Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Honda márkakereskedésben.
Csáo
Tudnátok nekem abban segiteni hogy Repsol-os bör ruhát hol tudnék venni?
igen a sarkánál fogva vettem le ,és a kezemben maradt a proti nekem is:) vigyázni kell rá,viszont ennyi pénzért nagyon megérte...
...vigyázz, mert én az első napon elhagytam a sarokprotit. Ez picit idegesítő, igaz sokat gyalogoltam meg toporogtam benne. Ha Neked is pótolnod kellene, akkor asszem 4 ropi körül kapsz egy 2-2db-os koptató + sarok szettet a Superpole-nál (nem pedig a Camponában).
Huh, bocs, egy kicsit későn irtam vissza, de közbe elmentem melózni. az ár: nos 25ér hirdetem(itt is fennt van az aprók között), de szerintem meg tudnánk egyezni. ott találsz telefonszámot is, meg itt a mélcimem is: nemeth.gabor20@chello.hu
Köszi hogy bedobtad ide az infót ma reggel ott kezdtem a napot,és vettem...:)mégegyszer köszi:)
Űdv! Valaki nem tud-e baranyában egy olyan szakit aki motoros ruhákat varr! Vettem egy protektoros speed bőrnacit és egy kicsit nagy. Csinálnak ilyet egyáltalán?
Pontosan ahogy mondod Row!
szappanos vízzel....vagy uazzal mint a matt pirosat....esetleg Turtle Wax-al...
Hali,
nem tudja valaki h matfekete sisakot mivel lehet tisztítani?
Akkor a méret az jó.
Azért kéne nagyon csizma, mert tegnap voltunk kint endurózni kis cipőben mivel nincs csizmám, és elkaptam a bal lábammal egy rönköt, úgy néz ki hogy zúzódás. Szal most kéne egy jó kis csizma persze jó áron

Amúgy mennyibe adnád?
Nem. XR 1000 és Raid II. volt pár darab. Én a képen láthatót vettem 81-ért, tegnap még ugyanebből a grafikából volt XL-es sárga/fekete és szürke/fekete. Illetve volt még egy kék/fehér Z-one is ami állítólag jobb kupak mint a Raid, de nekem kicsit retrós volt a formája...
Hát nekem 43-44es lábam van és bele tudtam préselni. csak egy picit szoritott. szal sztem a tied is beleférne. az állapota az marha jó, sztem szépen néz ki.
A sima fekete Shoei-ra gondolsz? Amelyik 84 ropi pontosan?
Hello!

Engem lehet érdekelne, állapota milyen? Ja és nem fér bele egy 42 láb?
Mondom nekem azt mondták a boltban hogy 8ért hoznak újjat, szóval csakis az alatt. Ha még így is aktuális a dolog akkor beszélünk, ha nem akkor bocsi..
nem érdekel vkit egy 41es Diadora crosscsizma? marha jó állapotban van, csak nekem kicsi. esetleg egy nagyobbra való cserében is meg tudnánk egyezni.
Vki elvihetné végre az Uvexem... Már megvettem az ackiós Shoeit és nagyon hiányzik az uvi ára a büdzsémből...
Mit számít, hogy pesti vagy? Legurulsz Gyulára, a kesztyű árából lealkudsz egy-két ropit és máris van ingyenjegyed a várfürdőbe...:-)))))
au. Én Pesti vok. Hát, kösz mindenesetre.
Hali a kesztyűt Gyulán és Békéscsabán tudod megpróbálni.
hol lehetne megpróbálni?
elkelt
Hali én 9-10 között gondoltam.
De megegyezhetünk.
még megvan, bár érdeklődnek erősen.
A képesmotoron megtalálod a hírdetések között, ott a számom is.