Ha vki csimmát keres, sztem nagyon jó választás most az Axo primato a Suzi hollósnál (campona) Már a 42-es alapár sem sok, hiszen ez Sidi minőség, de most leugrik még 25% így picit 30 fölött mindenki Capirex lehet... A lépő amúgy pokol szép, pláne kék/fehérben, az ára meg Louis-os.
Jo oké, abban igazad van, egy kicsit tuloztam! Csak arra akartam kilyukadni, hogy nem mind1 h 50ert veszel, vagy 80ert veszel bukot! én elmentem és megneztem egy 90 rongyos HJC-t, télleg nagyon jo, kényelmes meg minden, de akkor inkább a SHARK és kényelem szempontjából is jobb.Próbáljátok ki ti is! Zajt nem tudtam tesztelni...
Amugy hol van 80ért Shoei bukó?
...én is vettem tavaly egy sport copmposit kesztyűt a mline-nál. A teljesség kedvéért azért tegyük hozzá, hogy ezek nem 2006/07-es cuccok távolról sem és méretben is általában az XXXS vagy az XXXL a jellemző, nem pedig a köztes méretek. Szerettem volna egy bőrdzsekit venni az alpin előtt, de csak egy-egy darab van a honlapon emlegetett cuccokból általában a fenti méretek valamelyikében... persze a tizenxezer ft-os protikészlet nélkül...
Ha már akcióknál tartunk, van egy pár Shoei kupak a hazai forgalmazónál XL-es méretben 110-120-ról 80-85-re lenyomva....
Egy szakember pedig az angol e-bay-ről vállal behozatalt eladási áron felül 6-7 ezer ft-ért. A lenti kupak (az én nagy kedvencem) cirka 130 font egy ajándék iridiumos plekóval. Ezen felül asszem 5-10 font a belföldi (angol) postadíj + az említett összeg a jóembernek... Tehát 60 rudi alatt megáll a dolog. Itthon a magyaroknak szánt balkáni grafikával 80 az ár + asszem 14 a plexi...
...akarom mondai: nem ejted.
Moci most nics. Valszeg Benelli Tre-k 1130 vagy Morini MM3 lesz.... Bár kicsit trasálok a hazai szervízháttértől...Sajna ekkora testtel (190/100) nehéz normális méretü mocit találni. Bezzeg tíz éve...
Hali még mindig eladó a kesztyűm! Nem érdekel valakit? Spool sp-23-as nagy méretű ami alatt xxl-est értek. Alig használt méret probléma miatt eladó.Vegyétek, vigyétek. Árban megegyezünk.
a latoniban vettem egy könnyű, nyári alpinestars dzsekit pár napja. Ára akciósan 42 rudi váll-, alkar- és gerincprotival. Utóbbi vicces, a többi elegendő. Kapsz fele ennyiért is noname kabit, de ha jövő héten is fel akarod húzni a zippzárat, akkor hálásabb egy ilyen márkás darab... Mellesleg gyönyörű, a honlapjukon megtalálod az akciók között...
Hölgyek-urak van egy 41-42-es SIDI Strada Tepor Evo csimmám. Szeretném komolyabbra cserélni úgyh eladnám. 20 ezerért megszámítom, jó állapotban van. Teljesen vízálló.
Sziasztok!
A NOLAN N 84 sisakokról van valakinek véleménye? A Lexan az műanyag, vagy mi? Érdemes ezért több mint 50 rugót adni(ez az aminek van ilyen napellenzője a plexin). Vagy inkább ezen a pénzen vegyek egy SHARK RSF2-t? az miket tud? A Louisban egy árban vannak...
Szewasztok. Tudtok nekem ajánlani egy jó cordura kabátot 40 E forintig? Lehet benne sok protektor, meg termo bélés is. Esetleg egy oldalt ahol érdemes körbeszaglászni? Köszi
Elég amatőr hiba pusztán egy paraméterből megítélni valamit. Úgy tűnik, nem vagy tisztában azzal, hogy mit fizetsz meg egy 50-100e Ft-os sisakban...
1. Marketing költségük a béka segge alatt, nem költenek sokat reklámra, sponzorálásra
2. HJC nem költ szinte semmit R&D-re
3. régi Shoei szerszámokkal régi Shoei bukókat gyártanak
4. nem igazán szeretek Amerikával példálozni, de ott piacvezetők (Ford bácsi óta meg ismertek a tömegtermelés folytán átalakult költség összetételek)
Természetesen nem "csúcs" sisak, nincsenek benne a legutolsó fejlesztések, de az "Egy ilyen bukó tuti szétmegy esésnél..." mondattal egyben azt is mondod, hogy a 3-4-5 évvel ezelőtti csúcs kupakok (a maguk idejében) eleve minőségileg szemétnek bizonyultak, és szétmentek egy esésnél.
én estem nagyot ultra hard polikarbonát sisakban. nem esett szét a fejemen,csak megrepedt az állrészén,1 percig kettőslátás és ennyi.
igaz,most carbon-kevlár-fiber van.
Amugy hol van 80ért Shoei bukó?
Mennyit kérnél a kesztyűért?
Ha már akcióknál tartunk, van egy pár Shoei kupak a hazai forgalmazónál XL-es méretben 110-120-ról 80-85-re lenyomva....
Egy szakember pedig az angol e-bay-ről vállal behozatalt eladási áron felül 6-7 ezer ft-ért. A lenti kupak (az én nagy kedvencem) cirka 130 font egy ajándék iridiumos plekóval. Ezen felül asszem 5-10 font a belföldi (angol) postadíj + az említett összeg a jóembernek... Tehát 60 rudi alatt megáll a dolog. Itthon a magyaroknak szánt balkáni grafikával 80 az ár + asszem 14 a plexi...
Moci most nics. Valszeg Benelli Tre-k 1130 vagy Morini MM3 lesz.... Bár kicsit trasálok a hazai szervízháttértől...Sajna ekkora testtel (190/100) nehéz normális méretü mocit találni. Bezzeg tíz éve...
A merevítőn a festék kicsit kopott, de a csizma jó állapotú.
43-as.
Ár:20.000.-Ft
Milyen mootra lesz ez a zseki? Amuyg meg a nname is jó! NEm esik szét!
De miért row a neved csak nem evezel?
http://www.csikibege.hu/motorp...
A NOLAN N 84 sisakokról van valakinek véleménye? A Lexan az műanyag, vagy mi? Érdemes ezért több mint 50 rugót adni(ez az aminek van ilyen napellenzője a plexin). Vagy inkább ezen a pénzen vegyek egy SHARK RSF2-t? az miket tud? A Louisban egy árban vannak...
1. Marketing költségük a béka segge alatt, nem költenek sokat reklámra, sponzorálásra
2. HJC nem költ szinte semmit R&D-re
3. régi Shoei szerszámokkal régi Shoei bukókat gyártanak
4. nem igazán szeretek Amerikával példálozni, de ott piacvezetők (Ford bácsi óta meg ismertek a tömegtermelés folytán átalakult költség összetételek)
Természetesen nem "csúcs" sisak, nincsenek benne a legutolsó fejlesztések, de az "Egy ilyen bukó tuti szétmegy esésnél..." mondattal egyben azt is mondod, hogy a 3-4-5 évvel ezelőtti csúcs kupakok (a maguk idejében) eleve minőségileg szemétnek bizonyultak, és szétmentek egy esésnél.
igaz,most carbon-kevlár-fiber van.