...vigyázz, mert én az első napon elhagytam a sarokprotit. Ez picit idegesítő, igaz sokat gyalogoltam meg toporogtam benne. Ha Neked is pótolnod kellene, akkor asszem 4 ropi körül kapsz egy 2-2db-os koptató + sarok szettet a Superpole-nál (nem pedig a Camponában).
Huh, bocs, egy kicsit későn irtam vissza, de közbe elmentem melózni. az ár: nos 25ér hirdetem(itt is fennt van az aprók között), de szerintem meg tudnánk egyezni. ott találsz telefonszámot is, meg itt a mélcimem is: nemeth.gabor20@chello.hu
Űdv! Valaki nem tud-e baranyában egy olyan szakit aki motoros ruhákat varr! Vettem egy protektoros speed bőrnacit és egy kicsit nagy. Csinálnak ilyet egyáltalán?
Akkor a méret az jó.
Azért kéne nagyon csizma, mert tegnap voltunk kint endurózni kis cipőben mivel nincs csizmám, és elkaptam a bal lábammal egy rönköt, úgy néz ki hogy zúzódás. Szal most kéne egy jó kis csizma persze jó áron
Nem. XR 1000 és Raid II. volt pár darab. Én a képen láthatót vettem 81-ért, tegnap még ugyanebből a grafikából volt XL-es sárga/fekete és szürke/fekete. Illetve volt még egy kék/fehér Z-one is ami állítólag jobb kupak mint a Raid, de nekem kicsit retrós volt a formája...
Hát nekem 43-44es lábam van és bele tudtam préselni. csak egy picit szoritott. szal sztem a tied is beleférne. az állapota az marha jó, sztem szépen néz ki.
Mondom nekem azt mondták a boltban hogy 8ért hoznak újjat, szóval csakis az alatt. Ha még így is aktuális a dolog akkor beszélünk, ha nem akkor bocsi..
Tudnátok nekem abban segiteni hogy Repsol-os bör ruhát hol tudnék venni?
nem tudja valaki h matfekete sisakot mivel lehet tisztítani?
Azért kéne nagyon csizma, mert tegnap voltunk kint endurózni kis cipőben mivel nincs csizmám, és elkaptam a bal lábammal egy rönköt, úgy néz ki hogy zúzódás. Szal most kéne egy jó kis csizma persze jó áron
Amúgy mennyibe adnád?
Engem lehet érdekelne, állapota milyen? Ja és nem fér bele egy 42 láb?
De megegyezhetünk.
A képesmotoron megtalálod a hírdetések között, ott a számom is.