - tovább használható, energiaelnyelő képessége nem csökken
• a keményprotektorokkal ellentétben az energiaelnyelés mértéke a teljes védett felületen közel azonos
• farcsont védelem, a veséket melegen tartja
A Forcefield többszörös tesztnyertes PRO L2 hátprotektora megújult formában. Különleges, csúcstechnológiás, kis háromszögeket formázó energiaelnyelő anyagot (Nitrex Evo®, 4 réteg) kombinál, sűrű, de mégis könnyű Nitril habbal. Biztonság szempontjából jelentősen túlszárnyalja a CE szabványban foglalt értékeket. A Forcefield PRO L2K hátvédő hasonlóan a többi hátprotektorunkhoz puha, hajlékony és kényelmes.
Forcefield Race-Lite Mellkas protektor
17.500Ft helyett: 9.990Ft
A Forcefield Race-lite mellkas protektor biztonságos és kényelmes. Különleges, csúcstechnológiás, apró háromszögeket formázó energiaelnyelő anyagból készült. Elsősorban országúti/pálya használatra ajánljuk. Tökéletes kiegészítője a PRO L2K / Sport Lite hátprotektornak, a mellékelt pántok segítségével azokhoz csatolható. Külön is használható az opcionális vállpánt segítségével. A mellkas megóvása ugyanolyan fontos, mint a gerinc védelme. A halálos kimenetelű balesetek mögött leggyakrabban a mellkas sérülése áll.
Forcefield Race Lite Level2 protektoros mellény 55.000Ft helyett : 29.990Ft
A Forcefield Race-Lite mellény egy könnyű, hajlékony és kiválóan szellőző hátprotektor és egy ergonomikus szabású technikai mellény kombinációja. A hátprotektor temészetesen teljesíti az EN1621 – 2 szabvány második, szigorúbb Level 2 követelményét. A 3d formázású hátprotektor felveszi a test formáját, kényelmes viseletet biztosít. Külön derékpánt akadályozza meg a protektor elmozdulását. A könnyű le- és felvételről kiváló minőségű cippzár godoskodik. A csúszásgátlós derékrésznek köszönhetően a mellény függőleges irányban sem mozdul el. A vékony M15 Nitril protektornak köszönhetően könnyű és rugalmas.
Ideális motorozáshoz, síeléshez, snowboardhoz
A hátprotektor megfelel a CE EN1621-2 Level 2 (szigorúbb) szabványnak
Ergonomikus szabású technikai anyag
Rugalmas és lélegző M15 protektor
3d formázás
Külön állítható derékpánt
(RPT) a protektor energiaelnyelő képessége több behatás után sem csökken
Elöl cippzár
Kivehető hátprotektor
FORCEFIELD
A VILÁG LEGBIZTONSÁGOSABB PROTEKTORA!
A termékek internetes portálunkon megtekinthetőek darazsgarazs.hu
Méretprobléma miatt eladó!
- 52-es méret (178-183 cm magas és 90-95 kilós testalkatúakra)
- használt, de tökéletes állapotban. (kiszakadva, kikopva, kitörve nincs)
- cserélhető térdprotektor
- legtöbb kabáttal összecipzározható
- Ár: 20.000 Ft
Én is ilyet használok, már kér éve. ( jobb oldali képeden, a fekete-fehér) Varrásai jól bírják, még nem szakadt el sehol. Szellőzése is megfelelő, amennyire lehetséges. Bár nyáron meleg, ősszel hideg.
Csuklónál lévő fehér műanyag, kicsit sárgul.
Tépőzár levált a műanyagról, de nem nagy kunszt visszaragasztani és örökös lesz. Én nem tudom kellőképp összehúzni, de lehet, hogy csak az én csuklóm vékony.
Fehér bőr részek eléggé koszosodnak/ kopnak.
Így néz ki kb. 25000km után.
Sziasztok! A kérdésem az lenne, mi a véleményetek az Alpinestars Gp-pro, S-1 REPLIKA kesztyűkről? Van-e valakinek valamilyen tapasztalata ezekkel kapcsolatban? Esetleg milyen kesztyűt ajánlanátok ebben a kategóriában?
A válaszokat előre is köszönöm!
Szia,azért írtam,hogy kb. 50-es,mert a ruhában 54 van,de én 185 cm magas vagyok,és 70 kg körül mozgok,még szerintem 80 kg körüli embernek is jó,de ez testalkat függvénye is,ára 70000ft,helyszin adatlapon
2 részes használt de jó állapotú bőrruhát vásárolnék naked-re. Fekete-szürke, fekete-sötétkék, szürke-sötétkék vagy fekete-szürke-sötétkék színösszeállításban. Esetleg egy kis aranyszín is lehet benne. Én 173 cm magas és 100 kg vagyok, van egy kis hasam.
Képeket és ajánlatokat ide küldhettek: lakoslegal@yahoo.com
Hali mindenkinek! Először is B.Ú.É.K.! A barátnőmnek szeretnék venni egy két részes bőrrucit 50-es méretben, korrekt árban (piros, fehér, szürke, fekete színek előnyben). Ha valakinek van ilyen eladó és megválna tőle jelezzen. Köszi!
Az ok, hogy a fekete szín miatt nyáron jobban felmelegszik a sisak héj, illetve a mint általában a matt fényezések kényesebbek külső sérülésekre. Pl ha egy keményebb tárggyal, akár a körmöddel meghúzod a matt vényezést sérül és kifényesedik. E miatt kényesebb.