Dainese Karbon zárt sisak ml méret,helyileg Sopronban van posta megoldható,D gyűrűs csat,kivehető mosható bélés, páramentes Uv szűrős plexi irány ára 22 cserébe érdekel Karbon cross sisak s/m méretben ráfizetés megoldható
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata Forma csizmákkal? Arrow SX Milyen? Strapabíró? Kellőképp véd? Ha nem motoron ülsz hanem sétálsz nem túl kényelmetlen?
Hali! Eladásra kínálok egy mikulásra kapott, yamaha márkakereskedésben 19.000-ért vásárolt (számla is meg van) eredeti Yamaha Rossi motoros hátizsákot. Még a cimke is rajta van, így ajándéknak is tökéletes. Eladás oka, hogy a mikulás elfelejtette, hogy hondám van és nem yamahám... . Ára: 10.000 Ft
Eladó még egy gyakorlatilag új, női spool motoros kordura dzseki S-M méretben. Ára: 15.000 Ft
Köszi, hogy elovastátok! Ha valakit valami érdekel jelezzen! Boldog Karit mindenkinek!
Hali! Ha még nem vettél rucit, nekem lesz egy eladó 52-es Berik, púpos overál, bordó, fehér, szürke színösszeállításban. Ha érdekel jelezz és küldök képet.
Ne feledd! DECEMBER 24-én is NYITVA vagyunk!
Délután kettőig, nyugodt körülmények közt , segítőkész eladók segítenek kiválasztani motoros szeretted számára a legmegfelelőbb ajándékot!
Gyere el hozzánk és intézd stresszmentesen a vásárlást!
Darázsgarázs motoros bolt.
A legjobb termékek a legjobb akciók! www.darazsgarazs.hu
Szia! Én egy éve hordok FG-17-est. Kiváló sisak szerintem. Kényelmes, csendes, arc környékén jól szellőzik, nem csatos hanem D gyűrűs. Egyetlen dolog zavar. Az szellőzőkön nincs rács, ami a felső szellőzőnél még nem is baj ( ha betalál oda 1 légy már eltömíti ), de az első szellőzőn kisebb nagyobb bogarak be tudnak jutni. A kelomotors-nál 3 db volt belőlük amikor vettem :D fekete, fehér, Force. Hát az utóbbit vettem,de azóta jöttek ki új grafikák.
Az egyik kérdésem az lenne, hogy itthon ki foglalkozik Bell sisakok forgalmazásával, hol lehet venni..? A másik pedig HJC FG-17 kupakkal kapcsolatban valakinek valami tapasztalata? Ár, kinézet tejesen rendben van...
Köszi!
Eladó HEIN GERICKE Pro-sport márkájú, sárga-fekete cordura motoros dzseki kívül-belül jó állapotban.
Közepes vastagsággal bélelt dzseki, a bélés nem kivehető.
Tavaszra, őszre és hűvös időre ajánlom. dzseki
Mérete „L” -es de ettől függetlenül és max 90 kg/180 cm-ig nyugodt szívvel ajánlom.
Rám kényelmes 90/176 és alá is tudok öltözni.
Az összes cipzár tökéletesen működik.
Megfelelő nadrággal össze cipzározható.
A dzseki protektorozható (hát, váll, könyök) de protektor nincs benne.
Eladás oka: bőrdzsekire váltás.
Ár: 9.000,- Ft + posta.
Eladó HELD márkájú, sárga-fekete cordura motoros dzseki kívül-belül jó állapotban.
Mérete „L” -es és max 85 kg/175 cm-ig ajánlom.
(Rám is feljön 90/176 és nem kényelmetlen, de szoros.)
A belső zseb cipzár kivételével az összes cipzár tökéletesen működik.
Megfelelő nadrággal össze cipzározható.
A dzseki protektorozható (hát, váll, könyök) de protektor nincs benne.
Egy - bogártalanító - tisztás is rá fér a szezon kezdete előtt.
Eladás oka: bőrdzsekire váltás.
Ár: 9.000,- Ft + posta.
Irányár 25e Ft.
Bővebb infó adatlapomon.