Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon szépen köszönöm!
Ezt a kettöt megprobálom,ha itt nincsenek akkor majd megint visitok
A Fokt Motor a hiv. forgalmazó (Bp.III.) de találsz Sharkot a Latoniban (szintén III.) és még jópár helyen. A honlapcímek egyértelműek a cégnévből...
Egyálltalán hol forgalmaznak hivatalosan Shark bukósisakokat?
Én nem hivatalos kereskedönél vettem,hozzá aztán hiába fordulnék ilyesmivel
Köszi!
De itt csak HJC vagy unuverzális cuccokat találtam :(
Nem tudsz olyan cimet ahol gyári Shark kiegészitök vannak?
Ezt a termó bélést csak egy kis vékon kis anyagnak képzeltem el? MErt ami most van zsekim abból kivehető de hát az csak iylen valami szövet van beeltéve azt annyi kurva vékony vagy ez a termó ez valami spécí anyag ami hőmegtartó meg stb vagy valami vastag oylan mackó pulcsi anygú dolgot képzelejek el,?
sok helyen lehet kapni, pl www.hjc.hu
Sziasztok!
Tudnátok nekem segiteni egy speciális ügyben?
Van egy Shark S800-as sisakom és elhagytam belöle egy alkatrészt :(
Ez egy olyan orrtakaró szerüség ami tereli a párát a plexitöl.Kivehetö és sajnos ha nyitott plexinél rosszul fogom meg a sisakot ki is esik.Na legutuljára is igy történhetett. Nem találom sehol :(
Van cikkszámom is róla,de nem tudom hol lehetne venni/rendelni ilyet.
Elöre is ködzönöm a segitségeteket!
NA és azaz a zárt bőr kabát termó bélésel az miylem emleg nyáron?
Scorpion a Louis oldalán van.
...ha nagy fejed van, ajánlom szeretettel kedves Uvexem, lásd lentebb....
Mi a sz..r az a Scorpion? Nagy Design biker vagyok, de erről még sosem halottam...
Túl sokat akarsz.

Létezik zárt bőrkabát, thermo béléssel, hideg időre. Létezik egy-két szellőzővel ellátott és létezik teljesen lyuggatott nyári kabát. Ami jó nyáron az nem jó télen...
Köszi.
Még nézelődöm, ami még szóba jöhet: Suomy Spec1R, Scorpion EXO700. Van valakinek tapasztalata?
Kb 55-65 ezret tudnék most bukóra szánni, ha van valami jó tippetek, ne kiméljetek.
hello
Van valakinek eladó (kb.:44es) csizmája Debrecen környékén (100km) és kesztyűje (10es)?
Ha van E-MAIL-t ÍRJ!
mosolygod@gmail.com
NA tom hogy ha kiveszem a bélést akkor vékonyabb de attól még baszott melegem lesz már ha oylan fazas 25 fok volt mint mostanába meg a levegő is meleg volt már kezdett melegem lennei és még nem volt oylan ú de mleg hogy szinte még a menetszét is füt.
Persze hogy létezik, úgy nevezik hogy kivehető béléses
Nincs ilyen termék.
HEllo
Tuna valaki ajánlani 4 évszakos kabátot de télleg négy évszakos legyen amit lehet használni nyáron kánikulában akkor sincs melegem benne és télen hidgebe ! Létezik iylen kabát?
3488-es hozzászólás(om)...
Sziasztok!

Új vagyok itt, de látom nagyon vágjátok a témát, kérdezni szeretnék.
Bukót szeretnék venni, nézegettem a Nolan sityakokat, az anyaguk Lexan. Pls. help, ez milyen anyag?
Köszi mindenkinek.
Üdv
vadi-vadi új ! 60"-as . 18000 hut ft , postázva is !
Köszönöm az infót. Hétfőn felhívom,futok vele egy karikát!
Nem baranyában van ,de állítólag ő varrja, elég jól ezeket a cuccokat!
mármint?
Kacsa!
Sziasztok! Én most vettem egy sityakot, nagyon meg vagyok vele elégedve. Mivel csak egy kis 250esem van, nem akartam túlzásba vinni a sisakvásárlást, arról nem is beszélve, hogy tanulóként nem sok pénzem van, ezt is a kis spórolt ösztöndíjamból vettem.

Lazer Tornado GL
Típus: Integrál, zárt bukósisak
Felhasználási terület: Utcai és versenymotorozáshoz
Sisakhéj: I.M.A.C. kompozit
Csat típusa: egykezes gyors csat
Sisak belső: Morpho system, kivehető, cserélhető és mosható bélés
Plexi: - karcálló
- dupla görbület (jobban ráfekszik a plexi a sisakra, áramvonalasabb)
- párásodást megakadályozó Pinlock rendszer (duplaplexi)
- széles látótér
- gyorsan nyitható és cserélhető

Szellőzés elöl és az állnál, valamint hátul. Ez az egyedülálló szellőzőrendszer úgy lett aerodinamikailag kialakítva, hogy mindhárom szellőző kinyitásakor turbulencia keletkezik és így nemcsak átáramlik a levegő a sisakon, hanem "beszívja" azt. Ezáltal intenzívebbé válik a sisak levegőzése, "hűtése".
Különleges felszereltség:
- RBS rendszer
- kivehető orrvédő
- az állnál kivehető rovarháló
- festett lakkozott
- kopásálló fényezés
- sisakzsák
Szabvány ECE 22.05 - DOT - AS 1698
Választható méretek: XS-XL-ig (XXS és XXL méretek csak a metál fekete GL, fekete-szürke Tribal és matt fekete-szürke Karma modellekben)
Súly 1450 g (L-es méret)

Mindezt elvileg 42ért árulta a pinkmotors, de egy akcióban a felére csökkentette az árat, mivel kifutó széria. Én nyíregyházán a motorportban vettem 21900ért. Ennyi pénzért szerintem a legjobb választás volt!
Balesetmentes motorozást!